Barys – Vladivostok 0:1 (po pr.) | Čeljabinsk – Riga 3:4 (kon.) | Kazaň – Jekatěrinburg 3:1 (kon.)
Nižněkamsk – Novosibirsk 2:1 (po pr.) | Dynamo Moskva – Magnitogorsk 6:3 (kon.)
po prodl.
Neftěchimik Nižněkamsk
2:1 (0:0, 1:0, 0:1 - 1:0)
HC Sibir Novosibirsk
Pondělí 14.10.2019, 18:00 • Něftěchim Arena, Nižněkamsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:19 Matt WHITE - 2:1
     
    61:19
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Jenže tam přišla obrovská chyba hostujícího hráče! MATT WHITE vypíchl obránci kotouč, když se snažil vrátit zadovkou puk spoluhráči. Domácí hráč tak jel sám na gólmana a střelou nad beton nedal brankáři šanci! Nižněkamsk bere z tohoto utkání bonusový bod. Bez asistence.
    45:16 Alexandr ŠAROV - 1:1
     
    45:16
    Sibir právě vstřelil branku!
    Vyhrané vhazování a hosté srovnávají! Jak málo stačí ke vstřelení gólu. Těsně po buly totiž pálil obránce. Jeho rána trefila hráče před ním, avšak kotouč se příhodně dostal na hokejku ALEXADNRA ŠAROVA, který dostal puk mezi betony Barulina. Asistence: Andrej Jermakov a Jegor Milovzorov.
    34:13 Marat CHAJRULLIN - 1:0
     
    34:13
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Neskutečné, konečně vidíme branku a tu střílí domácí celek! Tak snad už se to zlepší s tím střílením gólů. Pavel Kulikov se dostal před branku z úhlu a Säterrimu jeho pokus propadl mezi nohama. MARAT CHAJRULLIN však celou situaci dojel a doklepl puk do sítě! Asistence: Pavel Kulikov a Damir Šaripzjanov.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 35. Chajrullin (P. Kulikov, Šaripzjanov), 62. White – 46. Šarov (Jermakov, Milovzorov)


    Neftěchimik Nižněkamsk: Barulin (Šaryčenkov) – R. Murphy, Rjasenskij, Bryncev, Šaripzjanov, S. Zacharčuk, Pajgin, Volgin – Z. Mitchell, White, Porjadin – Denis Kazionov, P. Kulikov, Chajrullin – Šiksatdarov, Grošev, Rybakov – Černikov, Chafizov, Šarifjanov – Bikmullin.
    HC Sibir Novosibirsk: Säteri (Krasikov) – Jermakov, Jokipakka, K. Alexejev, Loginov, Timašov, Ilja Morozov, Piganovič, Pastuchov – Česalin, Ruohomaa, Puustinen – Milovzorov, Sajustov, Šarov – Michajlov, Torčeňuk, J. Peltola – Romancev, Pervušin, N. Korotkov.

    Rozhodčí: Gusev, Ščeňjov – Ponomarjov, Stroganov
    bahis siteleri