Čerepovec – Kazaň 0:2 (kon.) | Jaroslavl – Vladivostok 2:5 (kon.) | Nižněkamsk – CSKA Moskva 4:1 (kon.)
Viťaz – N.Novgorod 3:4 (1:3 po s.n.)
konec
Neftěchimik Nižněkamsk
4:1 (2:0, 0:0, 2:1)
CSKA Moskva
Pondělí 04.11.2019, 15:00 • Neftěchimik Arena, Nižněkamsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    On-line přenos je u konce. Děkujeme vám za pozornost a přejeme hezký zbytek dne. (17:17:32)
     
    Česká stopa

    Jiří Sekáč (CSKA) – 1 střela, čas na ledě: 14:34.
     
    Nezastavitelný Nižněkamsk si při svém devátém vítězství v řadě vyšlápl na úřadujícího mistra! Soupeře z CSKA Moskva porazil na svém ledě přesvědčivě 4:1. Radost z tohoto výsledku nemá člen poraženého týmu Jiří Sekáč, který dnes vyšel bodově naprázdno.
     
    Konec zápasu.
    59:56 Ildar ŠIKSATDAROV - 4:1
     
    59:56
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Tečku za zápasem udělal střelou do prázdné brány ILDAR ŠIKSATDAROV. Po trefě přes celé kluziště může Neftěchimik slavit vítězství 4:1. Asistence: Zijat Pajgin.
     
    59:12
    Moskvané hrají power-play! Není na co čekat.
     
    57:50
    Padakin (Nižněkamsk) se po odpískání objal se Čmychovem. A nebylo to přátelské obejmutí. Rozhodčí ale naznačují, že vylučovat nebudou.
     
    56:15
    Po třetí inkasované brance se zdá, že se Moskvané dostali do bezvýchodné situace.
    54:33 Marat CHAJRULLIN - 3:1
     
    54:33
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    A není proto divu, že si Tatarstánci berou dvoubrankový náskok zpět! Mezi kruhy si nakráčel MARAT CHAJRULLIN a svou pohotovou ránu nechal prosvištět kolem Johanssonovy lapačky – 3:1. Bez asistence.
     
    54:20
    Z pravého kruhu pro vhazování nebezpečně střílel Kazionov! Tato pasáž patří domácím.
     
    53:41
    Podruhé se prosadit zkoušel také Enlund (Nižněkamsk). I proti němu však Johansson vytáhl bryskní zákrok a znovu podržel svůj celek nad vodou.
     
    52:09
    Porjadin mohl Nižněkamsk znovu posunout do dvougólového náskoku! Na Johanssona však uháněl se dvěma soupeři zavěšenými na zádech a to mu zakončení značně zkomplikovalo.
     
    50:30
    Poměr střel ve třetí třetině: 1:4.
     
    49:59
    Trochu naivně se Porjadin (Nižněkamsk) rozjel proti dvojité zdi. Tak nevím, co v tuto chvíli zamýšlel. Každopádně to nebylo správné rozhodnutí.
     
    48:07
    Při ní si nejvíce odpočinul Šaripzjanov (Nižněkamsk). Na Johanssona vyslal poměrně prudkou střelu, ne však natolik, aby švédského gólmana pokořila.
     
    46:30
    Při dalším útoku vznikla v domácím brankovišti obrovská skrumáž, která způsobila vypadnutí brány z ukotvení. Spravovat se bude během komerční pauzy.
     
    45:05
    A poradil si i s Marčenkovým pokusem. Hosté jsou po vstřelení kontaktního gólu na koni.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 10. Pajgin (Porjadin, R. Murphy), 18. Enlund (Šaripzjanov), 55. Chajrullin, 60. Šiksatdarov (Pajgin) – 41. Vey (Grigorenko, Kaprizov)


    Neftěchimik Nižněkamsk: Šaryčenkov (Barulin) – R. Murphy (A), Pajgin, Bryncev, Šaripzjanov, An. Sergejev (A), Rjasenskij, Aťušov (C) – Z. Mitchell, White, Porjadin – Šiksatdarov, P. Kulikov, Chajrullin – Padakin, Enlund, Berglund – Denis Kazionov, Černikov, Chisamutdinov – Šarifjanov.
    CSKA Moskva: L. Johansson (I. Sorokin) – M. Robinson (A), Dahlbeck, Kiselevič, Marčenko, Nestěrov (C), Naumenkov, Čmychov – Grigorenko, Vey, Sekáč – Šalunov, Okulov, Kaprizov – Kalinin, Tělegin (A), Světlakov – P. Karnauchov, Tolčinskij, Mamin.

    Rozhodčí: Gofman, Sidorenko – Ivanov, Šadrin

    Diváci: 4 826
    bahis siteleri