Boston – Toronto 4:2 (kon.) | Florida – Pittsburgh 4:2 (kon.) | NY Rangers – Arizona 2:3 (po pr.)
Buffalo – San Jose 4:3 (po pr.) | Detroit – Vancouver 2:5 (kon.) | Nashville – Anaheim 6:1 (kon.)
Minnesota – Edmonton 3:0 (kon.) | Winnipeg – Los Angeles 2:3 (kon.) | Chicago – Vegas 1:2 (1:2 po s.n.)
Calgary – Washington 3:5 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
2:5 (1:0, 1:0, 0:5)
Vancouver Canucks
Středa 23.10.2019, 01:30 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:47 Bo HORVAT - 2:5
     
    58:47
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Navíc v utkání vidíme zkompletovaný hattrick a na ledě je dokonce několik kšiltovek! BO HORVAT získal nepřesnou přihrávku po mantinelu a trefil se od své obranné modré. Bez asistence.
    54:21 Tim SCHALLER - 2:4
     
    54:21
    Vancouver právě vstřelil branku!
    A tady je nejspíše rozhodnuto! To je opravdu hrůzostrašná třetina z pohledu Detroitu... TIM SCHALLER zkusil vypálit z vrcholku kruhu a Jimmyho Howarda trefil kotouč do betonu, odkud se mu odrazil mezi nohy. Asistence: Elias Pettersson.
    52:19 Jake VIRTANEN - 2:3
     
    52:19
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Neskutečné, hostující hokejisté otáčí zápas a dostávají se poprvé v utkání do vedení! JAKE VIRTANEN odvedl parádní práci na modré a dostal svůj tým do rychlé protiakce. Následně přihrával Horvatovi před branku, ale Filip Hronek se stává smolařem, když dostal puk do sítě bruslí. Asistence: Josh Leivo a Jordie Benn.
    43:12 Bo HORVAT - 2:2
     
    43:12
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Neskutečné, během necelých tří minut je srovnáno a Vancouver bude na koni! Quinn Hughes vypálil od modré a do jeho rány těsně před gólmanem sáhl BÖ HORVAT, který střílí dnes svou druhou branku a srovnává stav zápasu na 2:2. Asistence: Quinn Hughes a J. T. Miller.
    41:42 Bo HORVAT - 2:1
     
    41:42
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Canucks taktéž využívají svoji přesilovou hru a už je to jen o gól! Quinn Hughes vypálil tvrdou ránu od modré, která se zastavil o chumel hráčů. Kotouč si jako první našel BO HORVAT, jenž rychlou kličkou překonal Howarda. Asistence: Elias Pettersson a Quinn Hughes.
    29:19 Dennis CHOLOWSKI - 2:0
     
    29:19
    Detroit právě vstřelil branku!
    Domácí využívají i druhou přesilovou hru a jdou už do dvoubrankového vedení! J. T. Miller se na trestné moc neohřál. DENNIS CHOCHOLOWSKI dostal přihrávku na vrcholek kruhu, kam si sjel. Proto vypálil a jeho ránu tečoval obránce hosté mimo dosah gólmana. Asistence: Taro Hirose a Andreas Athanasiou.
    16:08 Anthony MANTHA - 1:0
     
    16:08
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red Wings využívají dvojnásobnou přesilovou hru a jdou v tomto utkání jako první do vedení! Filip Hronek nabil na ránu z první ANTHONYMU MANTHOVI, jemuž sice rána nejspíše úplně nesedla, přesto kotouč zapadl k tyčce! Asistence: Filip Hronek a Tyler Bertuzzi.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 17. Mantha (Hronek, Bertuzzi), 30. Cholowski (Hirose, Athanasiou) – 42. Horvat (E. Pettersson, Q. Hughes), 44. Horvat (Q. Hughes, J. T. Miller), 53. Virtanen (Leivo, Jo. Benn), 55. Schaller (E. Pettersson), 59. Horvat


    Detroit Red Wings: Howard (J. Bernier) – Hronek, DeKeyser, Green, Nemeth, Daley, Cholowski – Mantha, D. Larkin, Bertuzzi – Athanasiou, Filppula, Glendening – Helm, Nielsen, Hirose – Abdelkader, J. de La Rose, Svečnikov.
    Vancouver Canucks: Markström (Demko) – T. Myers, Edler, Ch. Tanev, Q. Hughes, Stecher, Jo. Benn – Virtanen, Horvat, Pearson – Boeser, E. Pettersson, J. T. Miller – Leivo, B. Sutter, Ferland – Motte, Beagle, Schaller.

    Rozhodčí: Brenk, Charron – Shewchyk, Driscoll
    thejrc.org