Frýdek-Místek – Vel. Meziříčí 3:0 (kon.) | Zlínsko – Rosice 1:0 (kon.) | Uničov – Vyškov 2:2 (kon.)
Slovácko B – D. Benešov 1:0 (kon.) | Petřkovice – Kroměříž 3:2 (kon.) | Hlučín – Olomouc B 1:0 (kon.)
Znojmo – Zlín B 2:1 (kon.) | Vrchovina – Blansko 2:1 (kon.) | Uh. Brod – Ostrava B 1:4 (kon.)
konec
1.FC Slovácko B
1:0 (1:0)
FC Dolní Benešov
Sobota 16.11.2019, 10:15 • Širůch, Staré Město • Moravskoslezská fotbalová liga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Na konci zápasu ještě oba dva týmy střídají. Nejprve na straně domácích odchází Emil Tischler své místo přepustil Adamovi Řihákovi. Útočníka Benešova Tomasze Gomolu vyměnil Daniel Herich.
     
    88
    První střídání Slovácka, ze hřiště odešel Libor Pernica, kterého nahradil Marcel Hladký.
     
    85
    Třetí střídání hostů. Jakub Býma se při centru zranil a musí vystřídat, na jeho místo jde Michal Spruch.
     
    79
    Sadílek kolmicí vybídl ke sprintu Krejčího, který z levé strany odcentroval, balon dohlavičkoval jeden z hostujících hráčů přímo k Sadílkovi, který vystřelil na zadní tyč, a Chvěja výborným zákrokem balon vyrazil.
     
    77
    Síly na hřišti se srovnají. Jakub Jamný u postranní čáry fauloval za cenu žluté karty, a jelikož to byla jeho druhá v zápase musí předčasně do sprch.
     
    64
    Druhé střídání hostí. Adama Zajíčka nahradil Lukáš Foitzik.
     
    60
    Jan Romaněnko viděl přímo červenou kartu, když stáhl unikajícího Tomáše Vasiljeva, který by šel sám na branku a jde se předčasně osprchovat.
     
    58
    Dolním Benešov vystřídal, ze hřiště odstoupil Ondřej Haas, kterého nahradil Filip Labuda.
     
    54
    Nyní mělo Slovácko dvě velké šance, aby navýšilo skóre, pretažený centr hlavičkoval zblízka Sadílek, ale nastřelil tyč, odražený míč se opět dostal ke slováckému hráči, který odcentroval a našel Dvořáka, který předvedl divákům co se všechno dá nedat, když z malého vápna trestuhodné překopl branku Benešova.
     
    53
    Martin Pecuch výborně odcentroval do vápna Slovácka, kde se k zakončení tlačil hlavou Tomasz Gomola, ale ve výskoku fauloval Srubka a viděl žlutou kartu.
     
    43
    Slovácko zahrávalo zkrácený rohový kop, který nevyužilo k navýšení skóre, hosté s vypětím sil balon dostali mimo vápno, poté Jakub Jamný fauloval skluzem za cenu žluté karty Moravce.
     
    35
    Nyní měl Dolní Benešov největší šanci na vyrovnání, balon po rohovém kopu hlavičkoval z malého vápna Gomola, ale vpádu branku netrefil.
     
    35
    Opět k exekuci se odhodlal Trajkovski, který prudkou střelou nártem provětral rukavice Daňka, který musel balon mířící pod břevno vyrazit nad branku.
     
    31
    Dino Trajkovski to dobře myslel, když balon přes zeď posílal k bližší tyči, Daněk by pravděpodobně míč neměl, jenže hostujíc hráč netrefil o kousek domácí branku.
     
    31
    Libor Penica viděl žlutou kartu.
     
    28
    Tým Slovácko B právě vstřelil branku! Slovácko střílí vedoucí branku po nenápadné akci. Baran našel centrem ve vápně zcela volného TOMÁŠE VASILJEVA, který koníčkem překonal Chvěju.

    Tomáš Kučera

    Branky: 28. Vasiljev

    Karty:   31. Pernica (SOB), 43. Jamný (SOB), 53. Gomola (SOB)   77. Jamný (SOB)   60. Romaněnko (DBE)


    1.FC Slovácko B: Daněk – Jamný, Krejčí, Srubek, Pernica (88. Hladký), Olšanský, Baran, Tischler (90+1. Řihák), Sadílek, Dvořák, Vasiljev
    Náhradníci: Dzeminskij – Řihák, Pek, Krejčík, Peričevič, Hladký

    FC Dolní Benešov: Chvěja – Býma (85. Spruch), Romaněnko, Moravec, Zajíček (64. Foitzik), Pecuch, Gomola (90+1. Herich), Haas (58. Labuda), Trajkovski, Skroch, Karčmář
    Náhradníci: Lasák – Foitzik, Labuda, Spruch, Herich

    Rozhodčí: Rosický – Vejtasa, Tomanec

    Diváci: 40
    bahis siteleri