NHL
Boston – Pittsburgh 6:4 (kon.) | NY Rangers – Ottawa 2:6 (kon.) | Detroit – Nashville 1:6 (kon.)
Edmonton – Arizona 2:3 (po pr.)
konec
Boston Bruins
6:4 (2:0, 1:4, 3:0)
Pittsburgh Penguins
Úterý 05.11.2019, 01:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:46 Patrice BERGERON - 6:4
     
    59:46
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácí trefou do prázdné branky pečetí skóre utkání! David Krejčí už mohl sám střílet, ale ještě nesobecky předložil puk PATRICEMU BERGERONOVI, který rozhoduje. Asistence: David Krejčí a Brad Marchand.
     
    58:50
    Hosté to zkoušejí bez brankáře!
    58:03 Brad MARCHAND - 5:4
     
    58:03
    Bruins právě vstřelili branku!
    Obrat se povedl i domácím! Obránce Marino nahazoval puk před branku Bostonu, ale nikdo ze spoluhráčů ho nezasáhl a ke kotouči se dostal na levé straně BRAD MARCHAND. Ten s ním vyrazil do rychlého kontru, který zakončil ranou do vzdálenější tyčky. Puk se však od ní odrazil do zad brankáře Jarryho a od nich zamířil za brankovou čáru. Vracející se Crosby ho vytahoval zpět do hřiště už příliš pozdě. Bez asistence.
     
    57:01
    Hosté dostali puk do branky. Ta už ale byla v té době posunuta a sudí Meier okamžitě rozpažil! Brankovou konstrukci vychýlil Brian Dumoulin. Rozhodčí ani nemusejí kontrolovat video.
     
    53:24
    Hosté mohli v oslabení udeřit! Bryan Rust se řítil sám na Haláka, který jeho zakončení vyrazil levým betonem! V brance skončil jen Charlie McAvoy, který nepříjemně narazil do brankové konstrukce.
     
    51:47
    Nick Bjugstad je vyloučen za zákrok na DeBruska a Boston tak bude hrát přesilovku!
     
    48:35
    Domácí už mohli dokonce vést! Krejčí našel obloučkem Davida Pastrňáka, který byl sám před Jarrym, ale svůj forhendový blafák nedotáhl. Puk mu utekl za branku.
    48:14 Torey KRUG - 4:4
     
    48:14
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácí při hře 4 na 4 vyrovnávají! Brad Marchand na útočné modré udržel puk silou vůle a následně dokázal nahrát na pravý kruh TOREYMU KRUGOVI, který z první propálil Jarryho. Asistence: Brad Marchand a David Krejčí.
     
    47:59
    Bruins mohli vyrovnat! Torey Krug nabil na levý kruh Davidovi Krejčímu, který z voleje trefil tyčku!
     
    47:02
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (Brandon Carlo – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Zach Aston-Reese – 2 min., hrubost).
     
    47:02
    Brandon Carlo se pustil do potyčky se Zachem Astonem-Reesem! Rozhodčí budou na obou stranách vylučovat.
     
    42:36
    Gueztzel připravil příležitost pro Sidneyho Crosbyho, který nedostal kotouč do domácí kelce. To byla další velká šance Pittsburghu!
     
    42:09
    Aston-Reese našel chytrou žabičkou Teddyho Bluegera, který zblízka neprocpal puk za Haláka!
    39:57 John MARINO - 3:4
     
    39:57
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tohle je neskutečný obrat! Pens v průběhu druhé části prohrávali už 0:3, ale do kabin půjdou s vedením 4:3! Domácí zapomněli na JOHNA MARINA,jenž naskočil na led z trestné lavice a dostal se do samostatného úniku, který zužitkoval úspěšnou bekhendovou kličkou. Obránce Penguins střílí svůj první gól kariéry v NHL. Bez asistence.
     
    39:42
    Heinen poslal do šance Charlieho McAvoye, který si obhazoval Letanga efektní stahovačkou a obránce Pittsburghu ho nejspíše podrazil. Přesto se zadák Bruins mohl zapsat i v pádu mezi střelce. Kotouč se totiž odrazil od Jarryho betůnů do jeho hlavy a moc nescházelo, aby zamířil za brankovou čáru. Gólman hostí nakonec dokázal situaci vyřešit!
     
    37:50
    Domácí by mohla vrátit do tempa přesilovka. Na trestnou lavici usedne za podražení John Marino.
    35:59 Bryan RUST - 3:3
     
    35:59
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hosté dokonávají svou stíhací jízdu! Jevgenij Malkin má oči snad i vzadu. Puk totiž vybojoval u mantinelu zády ke hřišti a z otočky uvolnil perfektním pasem BRYANA RUSTA, který sám před brankou zamířil k levé tyčce z pohledu Haláka – 3:3. Asistence: Jevgenij Malkin.
     
    35:14
    Crosby našel krásnou přihrávkou zpoza branky Jakea Guentzela. Halák asi ani nevěděl, kde je puk, ale Guentzelovi střela nesedla!
    29:55 Nick BJUGSTAD - 3:2
     
    29:55
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hosté jsou zpátky ve hře! Kris Letang poslal krásným pasem do samostatného úniku NICKA BJUGSTADA, který svůj nájezd zakončil přesnou střelou na lapačku – 3:2. Asistence: Kris Letang a Brian Dumoulin.
     
    27:05
    Jevgenij Malkin přebruslil obránce a řítil se sám na Haláka. Zkusil forhendovou kličku, ale kotouč mu utekl za branku!
    25:35 Dominik KAHUN - 3:1
     
    25:35
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hosté snižují na rozdíl dvou branek! Justin Schultz od modré čáry minul branku, ale kotouč se od zadního mantinelu odrazil na hůl Jareda McCanna. Ten ho přes brankoviště dostal k DOMINIKOVI KAHUNOVI, který z ostrého úhlu dokázal trefit odkrytou klec. Asistence: Jared McCann a Justin Schultz.
     
    24:22
    Hosté střídají brankáře. Matta Murrayho nahrazuje Tristan Jarry.
    24:22 David PASTRŇÁK - 3:0
     
    24:22
    Bruins právě vstřelili branku!
    V NHL teď prostě není produktivnější hráč, než je DAVID PASTRŇÁK! Český útočník vypálil z levého kruhu přes obránce a puk zapadl k bližší tyčce Murrayho svatyně – 3:0. Asistence: Brad Marchand a Brandon Carlo.
     
    21:43
    Alex Galchenyuk ujel domácím obráncům a řítil se sám na Haláka. Šel do bekhendové kličky, kterou Halák vystihl, puk zastavil levým betonem a pak ho sebral do lapačky!
     
    18:19
    Teddy Blueger ohrozil branku domácích ve vlastním oslabení! Z poměrně slušné pozice zamířil mimo.
     
    18:04
    Kris Letang sekl Brada Marchanda. Bruins budou hrát přesilovku.
    13:05 Brad MARCHAND - 2:0
     
    13:05
    Bruins právě vstřelili branku!
    Teď už se domácí prosadili! Chára nahodil puk za branku, odkud ho David Pastrňák vrátil před brankoviště a BRAD MARCHAND sklepl ze vzduchu hrací předmět za Murrayho záda – 2:0. Asistence: David Pastrňák a Zdeno Chára.
     
    12:43
    Připomněla se první formace Bostonu! Patrice Bergeron předkládal kotouč před poloodkrytou branku Davidovi Pastrňákovi. Tomu puk skočil, a proto ho za Murrayho neuklidil.
     
    11:39
    Tentokrát měli dobrou šanci domácí! V přečíslení 2 na 1 Heinen nahrával Jakeovi DeBruskovi. Ten musel trefovat skákavý kotouč, přesto zvládl zakončit a Murray se musel rychle přesouvat.
     
    11:18
    Skvělý Halák! Domácí gólman vyrazil střelu Alexe Galchenyuka a poradil si i s dorážkou Brandona Taneva! Puk je pod brankářem Bruins a tak tu máme reklamní přestávku.
     
    10:43
    Alex Galchenyuk svou střelou orazítkoval brankovou konstrukci! Druhá polovina přesilovky je z hostující strany velice dobrá.
     
    10:27
    Puk se od zadního mantinelu odrazil na hůl Sidneyho Crosbyho, který měl před sebou na chvilku odkrytou branku. Halák se však stačil proti jeho zakončení přesunout!
     
    09:04
    David Krejčí se sice diví, ale je vyloučen za podražení. Po reklamní přestávce si Pittsburgh zahraje přesilovku.
    05:24 Jake DEBRUSK - 1:0
     
    05:24
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácí jdou do vedení gólem, který si Matt Murray určitě bude vyčítat! Ve středním pásmu se dostal k puku JAKE DEBRUSK, kterého obránce Letang vytlačil do ostrého úhlu. Domácí útočník přesto nahodil kotouč na Murrayho a gólman Pittsburghu si prostor u bližší tyčky nedokázal pohlídat. Hodně laciný gól. Bez asistence.
     
    02:59
    Jake Guentzel se z levé strany natlačil až před Haláka. Slovenský gólman Bruins jeho akci zastavil velmi dobrým zákrokem.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 6. DeBrusk, 14. Marchand (Pastrňák, Chára), 25. Pastrňák (Marchand, Carlo), 49. Krug (Marchand, Krejčí), 59. Marchand, 60. Bergeron (Krejčí, Marchand) – 26. Kahun (McCann, J. Schultz), 30. Bjugstad (Letang, Dumoulin), 36. Rust (Malkin, Galchenyuk), 40. Marino


    Boston Bruins: Halák (T. Rask) – McAvoy, Chára (C), Carlo, Krug, Clifton, Grzelcyk – Pastrňák, Bergeron (A), Marchand – Heinen, Krejčí (A), DeBrusk – B. Ritchie, Coyle, Bjork – Wagner, Kuraly, C. Hughes.
    Pittsburgh Penguins: M. Murray (25. Jarry) – Letang (A), Dumoulin, J. Schultz, M. Pettersson, Marino, J. Johnson – Simon, Crosby (C), Guentzel – Rust, Malkin (A), Galchenyuk – Kahun, Bjugstad, McCann – B. Tanev, Blueger, Aston-Reese.

    Rozhodčí: Meier, Sutherland – Shewchyk, Galloway

    Diváci: 17 193
    bahis siteleri