Barys – CSKA Moskva 0:3 (kon.) | Čeljabinsk – Jekatěrinburg 3:5 (kon.) | Jokerit – N.Novgorod 3:1 (kon.)
Petrohrad – Jaroslavl 1:2 (kon.) | Spartak Moskva – Vladivostok 3:4 (kon.) | Viťaz – Čerepovec 2:1 (kon.)
Nižněkamsk – Kazaň 4:2 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
3:5 (0:2, 1:3, 2:0)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Sobota 02.11.2019, 13:00 • Ledová aréna Traktor • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:28 Jaroslav KOSOV - 3:5
     
    50:28
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    No pozor! Traktor okamžitě dává další gól a snižuje už na 3:5! Po přihrávce Karlina se z první opřel do kotouče z mezikruží JAROSLAV KOSOV a jeho pumelice skončila přesně u levé tyče. Asistence: Ruslan Karlin.
    50:03 Vitalij KRAVCOV - 2:5
     
    50:03
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí snižují na 2:5 a dávají tak sami sobě malou naději. Borodkin vypálil z pravé strany, ovšem jeho ránu skvěle tečoval VITALIJ KRAVCOV a Jakub Kovář na změnu dráhy letu nedokázal reagovat. Asistence: Arťom Borodkin a Jurij Sergijenko.
    33:55 Andrej OBIDIN - 1:5
     
    33:55
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Hosté vedou už 5:1! Rozhodčí celou předešlou situaci ještě prověřili na videu, kde zjistili, že Ivan Fedotov
    vyrazil střelu ANDREJE OBIDINA těsně za brankovou čárou a je tak z toho platná branka!
    29:25 Nigel DAWES - 1:4
     
    29:25
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Avtomobilist si bere tříbrankové vedení zpět na svou stranu! Anatolij Golyšev to udělal naprosto skvěle, když z pravé strany našel u vzdálenější tyče volného NIGELA DAWESE, od jehož brusle skončil kotouč v bráně domácího celku. Asistence: Anatolij Golyšev a Brooks Macek.
    26:27 Demid MANSUROV - 1:3
     
    26:27
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Tak přece jenom se domácí celek dočkal prvního gólu v tomto utkání a snižuje na 1:3! Alexandr Šepelev dostal kotouč na levou stranu, odkud vypálil tvrdou přízemní střelu, kterou lehce tečoval DEMID MANSUROV a puk tak letěl mezi betony Kováře, až skončil v bráně. Asistence: Alexandr Šepelev.
    22:23 Pavel DACJUK - 0:3
     
    22:23
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a jdou tak do tříbrankového vedení! Dan Sexton místo střely uviděl na levé straně volného PAVLA DACJUKA, který dokázal vstřelit kotouč do odkryté svatyně. Asistence: Dan Sexton.
    17:24 Denis BODROV - 0:2
     
    17:24
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Hostům se konec první třetiny náramně daří, jelikož jdou už do dvoubrankového vedení! DENIS BODROV dostal puk na levou stranu a posléze vypálil ukrytou ránu, která skončila za zády Děmčenka. Asistence: Peter Holland a Denis Bodrov.
    15:43 Alexej VASILEVSKIJ - 0:1
     
    15:43
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Máme tady úvodní branku tohoto zápasu, kterou dává hostující celek! ALEXEJ VASILEVSKIJ se dostal ke kotouči před mezikružím a na jeho střelu do pravé části branky nedokázal gólman Vasilij Děmčenko reagovat. Asistence: Pavel Dacjuk a Arťom Garejev.

    Michal Raška

    Branky a nahrávky: 27. Mansurov (Šepelev), 51. Kravcov (Borodkin, Sergijenko), 51. Kosov (Karlin) – 16. Alexej Vasilevskij (Dacjuk, A. Garejev), 18. D. Bodrov (Holland, D. Bodrov), 23. Dacjuk (Sexton), 30. Dawes (Golyšev, Macek), 34. Obidin


    Traktor Čeljabinsk: Děmčenko (34. Fedotov) – Virtanen, Sergijenko, Šepelev, Kalinin, Karpuchin, Menšikov, Borodkin – Kravcov, Těrtyšnyj, Sedlák – Lisin, Malychin, Avcin – Karlin, Kosov, Fatějev – Grišakov, Šolochov, Koňkov – Mansurov.
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (Fomin) – I. Višněvskij, Gurkin, D. Bodrov, Mamkin, Trjamkin, Alexej Vasilevskij, Pereljajev – Golyšev, Macek, Dawes – Sexton, Holland, Litovčenko – A. Garejev, Dacjuk, Bělousov – Suslov, Chripunov, V. Popov – Obidin.

    Rozhodčí: Viktor Gašilov, Jurij Oskirko – Daniil Zacharov, Alexander Černyšjov
    bahis siteleri