NHL
Boston – Pittsburgh 6:4 (kon.) | NY Rangers – Ottawa 2:6 (kon.) | Detroit – Nashville 1:6 (kon.)
Edmonton – Arizona 2:3 (po pr.)
konec
Boston Bruins
6:4 (2:0, 1:4, 3:0)
Pittsburgh Penguins
Úterý 05.11.2019, 01:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:46 Patrice BERGERON - 6:4
     
    59:46
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácí trefou do prázdné branky pečetí skóre utkání! David Krejčí už mohl sám střílet, ale ještě nesobecky předložil puk PATRICEMU BERGERONOVI, který rozhoduje. Asistence: David Krejčí a Brad Marchand.
    58:03 Brad MARCHAND - 5:4
     
    58:03
    Bruins právě vstřelili branku!
    Obrat se povedl i domácím! Obránce Marino nahazoval puk před branku Bostonu, ale nikdo ze spoluhráčů ho nezasáhl a ke kotouči se dostal na levé straně BRAD MARCHAND. Ten s ním vyrazil do rychlého kontru, který zakončil ranou do vzdálenější tyčky. Puk se však od ní odrazil do zad brankáře Jarryho a od nich zamířil za brankovou čáru. Vracející se Crosby ho vytahoval zpět do hřiště už příliš pozdě. Bez asistence.
    48:14 Torey KRUG - 4:4
     
    48:14
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácí při hře 4 na 4 vyrovnávají! Brad Marchand na útočné modré udržel puk silou vůle a následně dokázal nahrát na pravý kruh TOREYMU KRUGOVI, který z první propálil Jarryho. Asistence: Brad Marchand a David Krejčí.
    39:57 John MARINO - 3:4
     
    39:57
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tohle je neskutečný obrat! Pens v průběhu druhé části prohrávali už 0:3, ale do kabin půjdou s vedením 4:3! Domácí zapomněli na JOHNA MARINA,jenž naskočil na led z trestné lavice a dostal se do samostatného úniku, který zužitkoval úspěšnou bekhendovou kličkou. Obránce Penguins střílí svůj první gól kariéry v NHL. Bez asistence.
    35:59 Bryan RUST - 3:3
     
    35:59
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hosté dokonávají svou stíhací jízdu! Jevgenij Malkin má oči snad i vzadu. Puk totiž vybojoval u mantinelu zády ke hřišti a z otočky uvolnil perfektním pasem BRYANA RUSTA, který sám před brankou zamířil k levé tyčce z pohledu Haláka – 3:3. Asistence: Jevgenij Malkin.
    29:55 Nick BJUGSTAD - 3:2
     
    29:55
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hosté jsou zpátky ve hře! Kris Letang poslal krásným pasem do samostatného úniku NICKA BJUGSTADA, který svůj nájezd zakončil přesnou střelou na lapačku – 3:2. Asistence: Kris Letang a Brian Dumoulin.
    25:35 Dominik KAHUN - 3:1
     
    25:35
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hosté snižují na rozdíl dvou branek! Justin Schultz od modré čáry minul branku, ale kotouč se od zadního mantinelu odrazil na hůl Jareda McCanna. Ten ho přes brankoviště dostal k DOMINIKOVI KAHUNOVI, který z ostrého úhlu dokázal trefit odkrytou klec. Asistence: Jared McCann a Justin Schultz.
    24:22 David PASTRŇÁK - 3:0
     
    24:22
    Bruins právě vstřelili branku!
    V NHL teď prostě není produktivnější hráč, než je DAVID PASTRŇÁK! Český útočník vypálil z levého kruhu přes obránce a puk zapadl k bližší tyčce Murrayho svatyně – 3:0. Asistence: Brad Marchand a Brandon Carlo.
    13:05 Brad MARCHAND - 2:0
     
    13:05
    Bruins právě vstřelili branku!
    Teď už se domácí prosadili! Chára nahodil puk za branku, odkud ho David Pastrňák vrátil před brankoviště a BRAD MARCHAND sklepl ze vzduchu hrací předmět za Murrayho záda – 2:0. Asistence: David Pastrňák a Zdeno Chára.
    05:24 Jake DEBRUSK - 1:0
     
    05:24
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácí jdou do vedení gólem, který si Matt Murray určitě bude vyčítat! Ve středním pásmu se dostal k puku JAKE DEBRUSK, kterého obránce Letang vytlačil do ostrého úhlu. Domácí útočník přesto nahodil kotouč na Murrayho a gólman Pittsburghu si prostor u bližší tyčky nedokázal pohlídat. Hodně laciný gól. Bez asistence.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 6. DeBrusk, 14. Marchand (Pastrňák, Chára), 25. Pastrňák (Marchand, Carlo), 49. Krug (Marchand, Krejčí), 59. Marchand, 60. Bergeron (Krejčí, Marchand) – 26. Kahun (McCann, J. Schultz), 30. Bjugstad (Letang, Dumoulin), 36. Rust (Malkin, Galchenyuk), 40. Marino


    Boston Bruins: Halák (T. Rask) – McAvoy, Chára (C), Carlo, Krug, Clifton, Grzelcyk – Pastrňák, Bergeron (A), Marchand – Heinen, Krejčí (A), DeBrusk – B. Ritchie, Coyle, Bjork – Wagner, Kuraly, C. Hughes.
    Pittsburgh Penguins: M. Murray (25. Jarry) – Letang (A), Dumoulin, J. Schultz, M. Pettersson, Marino, J. Johnson – Simon, Crosby (C), Guentzel – Rust, Malkin (A), Galchenyuk – Kahun, Bjugstad, McCann – B. Tanev, Blueger, Aston-Reese.

    Rozhodčí: Meier, Sutherland – Shewchyk, Galloway

    Diváci: 17 193
    bahis siteleri