Ústí n/L – Kladno 2:6 (kon.) | Most – Karviná 3:2 (kon.) | Kert Park Praha – Sudoměřice 9:0 (kon.)
Letohrad – Pardubice 2:6 (kon.) | Plzeň – Hr. Králové 5:4 (2:1 po s.s.)
konec
HC Kert Park Praha
9:0 (1:0, 3:0, 5:0)
SK Sudoměřice
Sobota 09.11.2019, 16:00 • Kert Pak aréna, Praha - Lužiny • CROSSDOCK Extraliga • 13. kolo
     
    44:00
    Vyloučení v týmu HC Kert Park Praha (Daniel Šperl – 2 min., vražení na hrazení + 10 minut osobní trest, vražení na hrazení).
    Vyloučení v týmu HC Kert Park Praha (Dalimil Zvonek – 2 min., nesportovní chování).
     
    43:36
    Vyloučení v týmu HC Kert Park Praha (Filip Macek – 2 min., hrubost).
     
    41:42
    Vyloučení v týmu HC Kert Park Praha (Jiří Kruček – 2 min., vysoká hůl).
     
    39:47
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Tohle náhradnímu brankáři Sudoměřic nezávidím. Na hřišti je sotva chvíli a již potřetí inkasuje. Kert Park předvedl výborný atak od vlastní branky. Ivo Bošák vyslal do úniku JANA STŘECHU, který svůj brejk zakončil přesným blafákem na bližší tyč. Asistence: Ivo Bošák.
     
    38:14
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Rozjetí domácí přidávají další zásah! Petr Lindner opět skákal k druhé tyči marně. Nejprve se hostujícímu brankáři povedl riskantní výpad ke kruhu, kde odpálil holí míček před natahujícím se hráčem Kert Parku. Následně ale zakombinovali Jiří a Martin Kručkovi. Druhý jmenovaný pak krosem z levého kruhu vybídl na druhé straně stojícího JANA ČEJKU, jenž se trefil přesně pod břevno. Asistence: Martin Kruček a Jiří Kruček.
     
    37:03
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Sedmá trefa v síti Sudoměřic znamená, že ani Petr Lindner neodejde z utkání s nulou. Precizní kombinace Kert Parku. Nahrávka z pravého kruhu, kde stál Tomáš Wróbel, došla až ke druhé tyči, kde stačilo TOMÁŠI FEJFAROVI přiložit hokejku. Petr Lindner se přesouval marně. Asistence: Tomáš Wróbel a Jan Blaško.
     
    34:01
    Střídání v týmu SK Sudoměřice: ze hřiště odchází Jonáš Grufík, přichází Petr Lindner.
     
    34:01
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Domácímu celku se povedla další kombinace a je z toho půltucet. Z pravého kruhu vypálil JAN BLAŠKO. Další míček, který proletěl přesně pod horní tyč. Asistence: Jiří Vaniš.
     
    33:22
    Martin Chovanec zakončil velkou skrumáž před brankou střelou do polodkryté svatyně, kde se zjevil beton natahujícího se Jana Mroviece! Sudoměřice byly blízko k první trefě.
     
    32:43
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Pátá navštívenka v sudoměřické kleci. TOMÁŠ WRÓBEL napřáhl na modré čáře a jeho dělovka zapadla přesně do horního růžku Grufíkovy branky! Na tohle neměl brankář hostujícího celku nárok. Asistence: Martin Kruček a Tomáš Fejfar.
     
    31:02
    Vyloučení v týmu SK Sudoměřice (Pavel Studénka – 2 min., hákování).
     
    30:00
    Střídání v týmu HC Kert Park Praha: ze hřiště odchází Petr Mikl, přichází Jan Mroviec.
     
    29:44
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Domácímu výběru to tam začalo padat. Hrdina předchozích minut Jonáš Grufík počtvrté loví míček ze své sítě. Poštulkova nabídka na pravé křídlo byla lahůdkou pro JANA ČEJKU, který si zpracoval hrací předmět a utaženou střelou překonal marně se natahujícího gólmana Sudoměřic. Asistence: Adam Poštulka a Martin Kruček.
     
    27:38
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Další rychlý brejk v podání domácího výběru a je to 3:0! Hosté nepřešli přes modrou čáru, Martin Kruček vyslal do úniku PETRA DANKA, který se prosmýkl obranou a zakončil precizním blafákem. Asistence: Martin Kruček.
     
    25:33
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Velká úleva padá na domácí stranu. Takřka neustálé obléhání branky Jonáše Grufíka vyznělo po hodně dlouhé době i gólově. Hostující maskovaný fantom nestačil na brejk, který rozjel Jakub Laurinc. Tomu se povedlo odzbrojit na modré protihráče. Balonek od něj převzal Petr Danko, který vyslal do šance JANA STŘECHU, který překonal Jonáše Grufíka střelou k levé tyči! Asistence: Petr Danko a Jakub Laurinc.
     
    23:49
    Tomáš Fejfar dostal nabito ostrými. Stál sám na ose hrací plochy, dobré tři metry od kasy. Jeho jedovku z první ale zastavil perfektním přesunem Jonáš Grufík!
     
    21:16
    Dalimil Zvonek jel sám, ale Jonáš Grufík jej parádně vyčapal. Následně ještě střílel od modré lajny Martin Kruček, ale ani jeho pokus přes brankáře Sudoměřic neprošel.
     
    20:34
    Hosté málem vyhodili, ale domácí družstvo udrželo míček v útočné zóně. Následně pálil po přerušení hry Tomáš Wróbel, ale rozezvučel jen tyč!
     
    20:10
    Vyloučení v týmu SK Sudoměřice (Ondřej Ivánek – 2 min. – hákování).
     
    16:08
    Vyloučení v týmu SK Sudoměřice (Marek Šindelář – 2 min., zdržování hry).
     
    12:52
    Dalimil Zvonek se drží za hlavu! Střelu Tomáše Fejfara vyrazil brankář vedle sebe, kde stál právě střelec prvního gólu, ale ten z dorážky vůbec netrefil prázdnou branku!
     
    11:44
    Martin Kruček běžel sám na brankáře Jonáš Grufíka, kterého se mu nepovedlo rozhýbat. Sudoměřický fantom v masce skvěle přečetl úmysl útočníka Kert Parku a jeho nájezd zlikvidoval betony!
     
    08:23
    Vyloučení v týmu SK Sudoměřice (Jakub Navrátil – 2 min., sekání).
     
    08:20
    Jiří Kruček vystřelil zblízka a Jonáš Grufík následně skvělým tygřím skokem ke druhé tyči zastavil dorážku, která mířila do prázdné. Bravurní zákrok.
     
    06:44
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Pražská družina svírala svého soupeře a tuhý nápor nakonec vyústil ve vedoucí branku. Tým z jihu Moravy zdatně odolával, ale na ránu DALIMILA ZVONKA ze spodku pravého kruhu neměl skvěle chytající Grufík nárok! Parádní rána, která šla přesně do vinglu. Pochvalu zaslouží i precizní křižná nahrávka op Tomáše Fejfara. Asistence: Tomáš Fejfar.
     
    05:51
    Jan Střecha vyběhl z rohu a vystřelil. Jeho pokus vykopl Jonáš Grufík betonem vedle sebe, kde Petru Dankovi uskočil míček při dorážce do prázdné z hokejky!
     
    04:34
    Martin Kruček našel parádním krosem před branku Jana Čejku, který si srovnal míček a zblízka vystřelil přesně k tyči. Bryskní rozštěp Jonáše Grufíka ale zachránil Sudoměřické!
     
    02:35
    Dalimil Zvonek se ocitl v zajímavé šanci, zblízka dorážel, ale brankář Jonáš Grufík parádním převalem jeho doklepnutí do poloprázdné branky zneškodnil!
     
    02:28
    Vyloučení v týmu SK Sudoměřice (hráčská lavice – 2 min., příliš mnoho hráčů na hřišti). Nutno dodat, že hosté hráli v šesti dobrých patnáct, dvacet vteřin, než si toho někdo všiml.
     
    00:40
    Tomáš Wróbel (KER) dostává čtyřminutový trest za zásah vysokou holí. Sice protestoval, že si mu hráč hostů naběhl sám do hole, ale bylo mu to málo platné. Hostující obránce měl v obličeji i krev.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 7. Zvonek (Fejfar), 26. Střecha (Danko, Laurinc), 28. Danko (M. Kruček), 30. Čejka (Poštulka, M. Kruček), 33. Wróbel (M. Kruček, Fejfar), 35. Blaško (Vaniš), 38. Fejfar (Wróbel, Blaško), 39. Čejka (M. Kruček, J. Kruček), 40. Střecha (Bošák)


    HC Kert Park Praha: Mikl (31. Mroviec) – Blaško, Bošák, Laurinc, Macala, Rozenberg, Šperl (A) – Čejka, Danko, Fejfar, J. Kruček, M. Kruček (A), Poštulka, Střecha, J. Vaniš, Wróbel (C), Zvonek.
    SK Sudoměřice: Grufík (35. Lindner) – Šindelář, Studénka, M. Tóth (C), D. Tóth – Štefek, Kaluža, Chovanec, Helešic, Balát, Navrátil, Randis, Dufek, Ivánek, Stratil.

    Rozhodčí: Michal Pečený a Jiří Volkán
    bahis siteleri