Winnipeg – Pittsburgh 2:7 (kon.) | Los Angeles – Vegas 2:5 (kon.) | San Jose – Calgary 3:1 (kon.)
NY Islanders – St. Louis 3:2 (po pr.) | New Jersey – Florida 4:6 (kon.) | Boston – Anaheim 4:2 (kon.)
Ottawa – Minnesota 0:2 (kon.) | Buffalo – Dallas 4:0 (kon.) | Washington – Colorado 3:6 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
2:7 (1:1, 1:3, 0:3)
Pittsburgh Penguins
Pondělí 14.10.2019, 01:10 • Bell MTS Place, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:46 Zach ASTON-REESE - 2:7
     
    54:46
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tučňáci se prosazují také v oslabení! Těžkou přihrávku na modré čáře nezpracoval Josh Morrissey, jehož následně přebruslil ZACH ASTON-REESE. Hostující útočník nic nevymýšlel a přesnou střelou překonal Laurenta Brossoita. Bez asistence.
    51:40 Jake GUENTZEL - 2:6
     
    51:40
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    A je tu další branka, o osudu zápasu je tak rozhodnuto! Sidney Crosby vyhrál vhazování na Krise Letanga, který zvedl hlavu a u pravé tyče našel spoluhráče. JAKE GUENTZEL pak zamířil přesně do šíbenice, čímž brankáři nedal šanci. Asistence: Kris Letang a Sidney Crosby.
    49:13 Sam LAFFERTY - 2:5
     
    49:13
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Panečku, SAM LAFFERTY v pořádném stylu naskočil do NHL. Člen čtvrté lajny vykroužil zpoza branky do kruhu pro vhazování, odkud vystřelil. Puk před brankou tečoval Anthony Bitetto, jenž překvapil svého brankáře. Asistence: Zach Aston-Reese a Justin Schultz.
    36:28 Dominik SIMON - 2:4
     
    36:28
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Čeští fanoušci se dočkali branky, kterou vsítil DOMINIK SIMON. Ten posunul puk z rohu na modrou čáru, odkud jej proti brance vyslal Marcus Pettersson. Po odrazu černá guma zamířila k hostujícímu kapitánovi, jenž ji posunul do brankoviště, kde byl pohotový bývalý hráč Sparty nebo Plzně. Asistence: Sidney Crosby a Marcus Pettersson.
    30:00 Mark SCHEIFELE - 2:3
     
    30:00
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets v početní výhodě korigují stav zápasu! Z levé strany nahazoval puk před branku Patrik Laine, jehož snažení se odrazilo od Krise Letanga. MARK SCHEIFELE najel do správného prostoru, odkud bekhendem poslal černou gumu do horní části branky. Asistence: Patrik Laine a Josh Morrissey.
    28:37 Sam LAFFERTY - 1:3
     
    28:37
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Pětistý bod v NHL pro Krise Letanga! Z levé strany vystřelil nepřesně Joseph Blandisi. Puk se od zadního mantinelu odrazil na druhou stranu, kde akci dojel SAM LAFFERTY, jenž prostřelil přesouvající se ho Laurenta Brossoita. Asistence: Joseph Blandisi a Kris Letang.
    27:50 Jake GUENTZEL - 1:2
     
    27:50
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Krásná přesilovková kombinace končí dalším gólem pro Tučňáky! Marcus Pettersson od modré čáry našel hůl Briana Dumoulina, který jej ihned předal před branku. JAKE GUENTZEL byl znovu výborně postaven a zapsal se mezi střelce, když trefil odkrytou branku. Asistence: Brian Dumoulin a Marcus Pettersson.
    04:09 Zach ASTON-REESE - 1:1
     
    04:09
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Velmi rychle je srovnáno! Brandon Tanev objel branku a přihrál mezi kruhy, odkud pohotovou střelu vyslal Sam Lafferty. Jeho pokus byl brankářem vyražen a ZACH ASTON-REESE pak bekhendem trefil prázdnou část branky.. Asistence: Teddy Bluegers a Brandon Tanev.
    01:47 Mathieu PERREAULT - 1:0
     
    01:47
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tak to je pro Jets hodně dobrý vstup do zápasu, domácí celek se se štěstím ujímá vedení! MATHIEU PERREAULT nahazoval z rohu kotouč před branku, kde si ho do vlastní branky srazil Jared McCann. Asistence: Jack Roslovic a Dmitrij Kulikov.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 2. Perreault (Roslovic, D. Kulikov), 30. Scheifele (Laine, Morrissey) – 5. Aston-Reese (Bluegers, B. Tanev), 28. Guentzel (Dumoulin, M. Pettersson), 29. Lafferty (Blandisi, Letang), 37. Simon (Crosby, M. Pettersson), 50. Lafferty (Aston-Reese, J. Schultz), 52. Guentzel (Letang, Crosby), 55. Aston-Reese


    Winnipeg Jets: Brossoit (Hellebuyck) – Poolman, Morrissey, Pionk, Dahlström, D. Kulikov, Bitetto – Wheeler, Scheifele, Laine – Ehlers, Copp, Connor – Letestu, Lowry, G. Bourque – Appleton, Roslovic, Perreault.
    Pittsburgh Penguins: Jarry (M. Murray) – Letang, Dumoulin, J. Schultz, M. Pettersson, Marino, Gudbranson – Simon, Crosby, Guentzel – Hörnqvist, McCann, Kahun – B. Tanev, Bluegers, Aston-Reese – Lafferty, A. Johnson, Blandisi.

    Rozhodčí: Schlenker, Hebert – Gawryletz, Shewchyk

    Diváci: 15 325
    bahis siteleri