Vladivostok – Jokerit 3:2 (3:2 po s.n.) | Kunlun – Petrohrad 2:3 (po pr.) | Magnitogorsk – Soči 1:0 (kon.)
Riga – Viťaz 4:0 (kon.)
po prodl.
Red Star Kunlun
2:3 (0:0, 1:2, 1:0 - 0:1)
SKA Petrohrad
Pátek 15.11.2019, 12:30 • Sportoviště univerziády Šen-čen • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:07 Kirill MARČENKO - 2:3
     
    62:07
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Plusový bod nakonec putuje do Petrohradu! Ten chvíli operoval v útočném pásmu, kde to z celkem velkého úhlu vyzkoušel KIRILL MARČENKO, jehož pokus překvapivě skončil až za brankářem Smithem, od kterého se odrazil do sítě.
    Asistence: Jevgenij Ketov, Danila Galeňuk.
    53:48 Victor BARTLEY - 2:2
     
    53:48
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Domácím se přeci jenom povedlo srovnat krok! První rána byla sice zablokována, jenomže poté se k volnému puku jako první dostal VICTOR BARTLEY, kterému se povedlo z úhlu otřít puk o brankáře Hellberga, díky čemuž se dostal až do branky.
    Asistence: Tyler Wong, Spencer Foo.
    32:39 Victor BARTLEY - 1:2
     
    32:39
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Nedáš – dostaneš v praxi! Na jedné straně mohl skórovat Burdasov, jenomže narazil na brankáře Smithe. Téměř vzápětí jsme sledovali rychlý protiútok, který velice dobrým způsobem vyřešil VICTOR BARTLEY, který zamířil přesně pod lapačku Hellberga.
    Asistence: Ethan Werek, Olli Palola.
    25:42 Alexandr DĚRGAČOV - 0:2
     
    25:42
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    V krátkém časovém sledu se hosté dostávají do dvoubrankového vedení! Domácí formace si nedokázala pohlídat ALEXANDRA DĚRGAČOVA, který se celkem snadným způsobem dostal až mezi kruhy, odkud střelou zápěstím prostřelil brankáře Smithe podruhé.
    Asistence: Andrej Kuzmenko, Anton Burdasov.
    24:11 Anton BĚLOV - 0:1
     
    24:11
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté se po velkém tlaku dostávají do kýženého vedení! Nejprve ve vyložené šanci selhal Karpov, který napálil pouze vyrážečku domácího brankáře. Poté měl na modré čáře napřaženo obránce ANTON BĚLOV, jehož prudký projektil směřoval mimo dosah brankáře Smithe.
    Asistence: Danila Galeňuk.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 33. Bartley (Werek, Palola), 54. Bartley (Wong, Foo) – 25. A. Bělov (Galeňuk), 26. Děrgačov (Kuzmenko, Burdasov), 63. Marčenko (Ketov, Galeňuk)


    Red Star Kunlun: J. Smith (Hrubec) – T. Murphy, Bartley, Sproul, D. Osipov, Šustr (A), G. Reinhart – Smith-Pelly, Cracknell (C), Kane – Brulé, Miller (A), Wolski – Foo, Lockhart, Wong – Palola, Werek, DeFazio.
    SKA Petrohrad: Hellberg (Samonov) – Zub, A. Bělov, Galeňuk, Chafizullin, Ožiganov, Zubarev, Zemčonok – S. Plotnikov (C), Kemppainen, Karpov – Barabanov, Koskiranta, Tkačjov – Burdasov, Děrgačov, Kuzmenko – Ketov (A), Kablukov (A), Marčenko – Kagarlickij.

    Rozhodčí: Olenin, Oskirko – Sadovnikov, Sazonov
    bahis siteleri