Parma – Hellas Verona 0:1 (kon.) | Brescia – Inter 1:2 (kon.)
konec
Brescia Calcio
1:2 (0:1)
Inter Milán
Úterý 29.10.2019, 21:00Italská Serie A • 10. kolo
Předzápasové kurzy
    76. Milan ŠKRINIAR - 1:2
     
    76
    Brescia právě vstřelila branku! Šance domácích žije, Brescia totiž snižuje na rozdíl jediné branky! Dimitri Bisoli se na pravém křídle prohnal až do pokutového území, kde posadil na zadek protihráče, načež zkoušel prostřelit Handanoviće. To se nakonec nepovedlo, nicméně slovinský brankář vyrazil míč do MILANA ŠKRINIARA, od kterého se dostal do branky.
    63. Romelu LUKAKU - 0:2
     
    63
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Tak to je pro domácí velký šok, soupeř opět trestá z ojedinělé akce! ROMELU LUKAKU si u postranní lajny řekl o nahrávku, poté se neohroženým způsobem dostal k hranici pokutového území, odkud nechytatelně vypálil ke vzdálenější konstrukci, což bylo pro Alfonsa příliš složité.
    23. Lautaro MARTÍNEZ - 0:1
     
    23
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Zničehonic tady máme úvodní branku zápasu! Inter Milán totiž podnikl další útočný výpad, který byl smrtelně nebezpečný. Vše začalo úspěšným vyhraným hlavičkovým soubojem v podání de Vrije, který našel LAUTARA MARTÍNEZE. Ten se rozhodl vypálit z velké vzdálenosti, jeho ránu navíc tečoval za brankáře jeden z protihráčů.

    David Suchý

    Branky: 76. Škriniar (vla.) – 23. Lautaro Martínez (de Vrij), 63. R. Lukaku (Gagliardini)

    Karty:   44. Cistana (BCC), 45+1. Matějů (BCC), 87. Balotelli (BCC) – 26. Candreva (INM), 44. Gagliardini (INM), 62. Škriniar (INM)


    Držení míče: 37 % : 63 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 0:4. Rohy: 9:8. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 14:18.
    Brescia Calcio: Alfonso – Sabelli, Cistana, Gastaldello (68. Martella), Matějů – Bisoli (C), Tonali, Rômulo (86. Matri) – Mangraviti (75. Ndoj) – Al. Donnarumma, Balotelli.
    Náhradníci: Andrenacci – Zmrhal, Semprini, Ayé, Martella, Matri, Ndoj.

    Inter Milán: Handanovič (C) – Škriniar, Godín, de Vrij – Candreva, Gagliardini, Brozović, Barella, Asamoah (81. Biraghi) – R. Lukaku (86. S. Esposito), Lautaro Martínez.
    Náhradníci: Berni, D. Padelli – Bastoni, Biraghi, Valero, Dimarco, S. Esposito, Politano.

    Rozhodčí: Fabbri – Peretti, Di Vuolo
    bahis siteleri