Švédsko – Finsko 3:5 (kon.) | Česko – Švýcarsko 2:7 (kon.)
konec
Česko
2:7 (1:2, 0:2, 1:3)
Švýcarsko
Neděle 20.10.2019, 11:45 • UNYP Aréna • Euro Floorball Tour (juniorky)
     
    Ode mě je to z tohoto zápasu vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (13:34:14)
     
    Celkové pořadí EFT 2019 v Praze:

    1. Finsko 6b
    2. Švédsko 6b
    3. Švýcarsko 3b
    4. Česko 3b
     
    Střely ve třetí části: 4 – 7
     
    Nejlepší hráčky:

    Švýcarsko – Gentiana Behluliová
    Česko – Mariana Býčková
     
    Je konec! Švýcarsko si nakonec připsalo naprosto jednoznačnou výhru, a to 7:2. Švýcarky se dokázaly prosazovat v celém zápase a ve třetí třetině přidaly ještě další tři góly. Češky se prosadily dohromady jen dvakrát a nemohly pomýšlet na vítězství. Kaňkou na zápase je zranění Fitziové, která se ani s týmem neúčastní vyhlášení nejlepších hráček a jen na lavičce smutně sedí. Snad bude brzy v pořádku!
     
    Konec zápasu.
     
    59:12
    Česko právě vstřelilo branku!
    Diváci se přece jen ještě jedné branky dočkaly! Nela Havlínová vybojovala míček a od mantinelu našla volnou MARKÉTU PRONTEKEROVOU na středu hřiště, která ranou z první nedala Allmenové šanci. Asistence: Nela Havlínová.
     
    59:00
    Minuta do konce utkání!
     
    58:35
    Maroszová chtěla sklepnout dobrou přihrávku do strany, kam si nabíhala spoluhráčka. Její přihrávka byla ovšem moc dlouhá. Škoda, to byla dobrá možnost.
     
    58:02
    Češky sice drží míček na svých hokejkách, ale nemohou se s ním dostat ani ke střele.
     
    57:33
    Čeští fanoušci by si přáli alespoň ještě jednu branku, což vyjadřují svým fanděním. Česko má navíc k dipozici rozehrávku na útočné polovině.
     
    57:03
    Tady je rozhodnuto. Míček na svých hokejkách drží švýcarské hráčky, které vedou o šest gólů.
     
    56:20
    Michaela Kubečková si natáhla míček do střelecké pozice, ale proti ní stála soupeřka. Ta jí nakonec míček z hokejky i odpálila do rohu hřiště.
     
    55:41
    Česká reprezentace se navíc nemůže dostat do konečného tlaku. Švýcarská obrana bez problémů zachytává míčky, které drží.
     
    54:40
    Češkám zbývá jen něco málo přes pět minut na srovnání dnešního zápasu. To se však nejeví moc pravděpodobně, že by vstřelily šest branek, když dosud se jim podařilo využít jen jednu šanci.
     
    53:37
    Eliška Trojánková hledala nějakou spoluhráčku před brankou, ale její přihrávka byla zastavena. Přesto se Češky nadále drží na balónku.
     
    52:56
    Viděli jsme další pokus v podání české hráčky, ale ten neměl šanci na úspěch. Byl totiž sražen jednou z hokejek a skončil jen v rohu hřiště.
     
    52:16
    Lucie Želízková nyní zaskakovala na pozici obránkyně. Dostala hodně těžký pas na zpracování, ovšem Švýcarka si na českou kapitánku nepřišla.
     
    51:20
    Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Janglová, přichází Karasová.
     
    51:20
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarky střílí dnes už sedmou branku a nejspíše definitivně rozhodují o svém vítězství! VANESSA KOCHOVÁ dostala krásnou přihrávku krosem a střelou z první nedala Janglové nejmenší šanci. Jaký to rozdíl oproti stejné šanci Češek. Asistence: Noelle Weisová.
     
    50:36
    Kateřina Kovaříková v brankové šanci! Dostala totiž parádní kros před úplně prázdnou branku, ale míček letící po zemi netrefila.
     
    50:07
    V posledních minutách vidíme hodně ostrých soubojů, což se vlastně nelíbí ani jedné lavičce.
     
    49:32
    Mariana Býčková mohla trochu snížit náskok soupeřek na čtyři góly. Její bekhendové zakončení ale nemělo potřebnou razanci.
     
    49:00
    Švýcarky však vedou už o pět branek a s českým celkem to vůbec nevypadá dobře. Pokud prohraje, skončí na domácím turnaji na posledním místě.
     
    48:11
    Je dost pravdě podobné, že Fitziová pro dnešek dohrála. Rovnou po souboji byl slyšet křik a nejspíše to odnesl kotník. Švýcarská hráčka se na nohu ani nepostavila a na střídačku byla odnášena. Snad doba její rekonvalescence bude co nejnižší.
     
    47:44
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarky sice střílí branku, ale dost možná ztratily také Serainu Fitziovou, se kterou to vůbec nevypadá dobře! Poté dostala míček do branky MARCIA WICKOVÁ, která těžila právě z dobré práce Fitziové. Asistence: Seraina Fitziová.
     
    46:51
    Seraina Fitziová ohrozila českou branku. Mířila podobně jako její spoluhráčky na zadní růžek, ale ten se jí nepodařilo trefit.
     
    46:13
    Jenže české hráčky nenaložily se situací vůbec ideálně. Měly možnost rozehry z dobrého místa, ovšem nepřišla ani střela na Allmenovou.
     
    45:55
    Mariana Býčková nyní získala míček a už si chystala střeleckou pozici. V tu chvíli ji však bylo jemně seknuto do hokejky, a tak se Švýcarkám píská faul.
     
    45:14
    Noelle Weisová se dostala ke střele ze středu hřiště. Janglová ale celou situaci viděla a vytasila zákrok svou levou nohou.
     
    44:39
    Rahel Wyssová sice byla napadána soupeřkou, ale svou úlohu zvládla na jedničkou. Rozehrála na svou parťačku z obrany a míček neztratila.
     
    44:04
    Česko se ani nadále nemůže dostat ke snížení stavu. Nyní si však nemůže připsat ani nějaké větší brankové příležitosti, musí zabrat.
     
    43:19
    Keprtová nyní působila trochu splašeným dojmem. Po těžkém boji získala míček, ale poté ho zcela zbytečně poslala úplně mimo všechny spoluhráčky.
     
    42:22
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Jenže nyní už je mrzet musí, Švýcarky vedou už o čtyři góly! NINA GERBEROVÁ dostala míček na středu hřiště. Celou akci vzala na sebe a trefila se do vzdálenějšího růžku. Tomu se říká efektivita. Asistence: Jessica Smedsová
     
    42:01
    Velmi nepřesná přihrávka nemusí české reprezentantky vůbec mrzet. Švýcarsko se totiž zbavilo míčku stejně rychle jako ho získalo.
     
    41:15
    Jenže moc dlouho se u něj neudrželo. Češky zastavily útok soupeřek celkem rychle, takže ho mají obránkyně. Tato formace právě střídá,
     
    40:49
    Česko má za sebou už první střelu, ale ta vůbec nemířila na branku. Tu o celkem velký kus přeletěla, takže Švýcarsko je na míčku.
     
    40:13
    Je před námi poslední třetina tohoto utkání. Češky prohrávají o tři branky a v poslední části budou mít velké starosti s doháněním náskoku soupeřek.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely ve druhé třetině: 17 – 8
     
    I po dvou třetinách mohou být spokojenější švýcarské hráčky, a to ještě více než po té první. Trestné střílení sice nevyužily, přesto daly další dvě branky. Nejprve Gentiana Behluliová střelou na zadní tyč překonala Janglovou a zkompletovala hattrick. Češky měly šance, a to velké, ovšem žádnou využít nedokázaly. Tak přišel trest v podobě inkasované branky dvacet vteřin před koncem. Linn Larssonová totiž dorazila míček do prázdné sítě.

    Další část začne přibližně v 13:03.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:40
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Allmenová však pokračuje v zápase a může se jít radovat spolu s celým týmem, který skóruje dvacet sekund před druhou sirénou! Fitziová mířila na zadní tyč, kdy Janglová dokázala těžkou střelu vyrazit jen vedle sebe. Tam však byla LINN LARSSONOVÁ, která dorazila míček do prázdné sítě. Asistence: Seraina Fitziová.
     
    39:11
    Neuvěřitelné, jaký tlak mají Češky na útočné polovině! Přišla střela z poloviny hřiště, kterou Lucie Řezáčová srazila pod sebe. Snažila se dorážet, ještě se k ní přidala Maroszová, ale ani jedna nebyla úspěšná. Allmenová poté ještě dostala sekeru do ruky a je nyní ošetřována na střídačce.
     
    39:00
    Minuta do konce druhé části!
     
    38:01
    To jsou obrovské šance na české straně, které ale nejsou využity! Nyní byla hned trojice hráček na brankovišti, ale žádná nedokázala překonat Allmenovou! Ta chytá skvělý zápas.
     
    37:25
    Nina Gerberová pálila z dobré pozice, ale nebylo jí to nic platné. Do její střely se postavila soupeřka, která míček odrazila mimo nebezpečné pozice.
     
    36:46
    Eliška Trojánková si mohla připsat bod za krásnou asistenci! Našla totiž před brankou volnou spoluhráčku, jenže ta nedokázala z dobré pozice ani zakončit.
     
    36:05
    Kristýna Lechnerová nakonec zvládla těžkou pozici, kdy byla napadána u mantinelu. Poslala míček na obránkyni a Češky pokračují s míčkem na holi.
     
    35:31
    Češky mají šance, a to dobré, ale branka pořád ne a ne padnout. Nyní přišla gólová střela, do které se postavila Stettlerová, jež míček vyrazila mimo.
     
    34:57
    Leonie Wielandová se zkusila zmocnit míčku na útočné polovině, ale dala si ho od sebe moc daleko. Proto je u něj zase česká reprezentace.
     
    34:25
    Češky sice nehrají špatně, ale v dnešním utkání ještě budou muset přidat. Prohrávají totiž o dvě branky a mohou žehrat jen na svou neproduktivitu.
     
    33:18
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarky se dostávají do dvoubrankového po přečíslení tří na dvě! Přihrávku do strany dostala GENTIANA BEHLULIOVÁ, která se prosadila skvělou střelou do vzdálenějšího růžku branky! Máme tady zkompletovaný hattrick! Asistence: Vanessa Schmukiová.
     
    32:49
    Konečně vidíme parádní florbal s velkými šancemi na obou stranách! Nejprve na švýcarské, kdy míček zůstal za Janglovou, ale jedna z Češek ho odpálila pryč. Následně se za na druhé straně rozezvučela tyčka!
     
    32:07
    Dvě velké šance na straně Češek, tady už mohlo být srovnáno! Vendula Maroszová dostala přihrávku a měla před sebou jen gólmanku. Šla ze strany, tak zkusila střelu, ale ta jí vůbec nesedla a Allmenová měla jednoduchou pozici pro zákrok. Následně se míček při další šanci odrazil od tyčky!
     
    31:44
    Které tak nepředvedly vůbec nic. Nyní vidíme hodně nepřesností na obou stranách.
     
    31:18
    Stejná hráčka v akci pokračovala, ovšem neměla nějaký větší úspěch. Po souboji v rohu hřiště totiž o míček přišla a jsou u něj znovu Češky.
     
    30:31
    Julia Kradolferová se vrátila na jedničku a sebrala české hráčce míček na polovině hřiště, načež ho poslala zpět na obránkyni.
     
    29:59
    Jedna nakonec přišla, jenže tento pokus byl hodně nepřesný. Proto se Švýcarsko zmocnilo míčku a vydalo se dopředu. Nejdříve však vystřídalo.
     
    29:29
    Česko je nyní zase aktivnějším týmem a zasloužil by si vyrovnání. Zatím však celá formace kombinuje na útočné polovině, ale je to bez střelby.
     
    28:25
    Vanessa Schmukiová je všude! Nyní už dobíhala osamocená česká hráček míček na útočné polovině a mohla jít do úniku. V tu chvíli se tam ale zjevila švýcarská 28, která míček odpálila!
     
    27:59
    Vanessa Schmukiová předvedla velmi dobrý návrat na svou obrannou polovinu. Čistě sebrala soupeřce míček, takže ho znovu má Švýcarsko.
     
    27:38
    K tomu se nakonec postavila Marcia Wicková.Ta se s tím nějak moc nepárala. Zkusila to pod rukou Janglové, jenže ta předvedla parádní reflexivní zákrok, stále je to jen o gól!
     
    27:38
    Švýcarsko bude zahrávat trestné střílení!
     
    27:09
    Ale ani ono nevyslalo zrovna přesný pas, takže Česko se vrací celkem zadarmo k balónku.
     
    26:43
    Česko se znovu hnalo do útoku, ale tentokrát ho zastavila hodně nepřesná přihrávka. Švýcarsko tak drží míček na svých hokejkách.
     
    25:53
    Lucie Želízková našla svým pasem spoluhráčku. Nejspíše to byla Vendula Maroszová, která se dostala do šance, ale Allmenová skvěle zasáhla a míček vyrazila.
     
    25:11
    Mariana Býčková je dnes hodně aktivní, rozhodně jedna z nejlepších Češek na hřišti. Nyní hledala spoluhráčku před brankou, jenže úspěšná nebyla.
     
    24:30
    Tak se hnalo Švýcarsko s rychlou protiakcí. Přišla křižná přihrávka skrze většinu šířky hřiště, přesto nikdo ze Švýcarek nedokázal míček dorazit do sítě.
     
    23:57
    Krátce po skončení přesilové hry přišla obrovská možnost na straně Češek! Jedna z nich dostala přihrávka na hranici velkého brankoviště, jenže trefila jen tyčku!
     
    23:46
    Sara Christenová je na hřišti!
     
    23:21
    Tady to na srovnání stavu v početní výhodě zatím nevypadá. Švýcarsko má navíc dvacet vteřin před jejím koncem možnost rozehry z rohu útočné půlky.
     
    22:55
    Nyní už to ale byla šance! Česká hráčka dostala parádní křižný pas, ale její střela letěla jen nad branku!
     
    22:34
    Máme za sebou už nějakou část přesilové hry, která se Češkám zatím moc nedaří. Švýcarky hrají aktivně a vyhazují jeden míček za druhým.
     
    21:46
    Vyloučení v týmu Švýcarsko (Sara Christenová – 2 min., Sekání).
     
    21:24
    Češky zatím hrají dobře a my uvidíme první přesilovou hru, kterou bude hrát Česko!
     
    20:44
    Přesto jsme viděli šanci na straně českého národního týmu! Vendula Maroszová se dostala na střed hřiště, jenže mířila přesně doprostřed branky.
     
    20:19
    A už se zase hraje! Češky vyhrály úvodní buly v této části a drží míček na svých hokejkách. Švýcarky se snaží přistupovat aktivně.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 13 – 10
     
    Je za námi první třetina, po které půjdou do kabin spokojenější švýcarské hráčky. Ty totiž o gól vedou. Česko sice šlo do vedení zásluhou Mariany Býčkové, jež měla po parádním pasu lehkou pozici. Poté ale Češky nevyužily velkou šanci a přišel trest. Gentiana Behluliová si s poradila s únikem a srovnala stav zápasu. Tatáž hráčka se navíc prosadila ještě jednou, když nadvakrát dorazila míček, který byl v brankovišti. Švýcarky se poté zvedly a byly lepším týmem, branku jsme už ale neviděli.

    Další perioda začne přibližně v 12:23.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:46
    Ještě jsme zde měli dvě šance na straně Česka! Obě střely mířily na přední tyč, ovšem Allmenová se pokaždé natáhla a střely dokázala vyrazit.
     
    19:00
    Minuta do konce první třetiny!
     
    18:50
    A tak je znovu u balónku Švýcarsko, které je v posledních minutách o něco lepším týmem. Hodně ho nakoply dvě vstřelené branky a vedení.
     
    18:15
    Michalea Kubečková mohla z ničeho nic srovnat stav zápasu! Odrazil se k ní míček, ale česká hráčka rychlou střelou branku přestřelila!
     
    17:37
    Natálie Houžvičková to zkoušela dlouhým pasem, ale ten byl hodně nepřesný. Šel do míst, kde nebyla žádná její spoluhráčka. Laciná ztráta.
     
    17:07
    Viděli jsme střelu z poloviny hřiště, kdy toho Janglová moc neviděla. Pokus ale nebyl nijak tečovaný, a tak střela skončila jen těsně vedle tyčky.
     
    16:36
    Češky zachytili přihrávku soupeřek, ale nevedlo to vůbec k ničemu. Švýcarky totiž bez větších problémů získaly míček zpátky a mohou zase útočit.
     
    16:08
    To vypadalo nebezpečně, Švýcarky jsou opravdu na koni a naprosto diktují tempo hry! Behluliová jen těsně nezkompletovala hattrick!
     
    15:13
    Švýcarská reprezentace je nyní nabuzená, zatímco ta česká spíše opařená. Noelle Weisová střílela od mantinelu, ale její pokus Janglová vyrazila.
     
    14:18
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarky po jednoduché akci skórují a otáčejí stav dnešního utkání! Viděli jsme stejnou spolupráci jako při první brance. Tentokrát Edizová pálila z poloviny hřiště a GENTIANA BEHLULIOVÁ clonila ve výhledu. Janglová však vyrazila míček jen před ní a švýcarská útočnice si nadvakrát poradila. Asistence: Laila Edizová.
     
    13:43
    Lucie Želízková zachytila rozehrávku z rohu a vyslala svůj tým do rychlého protiútoku. V tom zakončovala Mariana Býčková, avšak těsně minula.
     
    13:07
    Švýcarky sice získaly míček, ale znovu se sním moc daleko nedostaly. Proto zase může na útočné polovině operovat česká reprezentace.
     
    12:30
    Lucie Řezáčová pálila po krátkém přiťuknutí. Její střela ale nebyla přesná, takže Allmenová vůbec nemusela zasahovat.
     
    12:18
    Češky ale obdržená branka nepoložila, spíše naopak. Jsou znovu mnohem aktivnějším týmem, který vybojoval faul kousek za polovinou hřiště.
     
    11:41
    Lucie Želízková nyní měla míček na dlouhou hokejku, což byla celkem škoda. Tam totiž bylo přečíslení tři na jednu, které zůstalo nevyužité.
     
    10:34
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Nedáš, dostaneš! A tak přichází rychlý trest, kdy Švýcarky srovnávají stav dnešního zápasu. Edizová vyslal přihrávku za obranu na GENTIANA BEHLULIOVÁ, která si s touto šancí poradila. Asistence: Laila Edizová.
     
    10:14
    Jenže těm se zatím kombinace nedaří, takže další šanci mělo Česko! Přišla přihrávka do brankoviště, kde byly hned dvě, ale nezakončila ani jedna.
     
    09:45
    Mariana Býčková dostala přihrávku k mantinelu, ovšem jedna z jejich soupeřek to čekala a odzbrojila ji. Na tahu jsou tedy švýcarské hráčky.
     
    09:03
    Česká reprezentace nadále pokračuje ve své aktivitě. Navíc se hra skoro nepřerušuje, takže má rychlý spád. Česko nadále vede o jednu branku.
     
    08:24
    Nela Havlínová mohla být další úspěšnou střelkyní! Dostala přihrávka na nějakých pět metrů od branky a pálila. Do její rány se však postavila soupeřka, která ji zastavila.
     
    07:51
    Lucie Řezáčová zachytila nepřesnou přihrávku a už to vypadalo, že se vydá dopředu. Nakonec ale uklidnila hru a nechala spoluhráčky vystřídat.
     
    06:51
    Česko právě vstřelilo branku!
    V momentě, co fanoušci začali pokřik: "My chceme gól", tak jeden viděli! Krásná akce, kdy šel míček z hokejky na hokejku. Lucie Želízková našla pasem od mantinelu MARIANU BÝČKOVOU, která si ve velkém brankovišti poradila a dostala míček za Allmenovou. Asistence: Lucie Želízková.
     
    06:11
    Švýcarky by předešlá šance mohla trochu nabudit, takže by mohly začít vyrovnávat hru. Stále se navíc drží na míčku a pokoušejí se něco vymyslet.
     
    05:31
    To už vypadalo zajímavě! Celine Stettlerová napřáhla a její střela byla ještě někým tečována. Míček nakonec skončil těsně nad brankou a Češky si mohou oddychnout!
     
    05:02
    Který navíc drží i nadále. Zatím si však přihrávají především obránkyně mezi sebou a střel na branku jsme ještě moc neviděli.
     
    04:38
    Švýcarsko se sice hnalo do útoku, ale ten skončil už na polovině hřiště. Domácí obrana dobře zapracovala a získala míček na své hokejky.
     
    04:00
    Aktivnější jsou zatím rozhodně české hráčky. Ty drží míček mnohem častěji na svých hokejkách a jsou schopné se dostat ke střele.
     
    03:39
    Nyní to ochozy jen zašumělo! Přihrávka totiž prošla skrze celé brankoviště, kde jí nikdo nedokázal dostat až do sítě.
     
    02:46
    Teď máme za sebou takovou klidnější minutku. Švýcarky se sice vydaly na útočnou polovinu, ovšem úspěšné tam nebyly, poté oba týmy vystřídaly.
     
    01:49
    Mariana Býčková v první větší šanci celého utkání! Odrazil se k ní totiž míček, tak pálila ze středu hřiště. Trefila však jen soupeřku před sebou.
     
    01:29
    Lucie Želízková vybojovala spolu se sovu spoluhráčkou míček za brankou. Poté se ale Češky provinily faulem a o balónek tak přišly.
     
    00:48
    Eliška Chudá nyní odvedla velmi dobrou práci na středu hřiště. Zachytila míček, přihrála na stranu a Allmenová má za sebou první zákrok.
     
    00:10
    Poslední utkání v rámci juniorské kategorie EFT 2019 v Praze právě odstartovalo! úvodní buly vyhrála domácí reprezentace, která dnes obléká bílý dres, zatímco švýcarská červený.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Česko: Janglová (Karasová) – Lechnerová, Havlínová, Keprtová, Havlíčková, Houžvičková, Vachudová, Lenfeldová – Kubečková, Chudá, Maroszová, Želízková, Bačová, Býčková, Kovaříková, Řezáčová, Trojánková, Maděrová, Prontekerová.

    Švýcarsko: Allmenová (Tschudinová) – Smedsová, Weisová, Stettlerová, Bertiniová, Christenová, Kochová, Schumiková – Wielandová, Fitziová, Wicková, Wyssová, Kochová, Larssonová, Siegenthalerová, Edizová, Gerberová, Behluliová, Kradolferová.

    Rozhodčí: Mona Franzonová, Josefine Hedelindová.
     
    Dobrý den, chtěla bych Vás přivítat u dnešního posledního utkání juniorských reprezentací žen v rámci Euro Floorball Tour konaného v Praze. Střetnou se v něm Češky se Švýcarskem a zápas bude startovat v 11:45. Pokud Česko vyhraje, skončí na druhém místě.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 11:45.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 7. Býčková (Želízková), 60. Prontekerová (Havlínová) – 11. Behluliová (Edizová), 15. Behluliová (Edizová), 34. Behluliová (Shmukiová), 40. Larssonová (Fitziová), 43. Gerberová (Smedsová), 48. Wicková (Fitziová), 52. Kochová (Weisová)


    Česko: Janglová (52. Karasová) – Lechnerová, Havlínová, Keprtová, Havlíčková, Houžvičková, Vachudová, Lenfeldová – Kubečková, Chudá, Maroszová, Želízková, Bačová, Býčková, Kovaříková, Řezáčová, Trojánková, Maděrová, Prontekerová.
    Švýcarsko: Allmenová (Tschudinová) – Smedsová, Weisová, Stettlerová, Bertiniová, Christenová, Kochová, Schumiková – Wielandová, Fitziová, Wicková, Wyssová, Kochová, Larssonová, Siegenthalerová, Edizová, Gerberová, Behluliová, Kradolferová.

    Rozhodčí: Mona Franzonová, Josefine Hedelindová
    bahis siteleri