Vladivostok – Magnitogorsk 5:4 (kon.) | Omsk – Jekatěrinburg 1:2 (po pr.) | Spartak Moskva – Minsk 7:2 (kon.)
konec
Admiral Vladivostok
5:4 (0:1, 2:1, 3:2)
Metallurg Magnitogorsk
Čtvrtek 21.11.2019, 10:30 • Fetisov Arena, Vladivostok • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (13:05:11)
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 3921 diváků.
     
    Československá stopa v utkání

    Martin Bakoš (VLD) – 0+1, 2 střely, čas na ledě 19:28
    Andrej Nestrašil (MET) – 1+0, 2 střely, čas na ledě 17:50
     
    Střely na branku: 29 – 43
     
    Je konec! Domácí Vladivostok nakonec dokázal otočit duel s Magnitogorskem a vítězí 5:4! Domácí celek dokázal čtyřikrát smazat ztrátu a nakonec rozhodl o zisku dvou bodů! O rozhodující branku se v 52. minutě postaral Alexandr Osipov! Metallurg v závěru vsadil na hru bez brankáře, ale vyrovnání se už hosté nedočkali.
     
    Konec zápasu.
     
    59:22
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Alexandr Mereskin – 2 min., podrážení).
     
    59:22
    Alexandr Konnov zkoušel ze středního pásma trefit odkrytou klec, ale jeho pokus zastavil dobře postavený obránce obětavým zákrokem.
     
    59:00
    Galimov už je na střídačce a Magnitogorsk zkouší vyrovnat v šesti bruslařích na ledě!
     
    58:25
    Konstantin Glazačev získal puk na modré čáře a zavezl jej do útočného pásma. Domácí Admiral tak vybojoval další cenné vteřinky k dobru.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:29
    Alexandr Konnov si počkal na přihrávku mezi kruhy, jenže kotouč trefil nečistě a navíc zlomil hokejku. Domácí celek alespoň dokázal vystřídat.
     
    57:03
    Olkinuora si dal pozor na dělovku od modré čáry a vykopl kotouč pravým betonem. Odražený puk poté vyhodil do bezpečí Konnov.
     
    56:21
    Vladimir Butuzov se dostal do úniku, hnal se sám na brankáře, ale střelou na zadní tyč trefil jen lapačku připraveného Galimova!
     
    56:03
    Alexandr Osipov nahodil puk od levého mantinelu na branku Magnitogorsku. Pozorný Galimov ukryl kotouč do lapačky.
     
    55:31
    Roman Ljubimov dostal pěknou přihrávku na modrou čáru, jenže si nepotykal se zpracováním a puk mu utekl za branku Admiralu Vladivostok.
     
    55:05
    Andrej Nestrašil bojoval o puk v rohu útočného pásma, kde si jej vzali do parády dva zadáci v modrém, kteří jej odstavili od kotouče.
     
    54:25
    Vasilij Strelcov poslal bekhendovou přihrávku na modrou čáru, jenže tam nebyl nikdo v modrém. Vladivostok však drží Magnitogorsk daleko od své branky.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 25. Lalonde (Ljungh, Vicharev), 39. Vicharev (Ljungh, Bakoš), 42. Lalonde (Almqvist), 46. Vicharev (V. Butuzov, Almqvist), 52. A. Osipov (V. Strelcov) – 18. A. Nestrašil (Antipin), 34. O'Dell, 41. Mozjakin (O'Dell), 45. Mozjakin


    Admiral Vladivostok: Olkinuora (Krasotkin) – Almqvist, Lalonde, A. Osipov, Miščenko, Bobrjašov, Ďjakov, Ostrovskij, Kozlovskij – Konnov, Ljungh, Bakoš – Vicharev, I. Zacharčuk, V. Butuzov – Glazačev, Mereskin, K. Voronin – A. Strelcov, Lisin, V. Strelcov.
    Metallurg Magnitogorsk: S. Galimov (Košečkin) – Běreglazov, Antipin, J. Jakovlev, J. Birjukov, Matuškin, Dronov – O'Dell, Rasmussen, Mozjakin – Paršin, N. Kuljomin, Loktionov – A. Nestrašil, Potěchin, Dorofejev – Timkin, Ljubimov, Korobkin – Bujnickij, Spiridonov.

    Rozhodčí: Birin, Sergejev – Ivanov, Černyšov

    Diváci: 3921
    bahis siteleri