Gibraltar – Švýcarsko 1:6 (kon.) | Irsko – Dánsko 1:1 (kon.) | Malta – Norsko 1:2 (kon.)
Španělsko – Rumunsko 5:0 (kon.) | Švédsko – Faerské ostrovy 3:0 (kon.) | Řecko – Finsko 2:1 (kon.)
Itálie – Arménie 9:1 (kon.) | Lichtenštejnsko – Bosna 0:3 (kon.)
konec
Itálie
9:1 (4:0)
Arménie
Pondělí 18.11.2019, 20:45 • Renzo Barbera, Palermo • Kvalifikace ME • Skupina J
Předzápasové kurzy
    81. Federico CHIESA - 9:1
     
    81
    Itálie právě vstřelila branku!
    FEDERICO CHIESA zaznamenává, po centru Riccarda Orsoliniho, z pravé strany, kdy míč dostal do branky, svůj třetí dnešní bod, po dvou přihrávkách se také prosazuje střelecky.
    79. Edgar BABAJAN - 8:1
     
    79
    Arménie právě vstřelila branku!
    Domácí chybují v rozehrávce, míče se chopil EDGAR BABAJAN, který si ho navedl k vápnu a parádní ranou k tyči zaznamenává alespoň čestný úspěch svého týmu.
    78. Riccardo ORSOLINI - 8:0
     
    78
    Itálie právě vstřelila branku!
    Tak ještě nekončíme! Chiesa se na levé straně nakonec zbavil obránce Arménie a pravačkou poslal prudký centr před branku. Tam stál na hranici malého vápna RICCARDO ORSOLINI, který dokázal hlavou usměrnit míč do branky.
    75. JORGINHO - 7:0
     
    75
    Itálie právě vstřelila branku!
    JORGINHO s naprostým přehledem proměňuje pokutový kop a domácí Itálie tak vede již 7:0, to je neskutečný debakl Arménů!
    72. Alessio ROMAGNOLI - 6:0
     
    72
    Itálie právě vstřelila branku!
    Nicolò Zaniolo poslal z levé strany centr do vápna, tam hlavičkoval Armando Izzo, ale gólman Aram Ajrapeťan reflexivně míč vyrazil před sebe. Obránci však nedokázali zareagovat, na rozdíl od ALESSIA ROMAGNOLIHO, který z dorážky poslal míč do branky.
    64. Nicolò ZANIOLO - 5:0
     
    64
    Itálie právě vstřelila branku!
    První gól ve druhé půli dává povedenou střelou zpoza vápna NICOLÒ ZANIOLO.
    33. Ciro IMMOBILE - 4:0
     
    33
    Itálie právě vstřelila branku!
    Defenziva Arménie je v troskách, domácí posílají jeden pas za obranu za druhým a Italové dávají další gól, když si na pas Zaniola naběhl CIRO IMMOBILE, který si předkopl míč, čímž vyšachoval gólmana a z levé strany poslal míč do prázdné branky.
    29. Nicoló BARELLA - 3:0
     
    29
    Itálie právě vstřelila branku!
    Kapitán týmu Leonardo Bonucci poslal excelentní pas za obranu Arménie, kam si naběhl NICOLÓ BARELLA. Ten sprintoval za míčem do vápna, gólman Aram Ajrapeťan byl u míče o zlomek později a to rozhodlo, Barella totiž pohotově poslal míč do branky.
    9. Nicolò ZANIOLO - 2:0
     
    9
    Itálie právě vstřelila branku!
    Ciro Immobile znovu v akci, tentokrát jako přihrávající, kdy skvělým pasem vyslal do vápna NICOLÒ ZANIOLA, který vyběhnuvšího gólmana Arménie překonal střelou mezi nohy a míč končí v brance hostů podruhé, v krátké době po sobě.
    8. Ciro IMMOBILE - 1:0
     
    8
    Itálie právě vstřelila branku!
    Federico Chiesa centruje z pravé strany, na vzdálenější tyči již číhá CIRO IMMOBILE, který hlavou doklepl míč do branky Arménie.

    Martin Dvořák

    Branky: 8. Immobile (Chiesa), 9. Zaniolo (Immobile), 29. Barella (Bonucci), 33. Immobile (Zaniolo), 64. Zaniolo (Jorginho), 72. A. Romagnoli (Izzo), 75. Jorginho (pen.), 78. Orsolini (Chiesa), 81. Chiesa (Orsolini) – 79. Babajan

    Karty:   35. Harojan (ARM)


    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 12:5. Střely mimo: 10:7. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 11:10.
    Itálie: Sirigu (77. Meret) – Di Lorenzo, Bonucci (C) (69. Izzo), A. Romagnoli, Biraghi – Tonali, Jorginho, Barella (46. Orsolini) – Zaniolo, Immobile, Chiesa.
    Náhradníci: Meret, G. Donnarumma – Castrovilli, Izzo, Florenzi, Belotti, L. Insigne, Acerbi, Mandragora, Bernardeschi, El Shaarawy, Orsolini.

    Arménie: Ajrapeťan – Hambardzumjan (C), Harojan, Calisir, Išchanjan (69. Sarkisov), K. Hovhannisjan – Babajan, Grigorjan (60. Simonjan), Artak Jedigarjan (82. Avetisjan), Barseghjan – Karapeťan.
    Náhradníci: Beglarjan, Kasparov – T. Voskanjan, A. Manučarjan, Avetisjan, Danijeljan, Sarkisov, A. Hovhannisjan, Vardanjan, Haruťunjan, Simonjan.

    Rozhodčí: Martins – Campos, Almeida (vš. POR)
    bahis siteleri