Švédsko – Finsko 3:5 (kon.) | Česko – Švýcarsko 2:7 (kon.)
konec
Česko
2:7 (1:2, 0:2, 1:3)
Švýcarsko
Neděle 20.10.2019, 11:45 • UNYP Aréna • Euro Floorball Tour (juniorky)
     
    59:12
    Česko právě vstřelilo branku!
    Diváci se přece jen ještě jedné branky dočkaly! Nela Havlínová vybojovala míček a od mantinelu našla volnou MARKÉTU PRONTEKEROVOU na středu hřiště, která ranou z první nedala Allmenové šanci. Asistence: Nela Havlínová.
     
    59:00
    Minuta do konce utkání!
     
    51:20
    Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Janglová, přichází Karasová.
     
    51:20
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarky střílí dnes už sedmou branku a nejspíše definitivně rozhodují o svém vítězství! VANESSA KOCHOVÁ dostala krásnou přihrávku krosem a střelou z první nedala Janglové nejmenší šanci. Jaký to rozdíl oproti stejné šanci Češek. Asistence: Noelle Weisová.
     
    50:36
    Kateřina Kovaříková v brankové šanci! Dostala totiž parádní kros před úplně prázdnou branku, ale míček letící po zemi netrefila.
     
    47:44
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarky sice střílí branku, ale dost možná ztratily také Serainu Fitziovou, se kterou to vůbec nevypadá dobře! Poté dostala míček do branky MARCIA WICKOVÁ, která těžila právě z dobré práce Fitziové. Asistence: Seraina Fitziová.
     
    42:22
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Jenže nyní už je mrzet musí, Švýcarky vedou už o čtyři góly! NINA GERBEROVÁ dostala míček na středu hřiště. Celou akci vzala na sebe a trefila se do vzdálenějšího růžku. Tomu se říká efektivita. Asistence: Jessica Smedsová
     
    39:40
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Allmenová však pokračuje v zápase a může se jít radovat spolu s celým týmem, který skóruje dvacet sekund před druhou sirénou! Fitziová mířila na zadní tyč, kdy Janglová dokázala těžkou střelu vyrazit jen vedle sebe. Tam však byla LINN LARSSONOVÁ, která dorazila míček do prázdné sítě. Asistence: Seraina Fitziová.
     
    38:01
    To jsou obrovské šance na české straně, které ale nejsou využity! Nyní byla hned trojice hráček na brankovišti, ale žádná nedokázala překonat Allmenovou! Ta chytá skvělý zápas.
     
    35:31
    Češky mají šance, a to dobré, ale branka pořád ne a ne padnout. Nyní přišla gólová střela, do které se postavila Stettlerová, jež míček vyrazila mimo.
     
    33:18
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarky se dostávají do dvoubrankového po přečíslení tří na dvě! Přihrávku do strany dostala GENTIANA BEHLULIOVÁ, která se prosadila skvělou střelou do vzdálenějšího růžku branky! Máme tady zkompletovaný hattrick! Asistence: Vanessa Schmukiová.
     
    32:07
    Dvě velké šance na straně Češek, tady už mohlo být srovnáno! Vendula Maroszová dostala přihrávku a měla před sebou jen gólmanku. Šla ze strany, tak zkusila střelu, ale ta jí vůbec nesedla a Allmenová měla jednoduchou pozici pro zákrok. Následně se míček při další šanci odrazil od tyčky!
     
    28:25
    Vanessa Schmukiová je všude! Nyní už dobíhala osamocená česká hráček míček na útočné polovině a mohla jít do úniku. V tu chvíli se tam ale zjevila švýcarská 28, která míček odpálila!
     
    27:38
    K tomu se nakonec postavila Marcia Wicková.Ta se s tím nějak moc nepárala. Zkusila to pod rukou Janglové, jenže ta předvedla parádní reflexivní zákrok, stále je to jen o gól!
     
    27:38
    Švýcarsko bude zahrávat trestné střílení!
     
    23:57
    Krátce po skončení přesilové hry přišla obrovská možnost na straně Češek! Jedna z nich dostala přihrávka na hranici velkého brankoviště, jenže trefila jen tyčku!
     
    23:46
    Sara Christenová je na hřišti!
     
    22:55
    Nyní už to ale byla šance! Česká hráčka dostala parádní křižný pas, ale její střela letěla jen nad branku!
     
    21:46
    Vyloučení v týmu Švýcarsko (Sara Christenová – 2 min., Sekání).
     
    19:00
    Minuta do konce první třetiny!
     
    18:15
    Michalea Kubečková mohla z ničeho nic srovnat stav zápasu! Odrazil se k ní míček, ale česká hráčka rychlou střelou branku přestřelila!
     
    14:18
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarky po jednoduché akci skórují a otáčejí stav dnešního utkání! Viděli jsme stejnou spolupráci jako při první brance. Tentokrát Edizová pálila z poloviny hřiště a GENTIANA BEHLULIOVÁ clonila ve výhledu. Janglová však vyrazila míček jen před ní a švýcarská útočnice si nadvakrát poradila. Asistence: Laila Edizová.
     
    10:34
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Nedáš, dostaneš! A tak přichází rychlý trest, kdy Švýcarky srovnávají stav dnešního zápasu. Edizová vyslal přihrávku za obranu na GENTIANA BEHLULIOVÁ, která si s touto šancí poradila. Asistence: Laila Edizová.
     
    08:24
    Nela Havlínová mohla být další úspěšnou střelkyní! Dostala přihrávka na nějakých pět metrů od branky a pálila. Do její rány se však postavila soupeřka, která ji zastavila.
     
    06:51
    Česko právě vstřelilo branku!
    V momentě, co fanoušci začali pokřik: "My chceme gól", tak jeden viděli! Krásná akce, kdy šel míček z hokejky na hokejku. Lucie Želízková našla pasem od mantinelu MARIANU BÝČKOVOU, která si ve velkém brankovišti poradila a dostala míček za Allmenovou. Asistence: Lucie Želízková.
     
    05:31
    To už vypadalo zajímavě! Celine Stettlerová napřáhla a její střela byla ještě někým tečována. Míček nakonec skončil těsně nad brankou a Češky si mohou oddychnout!

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 7. Býčková (Želízková), 60. Prontekerová (Havlínová) – 11. Behluliová (Edizová), 15. Behluliová (Edizová), 34. Behluliová (Shmukiová), 40. Larssonová (Fitziová), 43. Gerberová (Smedsová), 48. Wicková (Fitziová), 52. Kochová (Weisová)


    Česko: Janglová (52. Karasová) – Lechnerová, Havlínová, Keprtová, Havlíčková, Houžvičková, Vachudová, Lenfeldová – Kubečková, Chudá, Maroszová, Želízková, Bačová, Býčková, Kovaříková, Řezáčová, Trojánková, Maděrová, Prontekerová.
    Švýcarsko: Allmenová (Tschudinová) – Smedsová, Weisová, Stettlerová, Bertiniová, Christenová, Kochová, Schumiková – Wielandová, Fitziová, Wicková, Wyssová, Kochová, Larssonová, Siegenthalerová, Edizová, Gerberová, Behluliová, Kradolferová.

    Rozhodčí: Mona Franzonová, Josefine Hedelindová
    bahis siteleri