Boston – Toronto 4:2 (kon.) | Florida – Pittsburgh 4:2 (kon.) | NY Rangers – Arizona 2:3 (po pr.)
Buffalo – San Jose 4:3 (po pr.) | Detroit – Vancouver 2:5 (kon.) | Nashville – Anaheim 6:1 (kon.)
Minnesota – Edmonton 3:0 (kon.) | Winnipeg – Los Angeles 2:3 (kon.) | Chicago – Vegas 1:2 (1:2 po s.n.)
Calgary – Washington 3:5 (kon.)
konec
Boston Bruins
4:2 (1:0, 1:2, 2:0)
Toronto Maple Leafs
Středa 23.10.2019, 01:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:57 Pär LINDHOLM - 4:2
     
    57:57
    Bruins právě vstřelili branku!
    Dvě minuty před koncem je asi rozhodnuto! Kerfoot se vůbec nepodíval, že přihrává na opuštěnou modrou čáru. Kotouč si vzal Kuraly, který se zrovna vracel z trestné lavice, z pravého kruhu Hutchinsona nepřekonal, ale bekhendem dorážející PER LINDHOLM se už nemýlil. Asistence: Sean Kuraly.
    46:35 Brett RITCHIE - 3:2
     
    46:35
    Bruins právě vstřelili branku!
    Pastrňák přihrál o mantinel na Coylea a odjel střídat. Holl puk vypíchl na Gauthiera, který ho ale nedostal z rohu hřiště do bezpečí a byla z toho trochu krkolomná akce DeBruska na levém křídle, kterou gólovou střelou dokončil BRETT RITCHIE. Asistence: Jake DeBrusk.
    32:54 Alexander KERFOOT - 2:2
     
    32:54
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a v třiatřicáté minutě je znovu vyrovnáno! Nylander s chirurgickou přesností přenesl kotouč do levého kruhu, odkud volný Kapanen ještě přihrál na osu hřiště a pohotovou ránu ALEXANDERA KERFOOTA zastavila až síť za Raskovými zády. Asistence: Kasperi Kapanen, William Nylander.
    26:09 Brad MARCHAND - 2:1
     
    26:09
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácí si pár vteřin po inkasovaném gólu berou vedení zpět! Hutchinson po chycení nahozeného puku špatně rozehrál na Barrieho a vybral si pro to hodně špatný okamžik, protože v jeho pásmu zrovna byla elitní formace Bruins. Pastrňák na pravé straně přihrál přes Matthewse a předložil puk BRADU MARCHANDOVI, který precizně zavěsil k pravé tyči Hutchinsonovy branky. Asistence: David Pastrňák, Charlie McAvoy.
    24:23 Kasperi KAPANEN - 1:1
     
    24:23
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Nedáš – dostaneš! Maple Leafs přežili dvě střely do tyče a z nenápadné akce vyrovnali na 1:1. Vše začalo u Kerfoota, který na pravém křídle dal puk pod sebe a KASPERI KAPANEN prostřelil svého krajana ranou bez přípravy. Asistence: Alexander Kerfoot, Justin Holl.
    17:15 David PASTRŇÁK - 1:0
     
    17:15
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston využívá přesilovou hru a teď se už asi definitivně dostává do vedení! Brad Marchand po přechodu do útočného pásma vyhodnotil situaci před sebou a nahrál DAVIDU PASTRŇÁKOVI, který se zády napřed posunul do brankoviště a parádní střelou mezi vlastníma nohama procedil puk za hostujícího brankáře. Asistence: Brad Marchand, Torey Krug.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 18. Pastrňák (Marchand, Krug), 27. Marchand (Pastrňák, McAvoy), 47. B. Ritchie (DeBrusk), 58. P. Lindholm (Kuraly) – 25. Kapanen (Kerfoot, Holl), 33. Kerfoot (Kapanen, W. Nylander)


    Boston Bruins: T. Rask (Halák) – McAvoy, Chára (C), Carlo, Krug, Grzelcyk, Clifton – Pastrňák, Bergeron (A), Marchand – B. Ritchie, Coyle, DeBrusk – Backes (A), P. Lindholm, Heinen – Wagner, Kuraly, Bjork.
    Toronto Maple Leafs: Hutchinson (Andersen) – Ceci, Rielly (A), Barrie, Muzzin, Holl, Gravel – W. Nylander, Matthews (A), A. Johnsson – Marner (A), Kerfoot, I. Michejev – Kapanen, Petan, Moore – F. Gauthier, N. Shore, Timashov.

    Rozhodčí: McCauley, Syvret – Gibbons, Sericolo

    Diváci: 17 193
    bahis siteleri