Buffalo – Minnesota 1:4 (kon.) | New Jersey – Boston 1:5 (kon.) | Pittsburgh – NY Islanders 4:5 (po pr.)
Columbus – Montreal 5:2 (kon.) | Florida – Philadelphia 5:2 (kon.) | Detroit – Ottawa 3:4 (kon.)
St. Louis – Tampa 3:1 (kon.) | Nashville – Winnipeg 1:2 (kon.) | Chicago – Carolina 2:4 (kon.)
Dallas – Vancouver 6:1 (kon.) | Calgary – Colorado 2:3 (kon.) | Vegas – Toronto 4:2 (kon.)
San Jose – Edmonton 2:5 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
5:2 (1:1, 1:1, 3:0)
Montreal Canadiens
Středa 20.11.2019, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:33 Pierre-Luc DUBOIS - 5:2
     
    54:33
    Columbus právě vstřelil branku!
    Teď už se domácí hodně přiblížili k vítězství! Gustav Nyquist poslal z levého kruhu křížnou přihrávku na PIERRA-LUCA DUBOISE, který z první trefoval odkrytou hostující branku – 5:2. Asistence: Gustav Nyquist a Oliver Bjorkstrand.
    53:23 Po akci Webera pálil Weal, ale Korpisalo puk zastavil efektním semaforem.
     
    53:23
    Joonas Korpisalo skvěle! Shea Weber puk zavezl ze středního pásma až před jeho branku. Domácí brankář proti němu vyjel, ale Weber poslal kolem něho kotouč přes brankoviště. Tam jeho spoluhráči scházeli a tak se puk dostal až k Jordanovi Wealovi, který ho napálil do branky od levého mantinelu. Korpisalo se stačil mezi tyče vrátit a Wealovu ránu zneškodnil krásným semaforem.
     
    52:09
    Zach Werenski držel Danaulta a přesilovku si zahrají také Canadiens.
    51:06 Boone JENNER - 4:2
     
    51:06
    Columbus právě vstřelil branku!
    Rychle využitá přesilovka a Columbus tak navyšuje svůj náskok! Klíčový byl souboj o puk za brankou, který zvládli lépe domácí a udrželi tak útočné pásmo. Následně se kotouč dostal na modrou a poté na vrchol levého kruhu k Oliverovi Bjorkstrandovi, jehož střelu pohotově sklepl mezi Priceovy betony BOONE JENNER – 4:2. Asistence: Oliver Bjorkstrand a Zach Werenski.
     
    50:46
    Max Domi je vyloučen za nedovolené bránění. Po reklamní přestávce tak začne přesilovka Blue Jackets.
     
    47:03
    Tohle mohlo být hodně rychlé vyrovnání! Puk se od zadního mantinelu odrazil přímo na hůl Joela Armii, který byl sám před Korpisalem. Udělal bekhendovou kličku, ovšem domácí gólman se v brankovišti roztáhl a uhájil tak pro Blue Jackets vedení!
    46:54 Emil BEMSTRÖM - 3:2
     
    46:54
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí dávají hodně kuriózní gól! Dubois se v útočném pásmu ukličkoval, jenže hostující hráč, který puk vyvážel, ho na modré čáře ztratil. Následovala přihrávka Milana na před brankou volného EMILA BEMSTRÖMA, který sám před Pricem bekhendem zamířil vedle levé tyčky, jenže puk se od zadního mantinelu poměrně zvláštně odrazil obloučkem zpět do předbrankového prostoru a do brankoviště se vracející Price si ho sám srazil do vlastní klece. Za autora gólu je označen Bemström. Asistence: Sonny Milano a Pierre-Luc Dubois.
     
    40:35
    Brendan Gallagher se dostal mezi kruhy k puku a navíc měl dost času na zamíření. V této velké šanci však mířil nad břevno!
     
    38:00
    Mezi kruhy zůstal volný Chiarot, kterého zezadu zalehl David Savard. Vyloučen je ale Ryan Murray, který držel přihrávajícího Gallaghera.
     
    35:02
    Gustav Nyquist se na pravém kruhu opřel z první do přihrávky a orazítkoval bližší tyčku hostující klece!
     
    34:48
    Po ráně Olivera Bjorkstranda vyrazil Price puk do ochranné sítě.
     
    33:14
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Jordan Weal – 2 min., hákování).
     
    33:02
    Hostům mohl bleskově vrátit vedení Jesperi Kotkaniemi! Ten najížděl zleva proti Korpisalovi. Jeho střelu ještě tečoval čepelí bránící hráč a domácí gólman kotouč na poslední chvíli lapačkou vytěsnil mimo vzdálenější tyčku!
    32:50 Pierre-Luc DUBOIS - 2:2
     
    32:50
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí vyrovnávají na 2:2! Dubois z se z pravé strany natlačil až do zakončení, ovšem mířil jen do bočního oblouku. Za brankou se dostal k puku hostující obránce Petry, kterému ho však sebral Bemström a po jeho přihrávce se prosadil právě PIERRE-LUC DUBOIS, který byl před Pricem zcela nepokrytý. Asistence: Emil Bemström.
     
    31:33
    S domácími mohlo být ještě hůře! Nick Suzuki najížděl sám na branku. Naznačil kličku do bekhendu, ale místo ní nakonec puk lehce vypustil do protipohybu Korpisala. Ten však ještě stačil zasáhnout levým betonem a udržel tak pro Columbus jen jednobrankové manko.
     
    27:19
    Hosté se dostali do přečíslení 2 na 1! Max Domi to vyřešil sám střelou z pravého kruhu, kterou Korpisalo zastavil vyrážečkou.
    24:29 Joel ARMIA - 1:2
     
    24:29
    Montreal právě vstřelil branku!
    Hosté strhávají vedení na svou stranu! Ben Chiarot nahodil od levého mantinelu puk před branku, kde ho šikovně tečoval JOEL ARMIA. Útočník Montrealu hrací předmět usměrnil do prostoru mezi pravým betonem a vyrážečkou Joonase Korpisala – 1:2. Asistence: Ben Chiarot a Jeff Petry.
     
    18:58
    Carey Price našel rozehrávkou za brankou jen domácího Milana. Ten puk okamžitě poslal mezi kruhy, kde číhal Emil Bemström, jenže tomu pokus o střelu z první vůbec nesedl!
    16:31 Artturi LEHKONEN - 1:1
     
    16:31
    Montreal právě vstřelil branku!
    Hosté vyrovnávají! Habs dobrým forčekinkem vybojovali kotouč v útočném pásmu. Kulak ho pak poslal za branku Phillipovi Danaultovi, který odtud oslovil přesným pasem najíždějícího ARTTURIHO LEHKONENA a ten zakončoval do téměř odkryté klece. Asistence: Phillip Danault a Brett Kulak.
     
    09:19
    Domácí sehráli výbornou kombinaci po ose Sonny Milano – Emil Bemström – Pierre-Luc Dubois. Posledně jmenovaný pálil z pravého kruhu do poloodkryté branky, ale střela mu nesedla podle představ, scházela ji především razance a přesouvající se Price tak dokázal zakročit lapačkou!
     
    05:37
    Domácí hrozí nárazově. Nejprve Nash předával před brankou Texierovi, který puk zblízka nezametl do částečně odkryté branky. Price proti kotouči rychle vytrčil levý beton. Poté přišla střela od modré a závar, během něhož útočníci Columbusu nedokázali protlačit kotouč za záda gólmana Habs.
    01:24 Eric ROBINSON - 1:0
     
    01:24
    Columbus právě vstřelil branku!
    Vzápětí ale domácí přešli do útočného pásma, kde svého soupeře zavřeli. Tento tlak vyvrcholil křížnou přihrávkou Savarda na ERICA ROBINSONA, který z první prostřelil přesouvajícího se Price. Hostujícímu gólmanovi puk propadl pod betony. Asistemce: David Savard a Alexander Wennberg.
     
    00:09
    Hned velká šance hostí! Blue Jackets po buly ve středovém kruhu propadli a Brendan Gallagher najížděl sám na Korpisala. Domácí brankář zasáhl vyrážečkou!

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 2. Robinson (D. Savard, Wennberg), 33. Dubois (Bemström), 47. Bemström (Milano, Dubois), 52. Jenner (Bjorkstrand, Werenski), 55. Dubois (Nyquist, Bjorkstrand) – 17. Lehkonen (Danault, Kulak), 25. Armia (Chiarot, Petry)


    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Merzlikins) – S. Jones, Werenski, D. Savard, Gavrikov, Kukan, R. Murray – Bemström, Dubois, Milano – Atkinson (A), Riley Nash, Texier – Bjorkstrand, Jenner (A), Nyquist – J. Anderson, Wennberg, Robinson.
    Montreal Canadiens: Price (Kinkaid) – S. Weber (C), Chiarot, Petry (A), Mete, C. Fleury, Kulak – Gallagher (A), Danault, Tatar – Armia, Suzuki, Domi – Weal, Kotkaniemi, Lehkonen – Cousins, N. Thompson, Hudon.

    Rozhodčí: O'Rourke, Rooney – Amell, Sericolo

    Diváci: 14 118
    bahis siteleri