Granada – Osasuna 1:0 (kon.)
konec
Granada CF
1:0 (1:0)
CA Osasuna
Pátek 18.10.2019, 21:00 • Estadio Nuevo Los Cármenes (Granada) • Španělská LaLiga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    85
    Střídání v týmu Granada CF: ze hřiště odchází Carlos Fernández, přichází Adrián Ramos. Další faul už byl dost. Fernández byl vystřídán a na lavičce ho ještě ošetřili lékaři. Vypadá ale v pohodě.
     
    77
    Střídání v týmu CA Osasuna: ze hřiště odchází Darko Brašanac, přichází Juan Villar. Hosté tak využívají poslední střídání. Rozhodnutí ale moc nechápu, jelikož Darko byl jedním z nejlepších hráčů na hřišti.
     
    68
    Střídání v týmu Granada CF: ze hřiště odchází Álvaro Vadillo, přichází Darwin Machís. I další hráč, který odchází ze hřiště, Vadillo, může být se svou dnešní předvedenou hrou docela spokojený.
     
    67
    Střídání v týmu CA Osasuna: ze hřiště odchází Brandon, přichází Adrián López. Brandon Llamas odehrál sice pravděpodobně nejlepší zápas ze všech dosavadních střídajících hráčů, opravdu nehrál vůbec špatně, ovšem také už má žlutou kartu a je pravděpodobně jedna z hlavních postav týmu trenéra Arrasateho, o kterou nemůže na další zápas přijít.
     
    62
    Střídání v týmu CA Osasuna: ze hřiště odchází Oier, přichází Fran Mérida. Poprvé se střídá i na druhé straně. Trenér stahuje Oiera ze hry, pravděpodobně proto, že se pouští do soubojů i se žlutou kartou na triku.
     
    59
    Střídání v týmu Granada CF: ze hřiště odchází Roberto Soldado, přichází Ramon Azeez. Soldado se dnes jako hrotový útočník moc nepředvedl a trenér tak logicky chce útok oživit.

    Jiří Polášek

    Branky: 38. D. Duarte (Vadillo)

    Karty:   27. C. Fernández (GRN), 69. Á. Martínez (GRN) – 14. Estupiñán (OSS), 24. Brandon (OSS), 40. Ávila (OSS), 55. Oier (OSS), 78. Aridane (OSS), 90+1. Moncayola (OSS), 90+2. Mérida (OSS)   90+2. Mérida (OSS)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 2:2. Rohy: 2:7. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 10:17.
    Granada CF: Rui Silva – Díaz, D. Duarte, J. A. Martínez, Neva – Gonalons, Y. Herrera – Puertas, C. Fernández (85. Ramos), Vadillo (68. Machís) – Soldado (59. Azeez).
    Náhradníci: A. Escandell – Azeez, Eteki, Köybaşı, Machís, Ramos, Á. Martínez.

    CA Osasuna: R. Martínez – Vidal, Aridane, Roncaglia, Estupiñán – Oier (62. Mérida), Moncayola – R. Torres, Brašanac (77. Villar), Brandon (67. Adrián López) – Ávila.
    Náhradníci: Herrera – Cardona, Adrián López, Mérida, Navas, Perea, Villar.
    bahis siteleri