Alavés – Atlético 1:1 (kon.) | Barcelona – Valladolid 5:1 (kon.)
konec
FC Barcelona
5:1 (3:1)
Real Valladolid
Úterý 29.10.2019, 21:15 • Camp Nou (Barcelona) • Španělská LaLiga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (23:10:40)
     
    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 8:1. Střely mimo: 4:2. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 9:14.
     
    Je konec! Barcelona nakonec jasně ovládla tento zápas, a to poměrem 5:1. V druhém poločase přidala ještě dvě slepené branky. Nejprve se po krásné akci, kdy šel míč z jedné, prosadil Lionel Messi, kterého našel pasem mezi obránce Ivan Rakitić. O dvě minuty později se prosadil ještě Luis Suárez, kterého parádním pasem za obranu našel Lionel Messi. Real Valladollid se prezentoval opravdu pěkným výkonem, ale časté nedokonalosti mu znemožnily zisk jakéhokoliv bodu.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Nastavovat se budou dvě minuty!
     
    90
    Krásná akce domácího týmu nekončí brankou! Na jeden dotek to domácí vykombinovali, načež přišel parádní centr na zadní tyč, kam si naskakoval Arturo Vidal. Ten však balón netrefil a v brance skončil on sám.
     
    89
    Hosté nyní podnikli rychlý protiútok, ale bez nějakého významnějšího efektu. Přišla rána ze střední vzdálenosti, která spíše ohrozila diváky na stadionu.
     
    88
    Nakonec přišla rovnou střela z nějakých třiceti metrů. Pablo Hervías to zkusil rovnou na branku, ale jeho rána vůbec netrefila prostor mezi třemi tyčemi.
     
    87
    Ovšem ani jeden z týmů nevypouští konec zápasu. Hostující hráč si chtěl vymodlit standardku z dobré pozice, což se o pár sekund povedlo spoluhráči.
     
    86
    Katalánci nyní jasně vládnou na hřišti a nepouští svého soupeře ani k míči. sami ho drží nedaleko šestnáctky a snaží se najít nějakou uličku.
     
    85
    Ivan Rakitić se také zkoušel zapsat mezi listinu střelců. Vypálil zboku velkého vápna, ale jeho obstřel nebyl z dobré pozice, ani neměl dobré parametry.
     
    84
    Domácí fotbalisté obléhali šestnáctku soupeře, ale nakonec ani nevypálili na branku. Valladolid tak sebral míč, ale na útočné polovině nic nevymyslel.
     
    82
    Barcelona tak drží míč na svých kopačkách a nikam dopředu se rozhodně nežene. Valladolid už na druhou stranu nemá síly na nějaké aktivní napadání.
     
    81
    Pro hostující celek je tento výsledek celkem krutý. Rozhodně hrál dobrou partii s velkým favoritem tohoto zápasu, nyní však dostal dva tvrdé direkty za sebou.
     
    80
    Chvilku se nehrálo, jelikož Míchel celkem ostrým zákrokem zajel kopačkami do stehna soupeře. Ten se z toho ale zberchal, a tak se už zase hraje.
     
    79
    Žlutou kartu dostává Míchel (Real Valladolid).
     
    78
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Jordi Alba, přichází Sergi Roberto.
     
    77
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Tak to je rychlost, Barcelona střílí po minutě další branku! Lionel Messi poslal krásnou přihrávku mezi obránce. Tam si seběhl LUIS SUARÉZ, který se prosadil střelou k tyči. Tak tady už je dnes rozhodnuto. Asistence: Lionel Messi.
     
    75
    Barcelona právě vstřelila branku!
    A nakonec vymyslela branku, tak přece jen konečně nějakou v této půli vidíme, snad uvidíme ještě nějakou. Ivan Rakitić našel parádní přihrávkou LIONELA MESSIHO, který ranou k tyči nedal gólmanovi žádnou šanci. Je to pro něj druhý gól dnes. Asistence: Ivan Rakitić.

    Denisa Józsová

    Branky: 3. Lenglet, 29. Arturo Vidal (Messi), 34. Messi, 75. Messi (Rakitić), 77. L. Suárez (Messi) – 15. Olivas

    Karty:   45. Fernández (RVL), 68. Guardiola (RVL), 79. Míchel (RVL)


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 8:1. Střely mimo: 4:2. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 9:14.
    FC Barcelona: ter Stegen – Alba (78. Roberto), Lenglet, Piqué, N. Semedo – F. de Jong (60. Rakitić), Busquets, Arturo Vidal – Fati (63. Griezmann), L. Suárez, Messi.
    Náhradníci: Neto – C. Pérez, Aleñá, Rakitić, Griezmann, Todibo, Roberto.

    Real Valladolid: Masip – Nacho Martínez (33. Karim), Barba, Fernández, Olivas, Porro – Rubio, Tuhami (53. Hervías), Míchel, Plano (66. Ünal) – Guardiola.
    Náhradníci: Lunin – Alcaraz, De Frutos, Hervías, Ünal, Antoñito, Karim.

    Rozhodčí: Alberola – Hernández, Cerdán

    Diváci: 59 896
    thejrc.org