Příbram B – Hostouň 0:1 (kon.) | Štěchovice – Domažlice 0:3 (kon.) | Motorlet – Benešov 2:2 (2:3 po pen.)
Písek – Admira Praha 1:1 (4:2 po pen.) | Táborsko – Králův Dvůr 2:2 (5:3 po pen.)
konec
TJ Štěchovice
0:3 (0:0)
TJ Jiskra Domažlice
Sobota 16.11.2019, 10:15 • Štěchovice • Česká fotbalová liga (A) • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je z naší strany vše, my děkujeme za pozornost a někdy zase na viděnou. (12:08:20)
     
    Zápas je u konce. Domažlice rozhodly ve druhém poločase, kdy Štěchovicím nastřílely tři branky, a ze středočeského městečka si po zásluze odvážejí tři body.

    Střelecké trápení Štěchovic, které se před zápasem zastavilo na 180 minutách, pokračovalo i v prvním poločase. Navíc už ve 4. minutě to vypadalo, že Středočeši budou inkasovat. Štěpán Kohoutek riskantně vyběhl proti domažlickému střelci Renému Kropáčkovi, ten si štěchovické gólmana jednoduchou kličkou do strany obešel, z hranice šestnáctky ale prázdnou branku nakonec netrefil. Podobná akce se opakovala i o necelou půlhodinku později, ani tehdy se ale René Kropáček nemohl radovat ze vstřelené branky. Největší šance domácích přišla v 32. minutě, kdy si na centr z pravé strany vyskočil Lukáš Batka, gólmana Jiskry Lukáše Brycha ale nakonec překonat nedokázal.

    Gólu se dočkali fanoušci na štěchovickém stadionu až v 60. minutě. Po centru Petra Mužíka propadl míč až k Petru Došlému, který razantní trefou uklidil míč k levé tyči. O tři minuty se mohli hosté radovat opět, René Kropáček si došel pro penaltu, kterou trefou k pravé tyči proměnil Michal Mlynařík. Rozhodující branka padla ve 74. minutě po obrovské hrubce Patrika Nehody, Petr Došlý z nadějné střelecké pozice ještě přihrávkou pod sebe našel Raného Kropáčka, který míč jednoduše doklepl do prázdné branky.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    87
    Štěchovice napadají domažlickou rozehrávku, hráči ze západu Čech jsou ale na míči sebejistí a nechybují.
     
    86
    Do zakončení z bezprostřední blízkosti domažlické branky se dostal po hrubce v západočeské obraně Radek Pešl. Přes dobře postaveného Lukáše Brycha ale míč protlačit nedokázal.
     
    Štěchovicím se proti západočeským Domažlicím dlouhodobě nedaří, Středočeši vyhráli pouze dva z posledních devíti zápasů. Poslední vítězství se navíc datuje až do listopadu roku 2017, kdy se oba celky střetly jako letos v posledním kole fotbalového podzimu.
     
    85
    Pas Patrika Nehody po pravé straně na unikajícího Martina Nováka byl příliš dlouhý a skončil v zámezí za domažlickou brankou.
     
    84
    Střídání v týmu TJ Jiskra Domažlice: ze hřiště odchází Jakub Teršl, přichází Marek Bauer.
     
    82
    Domažlice teď kombinují na vlastní polovině, hráči Štěchovic se snaží napadat a s nepříznivým výsledkem ještě něco udělat, zatím ale bez výsledku.
     
    81
    Egon Vůch teď chtěl v poměrně beznadějné situaci zatlačen do rohu překvapit domácího gólmana Štěpána Kohoutka překvapit nečekanou trefou z dálky. Ta letěla ale pouze doprostřed branky, kde míč štěchovický brankář bez problémů schoval do náruče.
     
    80
    Ladislav Volešák se pokusil mezi dvojicí domažlických obránců proklouznout do hostující šestnáctky. O míč nakonec ale přišel.
     
    79
    Do nadějně vypadajícího zakončení z pravé strany se teď dostal hostující Ondřej Ruml. Jeho razantní přízemní centr ale prolétlo těsně vedle levé tyče štěchovické branky.
     
    78
    Střídání v týmu TJ Štěchovice: ze hřiště odchází Lukáš Jakobovsksý, přichází Radek Pešl.
    Střídání v týmu TJ Jiskra Domažlice: ze hřiště odchází Ondřej Pek, přichází Jakub Kadar.
    Střídání v týmu TJ Jiskra Domažlice: ze hřiště odchází Kryštof Pavlík, přichází Václav Uzlík.
     
    77
    Domácí kapitán Michal Švejda svým nečekaným přízemním zakončením k levé tyči prověřil reflexi domažlického Lukáše Brycha, ten se dokázal přes celou šířku branky rychle přemístit a míč vyrazit mimo tři tyče vlastní branky.
     
    76
    Po nevybíravém zákroku deset metrů před domažlickým vápnem budou Štěchovice zahrávat nadějně vypadající volný kop.
     
    75
    Střídání v týmu TJ Jiskra Domažlice: ze hřiště odchází René Kropáček, přichází Egon Vůch.
    74. René KROPÁČEK - 0:3
     
    74
    Domažlice právě vstřelily branku!
    Po obrovské hrubce Patrika Nehody, kterým by v souboji o míč moc málo důrazný, se do samostatného úniku na štěchovickou branku dostal Petr Došlý. Ten ještě nesobecky poslal míč pod sebe na úplně volného RENÉHO KROPÁČKA, který jednoduše doklepl míč do prázdné štěchovické branky.
     
    72
    Martin Novák dokázal za pět minut dvanáct ještě odcentrovat míč z pravé strany, poměrně dobře mířený centr na Ladislava Volešáka žádným zakončením ale neskončil. Zkušený štěchovický záložník nedokázal přeskočit dvojici urostlých západočeských stoperů.

    Libor Kokoška


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Jiskra Domažlice. Více informací zde.

    Branky: 60. Došlý, 63. Mlynařík (pen.), 74. Kropáček

    Karty:   35. Busta (STE), 48. Pavlík (STE), 71. Štědronský (STE) – 13. Mužík (DOM)


    TJ Štěchovice: Kohoutek – Busta (46. Nehoda), Švejda (C), Košata, Pavlík, Volešák, Kučera, Batka (64. Štědronský), Novák, Jakobovský (78. Pešl), Těžký (64. Woitek)
    Náhradníci: Hašek, Štědronský, Nehoda, Obermajer, Pešl, Woitek, Grégr

    TJ Jiskra Domažlice: Brych – Pek (78. Kadar), Hrubý, Matas, Mlynařík, Teršl (84. Bauer), Brabec (71. Ruml), Mužík (C), Pavlík (78. Uzlík), Došlý, Kropáček (75. Vůch)
    Náhradníci: Ruml, Kadar, Uzlík, Vůch, Bauer, Švihořík

    Rozhodčí: Drábek – Hájek,Hanáková
    thejrc.org