Mönchengladbach – W. Brémy 3:1 (kon.) | Wolfsburg – Leverkusen 0:2 (kon.) | Freiburg – Frankfurt 1:0 (kon.)
konec
Borussia Mönchengladbach
3:1 (2:0)
Werder Brémy
Neděle 10.11.2019, 13:30 • Borussia-Park, Mönchengladbach • Německá Bundesliga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Werder právě vstřelil branku!
    Yann Sommer dnes čisté konto neudrží, Brémy totiž v poslední nastavené minutě dávají branku. Milot Rašica před vápnem zakličkoval a v šestnáctce našel LEONARDA BITTENCOURTA. Ten parádní technickou ranou dává tečku za utkáním. Asistence: Milot Rašica.
     
    87
    Rámí Binsibajní si premiérovou branku naprosto zkazil zbytečným faulem tři minuty před koncem utkání. Alžírský fotbalista vzal Osaku přes párky a vidí druhou žlutou kartu.
     
    81
    Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Alassane Pléa, přichází Lars Stindl.
    Střídání v týmu Werder Brémy: ze hřiště odchází Marco Friedl, přichází Josh Sargent.
     
    81
    Žlutou kartu dostává Marco Friedl (Werder Brémy).
     
    80
    Alassane Pléa se nyní dostal s míčem do vápna, kde zakončoval pravou nohou. Jiří Pavlenka se nyní ovšem zaskvěl velice dobrám zákrokem!
     
    75
    Davy Klaassen šel do skluzu proti Pléovi, ale na poslední chvíli se pokoušel nohu stáhnout. Sudí mu ale i přesto ukázal velice zblízka jedno z posledních napomínání.
     
    73
    Střídání v týmu Werder Brémy: ze hřiště odchází Nuri Şahin, přichází Benjamin Goller.
     
    70
    Nakonec se postupná kombinace dostala až před vápno, kde zakončoval technickým zakončením Zakaria. Jeho pokus ale skončil jen nad brankou, Herrmann následně žlutě fauloval.
     
    68
    Patrick Herrmann nyní útočil na hattrick tím, že standardku zakončil technickou střelou do levé šibenice. Jiří Pavlenka ale předvedl velice dobrý zákrok!
     
    59
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Stav mohl být klidně srovnaný, ale místo toho domácí celek vede o tři zásahy! PATRICK HERRMANN dostal parádní míč do vápna, kde proti němu obránce nevystoupil. Domácí sedmička tak zakončila na vzdálenější tyčku a dává svůj druhý gól dnes.
     
    58
    Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází László Bénes, přichází Florian Neuhaus.
     
    57
    László Bénes nyní zůstal ležet na hrací ploše ve středu hřiště, kde do něj celkem nevybíravým způsobem zajel Nuri Şahin. Ten je dalším hráčem, který je žlutě potrestán.
     
    53
    Skvělý Yann Sommer! Tomu se povedlo vystihnout penaltu Klaassena a připisuje si další velký zákrok v dnešním utkání!
     
    52
    Sudí nyní rozhodl ve prospěch hostujícího celku, ukazuje na penaltu a Rámí Binsibajní dostává žlutou kartu!
     
    50
    Sudí se podruhé v utkání jde podívat na video, kde řečí potencionální faul na ve vápně Gladbachu. Bude mít hostující celek možnost snížit stav duelu?
     
    42
    Leonardo Bittencourt krásně vyhrál souboj na levé straně a odcentroval došestnáctky. Maximilian Eggestein si zde naběhl na hlavičku, ale Yann Sommer úžasným zákrokem podržel svůj celek!
     
    40
    Míč na pravou stranu vápna dostal Milot Rašica, kterému se nakonec povedlo po zemi tvrdě zakončit. Sommer míč vyrazil před sebe a před dobíhajícím protihráčem jej skryl v ruakvicích.
     
    38
    Miloš Veljković šel nyní do skluzu a vlastně Thurama ani netrefil. Ten se jej snažil přeskočit, ale místo toho o ležícího Srba spadl a ten vidí žlutou kartu.
     
    36
    Rašica špatně přihrál na středu a domácí šli do velké šance. Rámí Binsibajní si jako obránce naběhl až do šestnáctky, ale na první tyčce zakončoval levačkou jen nad!
     
    34
    Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Christoph Kramer, přichází Jonas Hofmann.
     
    27
    Osaka snížil stav utkání na rozdíl jediné branky, ale sudí se šel podívat na vidoe a viděl tam předchozí faul Rašici. Tak tohle bylo hodně přísné od sudích!
     
    25
    Stefan Lainer byl na útočné polovině ve vápně pozdě a při svém skluzu trefil jednoho z obránců. Píská se tedy faul a žlutá karta pro rakouského fotbalistu.
     
    22
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Hodně rychlá branka na 2:0, to je teda začátek od domácího celku! Dlouhá přihrávka za obranu a hlavička Thurama sice za zády Pavlenky neskončila, následné zakončení PATRICKA HERRMANNA do odkryté branky již gólem skončilo.
     
    20
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Po dvaceti minutách vidíme první branku a do zaslouženého vedení jde domácí Gladbach! Slovenský reprezentant Bénes rozehrál standardku z pravé strany a a ve vápně našel přesně hlavu obránce RÁMÍHO BINSIBAJNÍHO, který dává první branku v dresu Borussie. Asistence: László Bénes.
     
    14
    Nico Elvedi následně celkem nebezpečně zahrál proti Bittencourtovi vysokou nohou a je prvním hráčem, který vidí žlutou kartu. Werder navíc bude rozehrávat nadějný přímý kop.
     
    3
    Následně přišla první střela na branku. Jeden z nejlepších hráčů letošního ročníku Bundesligy, Milot Rašica se odhodlal ke střele po zemi. Yan Sommer ale tvrdý pokus z vápna ke vzdálenější tyčce skvěle vyrazil!

    David Panuška

    Branky: 20. Binsibajní (Bénes), 22. Herrmann (Thuram), 59. Herrmann (Zakaria) – 90+3. Bittencourt (Rašica)

    Karty:   14. Elvedi (MNC), 25. Lainer (MNC), 52. Binsibajní (MNC), 70. Herrmann (MNC) – 38. Veljković (BRM), 57. Şahin (BRM), 75. Klaassen (BRM), 81. Friedl (BRM)   87. Binsibajní (MNC)

    Neproměněná penalta: 53. Klaassen (BRM), brankář Sommer zneškodnil


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 7:7. Střely mimo: 6:5. Rohy: 3:8. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 17:11.
    Borussia Mönchengladbach: Sommer – Lainer, Ginter, Elvedi, Binsibajní – Kramer (34. J. Hofmann), Zakaria – Herrmann, Bénes (58. Neuhaus), Thuram – Pléa (81. Stindl).
    Náhradníci: Grün – Wendt, Beyer, Stindl, J. Hofmann, Strobl, Neuhaus, Traoré, Raffael.

    Werder Brémy: Pavlenka – Gebre Selassie, Veljković, Langkamp, Friedl (81. Sargent) – M. Eggestein, Şahin (73. Goller), Klaassen – Bittencourt, Osako, Rašica.
    Náhradníci: Kapino – Lang, Toprak, Bargfrede, Groß, J. Eggestein, C. Pizarro, Sargent, Goller.

    Rozhodčí: Stieler – Jöllenbeck, Gittelmann
    bahis siteleri