Ústí n/L – Kladno 2:6 (kon.) | Most – Karviná 3:2 (kon.) | Kert Park Praha – Sudoměřice 9:0 (kon.)
Letohrad – Pardubice 2:6 (kon.) | Plzeň – Hr. Králové 5:4 (2:1 po s.s.)
konec
HC Kert Park Praha
9:0 (1:0, 3:0, 5:0)
SK Sudoměřice
Sobota 09.11.2019, 16:00 • Kert Pak aréna, Praha - Lužiny • CROSSDOCK Extraliga • 13. kolo
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    Dobrý den,

    sobotní odpoledne si pro nás přichystalo střetnutí dvou týmů ze středu tabulky. Po devíti kolech šestý Kert Park přivítá doma na Lužinách Sudoměřice, které jsou deváté a na svého hostitele ztrácí šest bodů a jeden zápas.

    Favoritem zápasu jsou domácí pražští hokejbalisté, pro které hovoří i výrazně aktivní skóre. Hosté ze Sudoměřic jsou v poměru vstřelených a inkasovaných tref v minusových číslech. I tak ale půjdou do střetnutí s jediným cílem. Vyhrát.

    Jak tento zajímavý duel nakonec dopadne? To sledujte na onlajnech!
     
    Úvodní sestavy:

    HC Kert Park Praha: Mikl (Mroviec) – Blaško, Bošák, Laurinc, Macala, Rozenberg, Šperl (A) – Čejka, Danko, Fejfar, J. Kruček, M. Kruček (A), Poštulka, Střecha, J. Vaniš, Wróbel (C), Zvonek.

    SK Sudoměřice: Grufík (Lindner) – Šindelář, Studénka, M. Tóth (C), D. Tóth – Štefek, Kaluža, Chovanec, Helešic, Balát, Navrátil, Randis, Dufek, Ivánek, Stratil.

    Rozhodčí: Michal Pečený a Jiří Volkán.
     
    Hráči jsou rozhýbaní, za pár okamžiků půjdeme na to! Popravdě řečeno chlapcům trochu závidím, že se mohou proběhnout. Po Lužinách fouká nepříjemně studený vítr.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:24
    První pokus si připsal Tomáš Fejfar, po sérii několika neúspěšných průniků pálil zpoza modré čáry, brankář Grufík stihl zakleknout včas.
     
    00:40
    Tomáš Wróbel (KER) dostává čtyřminutový trest za zásah vysokou holí. Sice protestoval, že si mu hráč hostů naběhl sám do hole, ale bylo mu to málo platné. Hostující obránce měl v obličeji i krev.
     
    01:20
    Martin Stratil vypálil mezi čarami, ale našel jen hruď Petra Mikla. Po přerušení se podařilo Kert Parku vyhodit.
     
    01:33
    Další osovboděnka v podání domácího celku, míček vyvezl Jan Střecha.
     
    02:01
    Ostrý pokus Jana Kaluži od modré čáry byl tečovaný do rohu. Hosté ale zůstali u míčku a Kaluža to zkoušel znovu, leč ani tentokrát jeho pokus až do branky nedoputoval.
     
    02:28
    Vyloučení v týmu SK Sudoměřice (hráčská lavice – 2 min., příliš mnoho hráčů na hřišti). Nutno dodat, že hosté hráli v šesti dobrých patnáct, dvacet vteřin, než si toho někdo všiml.
     
    02:35
    Dalimil Zvonek se ocitl v zajímavé šanci, zblízka dorážel, ale brankář Jonáš Grufík parádním převalem jeho doklepnutí do poloprázdné branky zneškodnil!
     
    03:16
    Hra ve čtyřech na obou stranách přinesla nyní tuhý boj na středu hrací plochy, následně se píská zakázané uvolnění pražského týmu.
     
    04:34
    Martin Kruček našel parádním krosem před branku Jana Čejku, který si srovnal míček a zblízka vystřelil přesně k tyči. Bryskní rozštěp Jonáše Grufíka ale zachránil Sudoměřické!
     
    05:19
    Obě strany jsou v plném počtu. Aktuálně se píská hostům zakázané uvolnění. Kert Park se pomalu začíná uchopovat jha duelu.
     
    05:51
    Jan Střecha vyběhl z rohu a vystřelil. Jeho pokus vykopl Jonáš Grufík betonem vedle sebe, kde Petru Dankovi uskočil míček při dorážce do prázdné z hokejky!
     
    06:44
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Pražská družina svírala svého soupeře a tuhý nápor nakonec vyústil ve vedoucí branku. Tým z jihu Moravy zdatně odolával, ale na ránu DALIMILA ZVONKA ze spodku pravého kruhu neměl skvěle chytající Grufík nárok! Parádní rána, která šla přesně do vinglu. Pochvalu zaslouží i precizní křižná nahrávka op Tomáše Fejfara. Asistence: Tomáš Fejfar.
     
    07:01
    Tomáš Wróbel šel sám po pravém křídle, na kruhu jej začal křižovat bek, a tak z výhodné pozice vystřelil. Hostující brankář ale dobře povyběhl a připsal si zákrok.
     
    08:20
    Jiří Kruček vystřelil zblízka a Jonáš Grufík následně skvělým tygřím skokem ke druhé tyči zastavil dorážku, která mířila do prázdné. Bravurní zákrok.
     
    08:23
    Vyloučení v týmu SK Sudoměřice (Jakub Navrátil – 2 min., sekání).
     
    09:02
    Jiří Kruček v další šanci neuspěl, když netrefil branku, následně si stejná dvojice, která spunktovala první gól, vyměnila pozice a Fejfarovu střelu z levého kruhu zastavil dalším famózním zákrokem Jonáš Grufík!
     
    09:48
    Hostům se povedlo rozbít kombinaci Kert Parku a poslat míček za mrznoucího Petra Mikla.
     
    10:14
    Marek Šindelář nyní skvěle ustál Jana Čejku a jeho vixování s míčkem, následně mu hrací předmět vypíchl a po Čejkově teči dokonce balonek vypadl ven ze hřiště.
     
    10:54
    Další mumraj před Jonášem Grufíkem. Opět u toho byli Fejfar se Zvonkem, které ještě pod pořil Wróbel, ale až ke Grufíkovi míček nedošel.
     
    11:34
    Dominik Tóth dostal krásný křižný pas z levého rohu přímo před branku, ale ve velké tísni tečoval míček jen vedle. Trochu vzruchu ale také i na opačném konci hřiště.
     
    11:44
    Martin Kruček běžel sám na brankáře Jonáš Grufíka, kterého se mu nepovedlo rozhýbat. Sudoměřický fantom v masce skvěle přečetl úmysl útočníka Kert Parku a jeho nájezd zlikvidoval betony!
     
    12:13
    Jan Střecha dostal prostor na levém kruhu, leč jeho zakončení skončilo v klíně Jonáše Grufíka.
     
    12:52
    Dalimil Zvonek se drží za hlavu! Střelu Tomáše Fejfara vyrazil brankář vedle sebe, kde stál právě střelec prvního gólu, ale ten z dorážky vůbec netrefil prázdnou branku!
     
    13:34
    Na druhé straně přišel útočný záchvěv Sudoměřic a střela z levého křídla, kterou ale Petr Mikl v klidu vykopl betonem.
     
    14:16
    Jan Střecha clonil brankáři, z křídla vyběhl Jiří Kruček, clonící hráč udělal tři kroky stranou a dostal nepřesnou nahrávku před prázdnou klec. Míček sice zpracoval, ale než stihl vystřelit, přesunul se k tyči Jonáš Grufík.
     
    15:00
    První třetina skončila.
     
    Končí první třetina, kterou můžeme směle nazvat periodou jednoho muže. Jonáš Grufík zatím precizně ničí nájezdy svého soupeře a jen díky jeho přičinění vede Kert Park jen 1:0. O branku se postaral Dalimil Zvonek, který pak ještě minul prázdnou bránu.
     
    15:01
    Začala druhá třetina.
     
    15:14
    Nahození Sudoměřic zastavil na modré Daniel Rozenberg vysokou holí.
     
    15:40
    Domácí už jsou opět v útočném pásmu a opět kousají svého soupeře. Jonáš Grufík se roztáhl na brankové čáře a zamezil další velké šanci.
     
    16:08
    Vyloučení v týmu SK Sudoměřice (Marek Šindelář – 2 min., zdržování hry).
     
    16:39
    Jiří Kruček se před brankářem otočil kolem své osy, následně vystřelil příklepem, ale našel jen klín jistého Jonáše Grufíka.
     
    16:45
    Dlouhé vyhození Sudoměřic až na vyrážečku Petra Mikla.
     
    17:38
    První rychlou kombinaci zakončil Jiří Kruček střelou vedle, následně už se povedlo Kert Parku vystřelit zblízka, ale Jonáš Grufík byl na místě.
     
    18:16
    Sudoměřičtí vyhodili a jsou v plném počtu. Tohle oslabení tedy ustáli.
     
    18:49
    Celek z pražského sídliště Lužiny i nadále tlačí, ale pálí ho koncovka. A to viditelně. Další zajímavou pozici přetavili běhaví Pražané jen ve střelu vedle.
     
    19:39
    Pavel Studénka zavezl míček do útočného pásma a po nějaký čas jej tam i podržel. Následně zkusil vystřelit ještě Jakub Navrátil, ale jeho pokus byl před Miklem zblokovaný obráncem.
     
    20:10
    Vyloučení v týmu SK Sudoměřice (Ondřej Ivánek – 2 min. – hákování).
     
    20:34
    Hosté málem vyhodili, ale domácí družstvo udrželo míček v útočné zóně. Následně pálil po přerušení hry Tomáš Wróbel, ale rozezvučel jen tyč!
     
    21:16
    Dalimil Zvonek jel sám, ale Jonáš Grufík jej parádně vyčapal. Následně ještě střílel od modré lajny Martin Kruček, ale ani jeho pokus přes brankáře Sudoměřic neprošel.
     
    22:02
    Hosté vyvezli balonek a dokonce vystřelili, epesní rána ze střední zóny ale letěla jen nad.
     
    22:44
    Hosté jsou již kompletní a za těsný stav mohou děkovat fantastickému Grufíkovi. Hosté se posléze dostali do útoku, ale na zadním mantinelu se čistým zákrokem "rameno – rameno" prezentoval David Šperl.
     
    23:49
    Tomáš Fejfar dostal nabito ostrými. Stál sám na ose hrací plochy, dobré tři metry od kasy. Jeho jedovku z první ale zastavil perfektním přesunem Jonáš Grufík!
     
    24:32
    Pavel Studénka roztrhl domácí kombinaci a postupoval k brance. Zastaven byl Davidem Rozenbergem, který mu vypíchl míček.
     
    24:54
    Martin Kruček vypálil z pravé strany, ale Jonáš Grufík včas zaklekl k bližší tyči a míček vyrazil do bezpečí.
     
    25:12
    Jakub Navrátil se za modrou rozhodl vystřelit. Jeho pokus Petr Mikl vyrazil a ještě stihl skočit po míčku a odpálit jej holí dříve, než se nedůsledně bráněný hráč Sudoměřic dostal k dorážce.
     
    25:33
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Velká úleva padá na domácí stranu. Takřka neustálé obléhání branky Jonáše Grufíka vyznělo po hodně dlouhé době i gólově. Hostující maskovaný fantom nestačil na brejk, který rozjel Jakub Laurinc. Tomu se povedlo odzbrojit na modré protihráče. Balonek od něj převzal Petr Danko, který vyslal do šance JANA STŘECHU, který překonal Jonáše Grufíka střelou k levé tyči! Asistence: Petr Danko a Jakub Laurinc.
     
    26:24
    Kert Parku byl odpískán ofsajd, po rozehrání domácí doslova nahrnuli míček na branku Jonáše Grufíka, který hrací předmět pokryl pod výstrojí.
     
    27:01
    Jan Kaluža zkusil pokus z prostoru kruhu, ale Petr Mikl byl připraven a včas zaklekl. Následně se Sudoměřice snažily o dorážku, ale s tou si obrana Pražanů poradila.
     
    27:38
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Další rychlý brejk v podání domácího výběru a je to 3:0! Hosté nepřešli přes modrou čáru, Martin Kruček vyslal do úniku PETRA DANKA, který se prosmýkl obranou a zakončil precizním blafákem. Asistence: Martin Kruček.
     
    28:24
    Tomáš Wróbel běžel znovu sám na maskovaného muže Sudoměřic, ale jeho blafák nevyšel podle představ. Míček nakonec zakončil jen vedle.
     
    29:10
    Martin Chovanec vyvezl míček a před modrou vyslal ostrou perdu, která ale o dvacet čísel minula Miklovu horní tyč.
     
    29:44
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Domácímu výběru to tam začalo padat. Hrdina předchozích minut Jonáš Grufík počtvrté loví míček ze své sítě. Poštulkova nabídka na pravé křídlo byla lahůdkou pro JANA ČEJKU, který si zpracoval hrací předmět a utaženou střelou překonal marně se natahujícího gólmana Sudoměřic. Asistence: Adam Poštulka a Martin Kruček.
     
    29:52
    Michal Tóth vystřelil z rohu pásma. Petr Mikl vyrazil míček před sebe, ale nikdo se nepřihlásil o dorážku. Obrana Kert Parku dobře svého soupeře pokryla.
     
    30:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Prostřední dějství je za námi. Zprvu to vypadalo, že se opět bude odehrávat marný boj Kert Parku s Jonášem Grufíkem, ale tlak pražského týmu nakonec eskaloval ve tři góly v sudoměřické kleci.
     
    30:00
    Střídání v týmu HC Kert Park Praha: ze hřiště odchází Petr Mikl, přichází Jan Mroviec.
     
    30:01
    Začala třetí třetina.
     
    30:19
    Jakub Štefek zastavil útok Kert Parku a sám vyvezl míček, domácí posléze zahráli v obranné snaze přihrávku rukou.
     
    30:52
    Filip Macek pálil od modré čáry, ale jeho zakončení minulo o milimetry klec Jonáše Grufíka.
     
    31:02
    Vyloučení v týmu SK Sudoměřice (Pavel Studénka – 2 min., hákování).
     
    31:26
    Jan Čejka našel před brankou Petra Danka, ale jeho pokus z první se stal kořistí precizně chytajícího Jonáše Grufíka.
     
    31:42
    Dominik Tóth ukořistil v rohu míček a poslal jej na druhou stranu hrací plochy. Po výběhu má první kontakt s hracím předmětem brankář Jan Mroviec.
     
    32:24
    Jan Kaluža odpaluje na druhý pól hřiště sraženou střelu od modré.
     
    32:43
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Pátá navštívenka v sudoměřické kleci. TOMÁŠ WRÓBEL napřáhl na modré čáře a jeho dělovka zapadla přesně do horního růžku Grufíkovy branky! Na tohle neměl brankář hostujícího celku nárok. Asistence: Martin Kruček a Tomáš Fejfar.
     
    33:22
    Martin Chovanec zakončil velkou skrumáž před brankou střelou do polodkryté svatyně, kde se zjevil beton natahujícího se Jana Mroviece! Sudoměřice byly blízko k první trefě.
     
    34:01
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Domácímu celku se povedla další kombinace a je z toho půltucet. Z pravého kruhu vypálil JAN BLAŠKO. Další míček, který proletěl přesně pod horní tyč. Asistence: Jiří Vaniš.
     
    34:01
    Střídání v týmu SK Sudoměřice: ze hřiště odchází Jonáš Grufík, přichází Petr Lindner.
     
    34:46
    Nová akvizice v kleci Sudoměřic hned naplno poznala domácí nápor. Střela od modré ale nebyla moc přesná a letěla nad.
     
    35:04
    Šance i na druhé straně. Jakub Štefek střílel ze středu útočného pásma, jeho pokus po zemi ale Jan Mroviec vykopl betonem.
     
    35:41
    Sudoměřický útočný výpad a následná kombinace skončila nepřesností u mantinelu. Následný brejk domácího Kert Parku zastavil ofsajd.
     
    35:56
    Zakázané uvolnění Sudoměřic, hra se stěhuje před Petra Lindnera.
     
    36:23
    Střelu Martina Chovance zpoza modré vyrazil Jan Mroviec jen před sebe, důrazná obrana pak zabránila hrozící dorážce.
     
    37:03
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Sedmá trefa v síti Sudoměřic znamená, že ani Petr Lindner neodejde z utkání s nulou. Precizní kombinace Kert Parku. Nahrávka z pravého kruhu, kde stál Tomáš Wróbel, došla až ke druhé tyči, kde stačilo TOMÁŠI FEJFAROVI přiložit hokejku. Petr Lindner se přesouval marně. Asistence: Tomáš Wróbel a Jan Blaško.
     
    38:14
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Rozjetí domácí přidávají další zásah! Petr Lindner opět skákal k druhé tyči marně. Nejprve se hostujícímu brankáři povedl riskantní výpad ke kruhu, kde odpálil holí míček před natahujícím se hráčem Kert Parku. Následně ale zakombinovali Jiří a Martin Kručkovi. Druhý jmenovaný pak krosem z levého kruhu vybídl na druhé straně stojícího JANA ČEJKU, jenž se trefil přesně pod břevno. Asistence: Martin Kruček a Jiří Kruček.
     
    39:38
    Šance také na druhé straně, sudoměřické zakončení ale skončilo jen ve výstroji pozorného Jana Mroviece.
     
    39:47
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Tohle náhradnímu brankáři Sudoměřic nezávidím. Na hřišti je sotva chvíli a již potřetí inkasuje. Kert Park předvedl výborný atak od vlastní branky. Ivo Bošák vyslal do úniku JANA STŘECHU, který svůj brejk zakončil přesným blafákem na bližší tyč. Asistence: Ivo Bošák.
     
    40:49
    Tomáš Wróbel vypálil od modré a Petr Lindner po dobrém povyběhnutí vyrazil jeho dělovku ramenem. Poskakující míček pak stihl odehrát holí do bezpečí.
     
    41:42
    Vyloučení v týmu HC Kert Park Praha (Jiří Kruček – 2 min., vysoká hůl).
     
    42:08
    Kert Park rozklížil kombinaci soupeře a dostal míček do bezpečných vod.
     
    42:45
    Ondřej Ivánek vystřelil z levého křídla, ale jeho zakončení letící na bližší tyč snadno vykopl Jan Mroviec.
     
    43:19
    Jan Blaško předvedl skvělý forčeking na zadním mantinelu. Další šance Sudoměřicím nevyšla, ale udržely se alespoň před Mroviecem.
     
    43:36
    Vyloučení v týmu HC Kert Park Praha (Filip Macek – 2 min., hrubost).
     
    44:00
    Zákrok u mantinelu na hostujícího hráče vzbudil emoce a padlo i pár nepěkných slov. Budou se udělovat tresty.
     
    44:00
    Vyloučení v týmu HC Kert Park Praha (Daniel Šperl – 2 min., vražení na hrazení + 10 minut osobní trest, vražení na hrazení).
    Vyloučení v týmu HC Kert Park Praha (Dalimil Zvonek – 2 min., nesportovní chování).
     
    44:42
    Ani ve dvojnásobné přesilovce se hostům nedaří, domácí dobře brání nulu vzadu.
     
    Konec zápasu.
     
    Pražský Kert Park si připisuje vysoké vítězství. Zprvu to ale nevypadalo, že na Lužinách budou gólové hody. To především kvůli parádně chytajícímu Jonášovi Grufíkovi. Nakonec celý zápas tlačící a útočící domácí celek nasázel devět branek. Hosté ze Sudoměřic toho směrem dopředu moc nepředvedli a výrazně jim hořela i defenziva.
     
    Promrzlý se s Vámi z lužinského stadionku loučí Richard Wagner. Užijte si horečku sobotního večera. Na počtenou. (17:41:08)

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 7. Zvonek (Fejfar), 26. Střecha (Danko, Laurinc), 28. Danko (M. Kruček), 30. Čejka (Poštulka, M. Kruček), 33. Wróbel (M. Kruček, Fejfar), 35. Blaško (Vaniš), 38. Fejfar (Wróbel, Blaško), 39. Čejka (M. Kruček, J. Kruček), 40. Střecha (Bošák)


    HC Kert Park Praha: Mikl (31. Mroviec) – Blaško, Bošák, Laurinc, Macala, Rozenberg, Šperl (A) – Čejka, Danko, Fejfar, J. Kruček, M. Kruček (A), Poštulka, Střecha, J. Vaniš, Wróbel (C), Zvonek.
    SK Sudoměřice: Grufík (35. Lindner) – Šindelář, Studénka, M. Tóth (C), D. Tóth – Štefek, Kaluža, Chovanec, Helešic, Balát, Navrátil, Randis, Dufek, Ivánek, Stratil.

    Rozhodčí: Michal Pečený a Jiří Volkán
    bahis siteleri