Příbram B – Hostouň 0:1 (kon.) | Štěchovice – Domažlice 0:3 (kon.) | Motorlet – Benešov 2:2 (2:3 po pen.)
Písek – Admira Praha 1:1 (4:2 po pen.) | Táborsko – Králův Dvůr 2:2 (5:3 po pen.)
po penal. (2:3)
FK Motorlet Praha
2:2 (0:1)
FK Benešov
Sobota 16.11.2019, 10:15Česká fotbalová liga (A) • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Motorletu se sice ve druhém dějství povedlo překlopit výsledek na vlastní stranu, jenomže soupeř téměř záhy dokázal srovnat krok. Tento zápas dospěl až do penaltového rozstřelu, ve kterém byli domácí hned třikrát neúspěšní, logicky se tak z výhry raduje Benešov. (12:17:08)
     
    Konec zápasu.
     
    5. série
    2:3
    Nůž na krku měl domácí Soběslav, který ani tentokráte nevyzrál na Tetoura.
     
    4. série
    2:3
    Poprvé se do vedení dostává Benešov, a sice díky přesné ráně od Skleničky.
     
    4. série
    2:2
    Čtvrtou sérii rozjel domácí Hauer, jehož pokus dokázal Tetour vychytat.
     
    3. série
    2:2
    Míč si na značku postavil hostující Filip, jehož střela putovala do protipohybu.
     
    3. série
    2:1
    Žaloudek se pokoušel vypálit po zemi doprostřed, jenomže Tetout nechal v cestě nohy.
     
    2. série
    2:1
    Vrňák trefil pouze brankovou konstrukci, domácí jsou stále ve vedení.
     
    2. série
    2:1
    Velice přesně vypálil také Radosta, který si pro změnu vybral levou stranu.
     
    1. série
    1:1
    Na druhé straně to na sebe vzal Procházka, jehož ránu málem Hrubeš zneškodnil.
     
    1. série
    1:0
    Jako první se k exekuci postavil domácí Sodoma, který vypálil přesně k pravé tyči.
     
    Střílení penalt začíná.
     
    90
    Druhý poločas skončil.
     
    90
    Střídání v týmu SK Benešov: ze hřiště odchází Petr Srb, přichází Martin Sklenička.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, dost možná se ještě dočkáme nastaveného času.
     
    88
    Tetour tentokráte zkoušel vyhodit na pravou stranu, odkud se Dufek dostal na útočnou polovinu. Jeho prudká kolmice skončila pouze u brankáře Hrubeše.
     
    87
    Střídání v týmu FK Motorlet Praha: ze hřiště odchází Adam Fotr, přichází Martin Filip.
     
    85
    Pomezní sudí byl i tentokráte velice pozorný, všiml si dalšího ofsajdového postavení domácích hráčů. To znamená, že si Tetour vyzkouší další odkop.
     
    84
    Střídání v týmu SK Benešov: ze hřiště odchází Maritn Turek, přichází Filip Zoubek.
     
    84
    Žaloudkovi se ještě povedlo vybojovat míč, který předával do tandemu na Soběslava. Po krátké kombinaci se do rozehrávky zapojil také brankář Hrubeš.
     
    83
    Motorlet to ihned po rozehrávce zkoušel vysokým nákopem k opačnému pokutovému území, jenomže tam číhal pouze brankář Tetour, který schoval míč do náruče.
    82. PROCHÁZKA - 2:2
     
    82
    Benešov právě vstřelil branku!
    Hosté se v krátkém časovém sledu dostávají k vyrovnávací brance! Nejprve velice pohotovým způsobem pálil Lupač, jenomže jeho střelu pod břevno Hrubeš zneškodnil. Posléze následoval další rohový kop, který se snesl na nohu střídajícího ROBINA PROCHÁZKY, jenž zamířil přesně.
     
    81
    Najednou se v nelichotivé pozici ocitl Benešov, který tak bude muset dotahovat jednobrankovou ztrátu. Zároveň do konce zápasu zbývá zhruba deset minut.
     
    80
    Střídání v týmu SK Benešov: ze hřiště odchází Ondřej Brokeš, přichází Robin Procházka.
    80. SODOMA - 2:1
     
    80
    Motorlet právě vstřelil branku!
    Domácím hráčům se povedlo vykřesat vedoucí branku! Nejprve zahrával rohový kop Benešov, nicméně poté jsme sledovali rychlý nákop na JIŘÍHO SODOMU, který se sice dostal do celkem značného úhlu, avšak i přesto vypálil velice přesně po zemi ke vzdálenější konstrukci.
     
    76
    V posledních minutách nesledujeme zrovna atraktivní podívanou, oba celky předvádějí celkem vyrovnanou partii. Dost možná se dočkáme penaltového rozstřelu.
     
    75
    Filip se postaral o provedení autového vhazování, přičemž jeho celek přenesl hru na pravou stranu, kde se včas vynořila hladová smečka protihráčů.
     
    74
    Sledovali jsme celkem nadějnou standardní situaci v podání domácích. Zakončení přes zeď nebylo úspěšné, logicky tak nedošlo k ohrožení branky soupeře.
     
    73
    Tutovka pro Benešov! Srb se dokázal uvolnit do přijatelné střelecké pozice, jenomže přízemní dělovku stačil Hrubeš včas vykopnout.
     
    72
    Střídání v týmu FK Motorlet Praha: ze hřiště odchází Jakub Vojta, přichází David Radosta.
     
    72
    Odpovědnost na sebe vzal střelec vyrovnávací branky, tedy Vojta. Jeho vysoká nabídka nebyla zas tak špatná, nicméně ve vzduchu se uplatnil Pedro.
     
    71
    V souboji byl faulován právě aktivní Hauer, který svému celku vykřesal zisk další standardní situace. Bude to ale z velké vzdálenosti od branky protivníka.
     
    70
    Pomezní sudí si všiml hraní rukou v podání domácího Hauera, který se hodně zlobil. I tak výrok zůstává v platnosti, rozehrávat tak bude moci Ježdík.
     
    69
    Nekompromisním způsobem to zkoušel vyřešit domácí Mařík, který poslal míč daleko na opačnou polovinu. Benešov se konečně dostává souvisleji k míči.
     
    68
    Srbovi se povedlo procedit míč na útočnou polovinu, jenomže tam nebyla skoro nikdo z hráčů ve žlutých dresech. Na druhou stranu se tak řítí Žaloudek.
     
    67
    Do pokutového území přiletěl další dalekonosný aut, který i tentokráte doputoval na hlavu Pedra. Motorlet bude pro změnu zahrávat standardní situaci.
     
    66
    Střídání v týmu FK Motorlet Praha: ze hřiště odchází Martin Hurka, přichází David Mařík.
     
    65
    Žlutou kartu dostává Zdeněk Vrňák (SK Benešov).
     
    62
    Benešov se mohl dostat zpět do vedení, nicméně dobře mířená střela nakonec skončila na brankové konstrukci.
     
    61
    Hurka zkoušel mezi obránci najít Fotra, ke kterému se bleskovým způsobem dostal obránce Filip, který ho dokázal zastavit ještě před šestnáctkou.
     
    60
    Střídání v týmu SK Benešov: ze hřiště odchází Ondřej Urban, přichází Ladislav Dufek.
     
    59
    Najednou tu máme pořádnou zápletku, domácím se totiž povedlo srovnat krok. Nutno podotknout, že hráči Benešova byli ve druhé půli hodně pasivní.
    58. VOJTA - 1:1
     
    58
    Motorlet právě vstřelil branku!
    Domácí hráči po zásluze srovnávají krok, což znamená, že máme opět vyrovnáno! Benešov byl v úvodu druhého poločasu hodně pasivní, naopak jsme sledovali centrovanou nabídku od Hauera, po které se v pokutovém území zorientoval JAKUB VOJTA, který propálil brankáře.
     
    57
    I tentokráte jsme sledovali rozehrávku po zemi, nicméně pomezní zřejmě uviděl ofsajd. Snaha domácích je fuč, naopak bude moci odkopávat Tetour.
     
    56
    Před malým momentem fauloval hostující Engelmann, domácí tak narychlo rozehrávali volný kop z vlastní poloviny, výsledkem je zisk rohového kopu.
     
    55
    Motorlet se dostal k sympatickému tlaku, jenomže stále se nejedná o nic nebezpečnějšího. Z hranice malého vápna pálil vysoko nad branku Hauer.
     
    54
    Dalekonosný pas směřoval na Žaloudka, kterému se povedlo sklepnout pod sebe. Včas se ale vrátil jeden z obránců, který odpravil míč do zámezí.
     
    53
    V hlavičkovém souboji kraloval právě Filip, který nedaroval Sodomovi sebemenší prostor. Na zemi skončil jeden z domácích, pokračuje se ale ve hře.
     
    52
    Na útočnou polovinu se pokoušel proniknout Turek, který navíc otřel míč o nohu protihráče. Benešov tak bude vhazovat, za balónem již spěchá Filip.
     
    51
    Do pokutového území přiletěl dalekonosný aut, který nakonec doputoval přímo na hlavu Ježdíka. Poté se ještě o další z centrů pokoušel volný Hauer.
     
    50
    Vhazovat tak mohl také Benešov, nicméně Vrňák si v osobním souboji pomáhal rukama, což neuniklo ani hlavní sudí Šulcové. Hrubeš tak bude vykopávat.
     
    49
    O provedení autového vhazování se postaral jeden z domácích hráčů, který se v útoku snažil najít Sodomu, jenomže nabídka na jeho osobu byla nepřesná.
     
    48
    Hned v úvodu druhého poločasu jsme sledovali trpělivou rozehrávku domácích, přičemž se pas snášel na Fotra, před kterým se povedlo vystoupit Lupačovi.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost domácí hráči, kteří budou pro změnu hrát zleva doprava.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Máme za sebou první poločas, který nám nakonec nabídl jedinou branku, o kterou se postaral hostující Ježdík. Od té doby měli navrch domácí hráči, jenomže neustále naráželi na pozornou obranu soupeře, která zatím slaví úspěch. Proto uvidíme, co nám přinese druhý poločas.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    44
    Hráči ve žlutých dresech se dostali k souvislejší pasáži s míčem, nicméně nic zajímavého se stále nekoná. V současné době operuje na levé straně Urban.
     
    42
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude něco málo nastavovat.
     
    41
    Po delší době jsme registrovali střelu z hostující strany, nicméně tu zablokoval pozorný Rajnoch. Vypadá to, že střelcem byl velice aktivní Vrňák.
     
    40
    Následovala nepřesnost ze strany hostujícího celku, přičemž Brokeš nepřesně rozehrával na pravou stranu, kde se Urbanovi nepovedlo udržet balón na hřišti.
     
    39
    Domácí hráči tentokráte vhazovali z pravé strany, nicméně Soběslav se nedostal hned přes prvního protihráče. Benešov tak vyváží balón do bezpečí.
     
    36
    Žlutou kartu dostává Ondřej Urban (SK Benešov).
     
    34
    Jenomže pražský celek se stále nemůže dostat k ničemu vážnějšímu. Před malým momentem míč skončil za postranní lajnou, vhazovat tak bude moci Lupač.
     
    33
    Poté si nedovoleným způsobem počínal hostující Engelmann, který u postranní lajny místo míče trefil protihráče. Další standardní situace pro Motorlet.
     
    32
    Motorlet se nastěhoval do pokutového území, kde se do zakončení protlačil Žaloudek, který pořádně zaměstnal Tetoura. Benešov zakládá rychlou protiakci.
     
    31
    Je za námi třetina zápasu, zatím jsme se dočkali jediné branky. Benešov je stále ve vedení, nicméně v posledních minutách jsou o dost aktivnější domácí.
     
    30
    Další nedovolený zákrok byl k vidění kousek od středového kruhu. Po nedovoleném zákroku hostů rozehrával Sodoma, jehož vysoký odkop skončil u Filipa.
     
    29
    Ani další útočný výpad domácích nepřinesl nic nebezpečného. Benešov se ale začíná dostávat pod tlak, opět celkem zbytečně odevzdal balón soupeři.
     
    28
    Po delší době jsme se dočkali zakončení, velice pohotovým způsobem to zkoušel Žaloudek, nicméně jeho pokus úplně minul branku. Bude se vykopávat.
     
    27
    Motorletu stále skřípe přechodová fáze, což se projevilo také v tomto okamžiku. Dvorský totiž postupoval zálohou, nicméně poté nedokázal roztáhnout hru.
     
    26
    Hráči ve žlutých dresech se opět dostali do oblasti pokutového území, kde přišli o balón. Ani domácí hráči si ho moc dlouho neužili, hrát tak může Tetour.
     
    25
    V tuto chvíli sledujeme celkem neurovnanou hru, přičemž Benešov chvíli kombinoval na vlastní polovině. Nakonec rozehrávku málem vystihl napadající Fotr.
     
    24
    K hranici šestnáctky se doslova prodíral domácí Vojta, jenomže narazil na pozorného Rajnocha. Motorlet bude mít šanci ohrozit soupeře díky autu zleva.
     
    23
    Jenomže poté přišla na řadu nepřesná nahrávka, která doputovala přesně na kopačku Urbana. Ten se pokusil založit protiakci, která skončila bleskově.
     
    22
    Motorlet se zmocnil míče kousek od středového kruhu, načež ho celkem svižným způsobem dostal na opačnou polovinu, kde rozjel další kombinaci.
     
    21
    Podél autové lajny to zkoušel hostující Srb, který se neprotáhl kolem Čepeláka, jenž zakročil na dlouhou nohu. Následovat bude další autové vhazování.
     
    18
    Důležitý zákrok si připsal domácí brankář Hrubeš, který vychytal prudké zakončení od Srba.
     
    16
    I na druhé straně jsme byli svědky rohového kopu, nicméně ten nebyl zrovna povedený. Nejvýše do vzduchu se dostal Lupač, který tak včas zakročil.
     
    15
    Motorlet si dokonce vybojoval rohový kop z pravé strany, o který se postaral Fotr. Jeho kroucená nabídka doputovala na hlavu kolegy, který prověřil Tetoura.
     
    14
    V krátkém časovém sledu přišel na řadu další faul, tentokráte ze strany Benešova. Domácí hráči tak rozehrávali z vlastní poloviny, u balónu je Pedro. Posléze se hosté dožadovali penalty, leč neúspěšně.
     
    13
    Benešov rozjel akci středem hrací plochy, kde Engelmann zkoušel dokráčet až k hranici pokutového území, nicméně tam číhala přesila hladových protihráčů.
     
    12
    Naopak si hlavní sudí všiml nedovoleného zákroku ze strany Motorletu, zřejmě to vypadá, že se provinil Sodoma. Bude se rozehrávat z hostující poloviny.
     
    11
    Domácí hráči jsou najednou o poznání aktivnější. Sodomovi se povedlo přenést hru na levou stranu, kde se Hurka nedokázal dostat kolem protihráče.
     
    10
    K zajímavému projektilu se dostal domácí Fotr, jehož pokus výrazně minul branku soupeře. Tetour nemusel zasahovat, navíc mu pomohl jeden z kolegů.
     
    9
    Jeho dalekonosný pas směřoval na opačnou polovinu, kde se do souboje dostával Srb. Mnohem úspěšnější byl Žaloudek, který navíc přihrál svému spoluhráči.
     
    8
    Benešov tak přečkal velice krušné momenty, nicméně i nadále vede o jednu branku. Tetour tak mohl rozehrávat od své branky, přičemž se ujal odkopu od branky.
     
    7
    K rozehrávce pokutového kopu se nakonec postavil Jakub Vojta, který se pokoušel zakončit k pravé tyči, nicméně trefil pouze brankovou konstrukci.
     
    6
    Je tu pokutový kop pro domácí!
     
    5
    Na první branku jsme tak nemuseli dlouho čekat, do vedení se dostali hráči Benešova. Motorlet tak bude muset zabrat, na vyrovnání má ještě hodně času.
     
    4
    Hrací předmět pro změnu skončil za postranní lajnou, což znamenalo autové vhazování pro domácí. K provedení se nakonec postavil Jakub Vojta.
    3. JEŽDÍK - 0:1
     
    3
    Benešov právě vstřelil branku!
    Hned v úvodu se hosté dostávají do kýženého vedení! Benešov si totiž vybojoval další rohový kop, který přinesl hned dva centry do pokutového území, přičemž si na ten druhý na zadní tyči naskočil VÁCLAV JEŽDÍK, který zamířil mimo dosah brankáře.
     
    3
    Hned první útočná akce hostujícího celku nebyla úspěšná, nicméně jako poslední se míče dotkl domácí Rajnoch, od kterého se odrazil na rohový kop.
     
    2
    Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzal na starost Benešov, který bude hrát zleva doprava.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Motorlet Praha: Hrubeš – Čepelák (C), Hurka, Sodoma, Vojta, Fotr, Žaloudek, Rajnoch, Soběslav, Dvorský, Hauer
    Náhradníci: Mihálek – Mařík, Filip, Radosta, Pecha, Podzemský, Palečko

    SK Benešov: Tetour – Lupač, Filip, Pedro, Ježdík, Engelmann, Urban, Turek (C), Vrňák, Srb, Brokeš
    Náhradníci: Rotbauer – Procházka, Dufek, Sklenička, Zoubek

    Rozhodčí: Šulcová – Martínek, Milner.
     
    SK Benešov

    Na opačné straně stojí Benešov, který má tak trochu jiné starosti. Hostující tým tohoto duelu se v současné době pohybuje až na třinácté pozici, nicméně náskok před posledním Rakovníkem je již devítibodový. Benešov v posledních třech zápasech uhrál pouze jediný bod, bylo tomu tak v souboji proti rezervnímu týmu Příbrami, který vyhrál na pokutové kopy. Poslední vítězství Benešova je staré necelý měsíc, tedy jsme sledovali celkem překvapivé vítězství proti šesté Plzni. Benešov je ale zároveň třetím nejhorším venkovním mužstvem soutěže.
     
    FK Motorlet Praha

    Fotbalisté Motorletu se po čtrnácti kolech nacházejí na sympatické sedmé pozici, což znamená horní polovinu tabulky. Motorlet do této doby nasbíral třiadvacet bodů, nicméně manko na vedoucí Táborsko je už třináctibodové. Domácí celek tohoto zápasu navíc vyhrál hned ve čtyřech z posledních pěti zápasů, naposledy se mu v těžké bitvě povedlo zdolat Králův Dvůr, který na vlastním stadionu prohrál 1:2 na penalty. Motorlet má na domácím trávníku za sebou již šest duelů, navíc se mu povedlo uspět v pěti případech, což z něj dělá šestý nejlepší celek.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Česká fotbalová liga má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi FK Motorlet Praha a SK Benešov.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:15.

    David Suchý

    Branky: 58. Vojta, 80. Sodoma – 3. Ježdík, 82. Procházka

    Karty:   36. Urban (BNS), 65. Vrňák (BNS)

    Neproměněná penalta: 7. Vojta (MOT), mimo

    Penaltový rozstřel:

    1. série:
    1:0   Sodoma (MOT)
    1:1   Procházka (BNS)
    2. série:
    2:1   Radosta (MOT)
    2:1   Vrňák (BNS)
    3. série:
    2:1   Žaloudek (MOT)
    2:2   Filip (BNS)
    4. série:
    2:2   Hauer (MOT)
    2:3   Sklenička (BNS)
    5. série:
    2:3   Soběslav (MOT)


    FK Motorlet Praha: Hrubeš – Čepelák (C), Hurka, Sodoma, Vojta, Fotr, Žaloudek, Rajnoch, Soběslav, Dvorský, Hauer
    Náhradníci: Mihálek – Mařík, Filip, Radosta, Pecha, Podzemský, Palečko

    FK Benešov: Tetour – Lupač, Filip, Pedro, Ježdík, Engelmann, Urban, Turek (C), Vrňák, Srb, Brokeš
    Náhradníci: Rotbauer – Procházka, Dufek, Sklenička, Zoubek

    Rozhodčí: Šulcová – Martínek, Milner

    Diváci: 55
    bahis siteleri