Granada – Osasuna 1:0 (kon.)
konec
Granada CF
1:0 (1:0)
CA Osasuna
Pátek 18.10.2019, 21:00 • Estadio Nuevo Los Cármenes (Granada) • Španělská LaLiga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Druhou žlutou a následně červenou kartu dostává Fran Mérida (CA Osasuna). No tak tohle je velmi nepěkná situace pro Frana Méridu. Ten dostává za argumenty druhou žlutou kartu a tedy míří předčasně do sprch. Je to sice pár sekund do konce, ale trenér asi nebude rád.
     
    90+2
    Žlutou kartu dostává Fran Mérida (CA Osasuna). Tak ne, uděluje se další karta. Mérida jí dostává za faul právě na Herreru.
     
    90+1
    Žlutou kartu dostává Jon Moncayola (CA Osasuna). Konečné číslo žlutých karet Osasuny v tomto zápase tak bude minimálně 6. To už je velké číslo.
     
    85
    Střídání v týmu Granada CF: ze hřiště odchází Carlos Fernández, přichází Adrián Ramos. Další faul už byl dost. Fernández byl vystřídán a na lavičce ho ještě ošetřili lékaři. Vypadá ale v pohodě.
     
    79
    Tenhle přímý kop byl ale proveden opravdu velice krásně!! Domácí hráč nadstřelil zeď a krásně z dálky poslal míč až na branku hostů. Ruben vyrazil a pak musel pro míč ještě skočit před dotírajícím hráčem Granady.
     
    78
    Žlutou kartu dostává Aridane (CA Osasuna). Stává se tak dalším z dnešních Osasunských hříšníků. Domácí mají k dispozici přímý kop.
     
    77
    Střídání v týmu CA Osasuna: ze hřiště odchází Darko Brašanac, přichází Juan Villar. Hosté tak využívají poslední střídání. Rozhodnutí ale moc nechápu, jelikož Darko byl jedním z nejlepších hráčů na hřišti.
     
    69
    Žlutou kartu dostává Álex Martínez. (Granada CF). Ten přitom nefiguruje na hřišti, avšak zatím zahřívá lavičku.
     
    68
    Střídání v týmu Granada CF: ze hřiště odchází Álvaro Vadillo, přichází Darwin Machís. I další hráč, který odchází ze hřiště, Vadillo, může být se svou dnešní předvedenou hrou docela spokojený.
     
    67
    Střídání v týmu CA Osasuna: ze hřiště odchází Brandon, přichází Adrián López. Brandon Llamas odehrál sice pravděpodobně nejlepší zápas ze všech dosavadních střídajících hráčů, opravdu nehrál vůbec špatně, ovšem také už má žlutou kartu a je pravděpodobně jedna z hlavních postav týmu trenéra Arrasateho, o kterou nemůže na další zápas přijít.
    63. Zákrok - Rui Silva
    63. Ohromná šance Granady
     
    63
    Vynikající zákrok Ruie Silvy na druhé straně! Brankář byl hodně vylezlý z branky a toho chtěl využít Brašanac, který poslal lobovaný míč. Rui Silva musel sprintovat zpět a nakonec pro míč skočil a rukou ho poslal těsně nad branku! Fantastické.
     
    62
    Střídání v týmu CA Osasuna: ze hřiště odchází Oier, přichází Fran Mérida. Poprvé se střídá i na druhé straně. Trenér stahuje Oiera ze hry, pravděpodobně proto, že se pouští do soubojů i se žlutou kartou na triku.
     
    61
    Spálenou gólovou šanci jsme viděli i na druhé straně! Carlos Fernández právě zahodil z metru gól do prázdné branky, když si jeho spoluhráč s míčem naběhl až k čáře, odtamtud poslal skrze obranu a gólmana míč přímo na něj, ale ten ho nedokázal z opravdové blízkosti kopnout do branky.
     
    59
    Střídání v týmu Granada CF: ze hřiště odchází Roberto Soldado, přichází Ramon Azeez. Soldado se dnes jako hrotový útočník moc nepředvedl a trenér tak logicky chce útok oživit.
     
    55
    Žlutou kartu dostává Oier (CA Osasuna). Hosté tak v počtu žlutých karet nad Granadou rozhodně vedou.
    54. Vadillova střela
     
    54
    Na druhé straně se najednou z ničeho nic objevil Vadillo před vápnem s míčem na noze a poslal velmi hezkou zatočenou ránu, kterou Ruben rozhodně nečekal. Musel skočit do strany a míč vyrazit rukou.
     
    40
    Žlutou kartu dostává Ávila (CA Osasuna). Jestli je něco, v čem Osasuna zatím jasně dominuje, jsou to fauly.
    38. Domingos DUARTE - 1:0
     
    38
    Granada právě vstřelila branku!
    Autorem branky je DOMINGOS DUARTE. Máme tady první gól! Domácí využili přímého kopu a Vadillo ho rozehrál přímo na hlavu Duarteho, který ve výskoku poslal míč přímo do Rubena. Ten mu ale nezabránil a odrazil ho jen do jiné části své branky. Asistence: Álvaro Vadillo.
    29. Ohromná šance hostů
     
    29
    Ohromná šance Osasuny! Brandon Llamas běžel osamocen na branku! Nakonec mu sice míč vykopl obránce, ale přímo na dalšího úplně volného hráče. Ten ale míč poslal jen do brankáře Silvy a zmařil tak tutovku svého týmu.
     
    27
    Žlutou kartu dostává Carlos Fernández (Granada CF). Žlutá karta i na druhé straně. Chvilku po Duartem fauloval i Carlos Fernández a to už se rozhodčímu opravdu nelíbilo. Postižen byl držitel karty z předchozí minuty, Llamas.
     
    24
    Žlutou kartu dostává Brandon (CA Osasuna). Yangel Herrera byl opět nepěkně sražen ve vzdušném souboji a rozhodčí jasně ukázal, že tohle tolerovat nebude.
     
    22
    Nacho Vidal si opravdu excelentně narazil s Torresem a dostal se do úniku. Následně opět přihrál Torresovi, ale jeho centr nebyl přesný a brankář Silva si pro něj došel dřív.
     
    14
    Žlutou kartu dostává Pervis Estupiñán (CA Osasuna). Ten podrazil nohy v souboji Robertu Soldadovi a rozhodčí okamžitě tasil kartu.
     
    6
    Velmi zajímavá situace vznikla po centru z přímého kopu. Míč od země mířil na Brašanace, který ho chtěl hlavičkovat. Proti němu se postavil gólman a ten ho na poslední chvíli vyrazil.

    Jiří Polášek

    Branky: 38. D. Duarte (Vadillo)

    Karty:   27. C. Fernández (GRN), 69. Á. Martínez (GRN) – 14. Estupiñán (OSS), 24. Brandon (OSS), 40. Ávila (OSS), 55. Oier (OSS), 78. Aridane (OSS), 90+1. Moncayola (OSS), 90+2. Mérida (OSS)   90+2. Mérida (OSS)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 2:2. Rohy: 2:7. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 10:17.
    Granada CF: Rui Silva – Díaz, D. Duarte, J. A. Martínez, Neva – Gonalons, Y. Herrera – Puertas, C. Fernández (85. Ramos), Vadillo (68. Machís) – Soldado (59. Azeez).
    Náhradníci: A. Escandell – Azeez, Eteki, Köybaşı, Machís, Ramos, Á. Martínez.

    CA Osasuna: R. Martínez – Vidal, Aridane, Roncaglia, Estupiñán – Oier (62. Mérida), Moncayola – R. Torres, Brašanac (77. Villar), Brandon (67. Adrián López) – Ávila.
    Náhradníci: Herrera – Cardona, Adrián López, Mérida, Navas, Perea, Villar.
    bahis siteleri