Boston – San Jose 5:1 (kon.) | Carolina – Calgary 2:1 (kon.) | Toronto – Washington 3:4 (po pr.)
Pittsburgh – Philadelphia 7:1 (kon.) | NY Rangers – Tampa 4:1 (kon.) | Detroit – Edmonton 3:1 (kon.)
Nashville – Chicago 3:0 (kon.) | Dallas – Minnesota 6:3 (kon.) | Anaheim – Winnipeg 7:4 (kon.)
konec
Boston Bruins
5:1 (2:0, 3:1, 0:0)
San Jose Sharks
Středa 30.10.2019, 00:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    36:50 Brandon CARLO - 5:1
     
    36:50
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácí celek poněkud kuriózním způsobem navyšuje své vedení. Od modré čáry vypálil BRANDON CARLO. Jeho projektil vylétl do vzduchu a doplatil až do branky. Martin Jones (San Jose) kotouč vyděl až na poslední chvíli a nedokázal zareagovat. Asistence: Chris Wagner a Zdeno Chára.
    28:31 Chris WAGNER - 4:1
     
    28:31
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tim Heed (San Jose) chyboval na obranné modré, špatně přihrál na osu hrací plochy, David Backes vyslal do brejku CHRISE WAGNERA, který si poradil blafákem s brankářem San Jose. Asistence: David Backes.
    25:21 Charlie COYLE - 3:1
     
    25:21
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácí celek navyšuje své vedení. Už při hře pět na pět viděl David Krejčí u branky neobsazeného CHARLIEHO COYLA, jemuž stačilo nastavit do dráhy puku hokejku a odrazit kotouč do branky. Asistence: David Krejčí a Danton Heinen.
    21:31 Brent BURNS - 2:1
     
    21:31
    San Jose právě vstřelilo branku!
    I třetí branka v tomto zápase padla v přesilovce. Hertl s Erikem Karlssonem poslali puk do míst, kde byl BRENT BURNS. Ten si vybruslil do lepší pozice a jeho rána od modré čáry zapadla přesně pod horní tyčku branky. Je sníženo. Asistence: Erik Karlsson a Tomáš Hertl.
    17:51 David KREJČÍ - 2:0
     
    17:51
    Bruins právě vstřelili branku!
    Přesilovka je úspěšná a domácí celek navyšuje své vedení. První gól v této sezóně dává povedenou střelou obranou nepokrytý DAVID KREJČÍ. Asistence: Torey Krug a Brad Marchand.
    07:49 David PASTRŇÁK - 1:0
     
    07:49
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácí celek se v přesilovce dostává do povedení. Po parádní přihrávce Bergerona se prosazuje ránou z první obranou neobsazený DAVID PASTRŇÁK. Asistence: Patrice Bergeron.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 8. Pastrňák (Bergeron), 18. Krejčí (Krug, Marchand), 26. Coyle (Krejčí, Heinen), 29. Wagner (Backes), 37. Carlo (Wagner, Chára) – 22. Burns (E. Karlsson, Hertl)


    Boston Bruins: T. Rask (Halák) – Chára, McAvoy, Krug, Carlo, Grzelcyk, Clifton – Marchand, Bergeron, Pastrňák – DeBrusk, Krejčí, Heinen – Bjork, Coyle, B. Ritchie – Wagner, Kuraly, Backes.
    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – Vlasic, Burns, Dillon, E. Karlsson, Ferraro, Heed – Marleau, Couture, Labanc – E. Kane, Hertl, Radil – Sörensen, J. Thornton, Meier – Goodrow, Gambrell, M. Karlsson.

    Rozhodčí: Rooney, L'Ecuyer – Daisy, Barton

    Diváci: 17.193
    bahis siteleri