Vladivostok – Magnitogorsk 5:4 (kon.) | Omsk – Jekatěrinburg 1:2 (po pr.) | Spartak Moskva – Minsk 7:2 (kon.)
konec
Admiral Vladivostok
5:4 (0:1, 2:1, 3:2)
Metallurg Magnitogorsk
Čtvrtek 21.11.2019, 10:30 • Fetisov Arena, Vladivostok • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:19 Alexandr OSIPOV - 5:4
     
    51:19
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Vladivostok se poprvé v dnešním duelu ujímá vedení! ALEXANDR OSIPOV vypálil od modré čáry a jeho pokus propadl za záda brankáře, který měl dobře zakrytý výhled! Asistence: Vasilij Strelcov.
    45:21 Denis VICHAREV - 4:4
     
    45:21
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Neskutečné utkání pokračuje! Vladivostok dokázal počtvrté v dnešním souboji smazat ztrátu! Domácí celek se tentokrát dostal do tlaku. DENIS VICHAREV se dostal k odraženému puku, připravil si jej na bekhend a vyrovnal! Asistence: Vladimir Butuzov, Adam Almqvist.
    44:06 Sergej MOZJAKIN - 3:4
     
    44:06
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Magnitogorsk se počtvrté v dnešním souboji dostává do vedení! SERGEJ MOZJAKIN vystihl špatnou rozehrávku domácího celku, dostal se do úniku a překonal Olkinuoru! Bez asistence.
    41:44 Shawn LALONDE - 3:3
     
    41:44
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Je znovu vyrovnáno! Metallurgu vedení moc dlouho nevydrželo! SHAWN LALONDE dostal další přihrávku na modrou čáru a nechytatelnou dělovkou propálil Galimova! Asistence: Adam Almqvist.
    40:15 Sergej MOZJAKIN - 2:3
     
    40:15
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Tak to bylo rychlé! Hosté si hned na začátku druhé třetiny berou zpět své vedení! SERGEJ MOZJAKIN ukázal důraz před brankou, dostal se k odraženému puku a překonal Olkinuoru! Asistence: Eric O´Dell.
    38:38 Denis VICHAREV - 2:2
     
    38:38
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Je znovu vyrovnáno! Vladivostok využívá druhou přesilovku v dnešním duelu! DENIS VICHAREV zakončil krásnou akci domácího celku a z prostoru před brankou dopravil puk do sítě! Asistence: Markus Ljungh, Martin Bakoš.
    33:27 Eric O'DELL - 1:2
     
    33:27
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do vedení! Branka už tentokrát platí! ERIC O´DELL pokračoval v pohybu do útočného pásma, dostal se k puku odraženého od mantinelu a dopravil jej do sítě!
    24:52 Shawn LALONDE - 1:1
     
    24:52
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Také domácí Vladivostok dokázal využít přesilovou hru! SHAWN LALONDE dostal nabito na modrou čáru a tvrdou dělovkou příklepem překonal Galimova! Asistence: Markus Ljungh, Denis Vicharev.
    17:49 Andrej NESTRAŠIL - 0:1
     
    17:49
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hostující celek se ještě před úvodní přestávkou dostává do vedení! Magnitogorsk dokázal v poslední vteřině využít přesilovou hru! ANDREJ NESTRAŠIL vystřelil z pravé strany a krásnou ránou uklidil puk pod břevno! Asistence: Viktor Antipin.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 25. Lalonde (Ljungh, Vicharev), 39. Vicharev (Ljungh, Bakoš), 42. Lalonde (Almqvist), 46. Vicharev (V. Butuzov, Almqvist), 52. A. Osipov (V. Strelcov) – 18. A. Nestrašil (Antipin), 34. O'Dell, 41. Mozjakin (O'Dell), 45. Mozjakin


    Admiral Vladivostok: Olkinuora (Krasotkin) – Almqvist, Lalonde, A. Osipov, Miščenko, Bobrjašov, Ďjakov, Ostrovskij, Kozlovskij – Konnov, Ljungh, Bakoš – Vicharev, I. Zacharčuk, V. Butuzov – Glazačev, Mereskin, K. Voronin – A. Strelcov, Lisin, V. Strelcov.
    Metallurg Magnitogorsk: S. Galimov (Košečkin) – Běreglazov, Antipin, J. Jakovlev, J. Birjukov, Matuškin, Dronov – O'Dell, Rasmussen, Mozjakin – Paršin, N. Kuljomin, Loktionov – A. Nestrašil, Potěchin, Dorofejev – Timkin, Ljubimov, Korobkin – Bujnickij, Spiridonov.

    Rozhodčí: Birin, Sergejev – Ivanov, Černyšov

    Diváci: 3921
    bahis siteleri