Dortmund – Paderborn 3:3 (kon.)
konec
Borussia Dortmund
3:3 (0:3)
SC Paderborn 07
Pátek 22.11.2019, 20:30 • Signal Iduna Park, Dortmund • Německá Bundesliga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno!! Sancho z hranice pokutového území poslal balón před bránu, kde mezi dvěma protihráči proběhl MARCO REUS a prudkou hlavičkou z bezprostřední blízkosti nedal Zingerlemu žádnou šanci.
     
    84
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Drama je tu, hostům se povedlo odvrátit centrovaný míč, ovšem k tomu se na levé straně dostal Hummels a poslal před bránu další centr, který si našel AXEL WITSEL a hlavou zamířil přesně k pravé tyči, kam se Zingerle natahoval marně.
     
    47
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Domácí dávají rychlý kontaktní gól. Hosté snad poprvé zazmatkovali v rozehrávce, míče se zmocnil Hakimí, který jej posunul na střed, kde si balón zpracoval JADON SANCHO a vystřelil na bližší stranu, kde bylo místo.
     
    43
    Paderborn právě vstřelil branku!
    Z celkem nenápadné akce přichází třetí zásah Paderbornu. GERRIT HOLTMANN měl k míči dál, než Julian Weigl, přesto dokázal svého soupeře předběhnout, dostal se před brankáře a toho propálil ranou do vzdálenějšího dolního rohu.
     
    37
    Paderborn právě vstřelil branku!
    Pro favorita je situace ještě vážnější. Do jeho otevřené obrany naběhl STRELI MAMBA a tváří tvář vyběhnutému brankáři zamířil přesně a prudce střelou na levou stranu, kde byl volný prostor.
     
    5
    Paderborn právě vstřelil branku!
    Hosté jdou překvapivě do vedení. Pröger ustál souboj o míč, poté adresoval přihrávku do pokutového území, kam naběhl volný STRELI MAMBA a zamířil do protipohybu brankáře.

    Petr Frömel

    Branky: 47. Sancho (Hakimí), 84. Witsel (Hummels), 90+2. Reus (Sancho) – 5. Mamba (Pröger), 37. Mamba (Zolinski), 43. Holtmann (Collins)

    Karty:   28. Hummels (DOR), 74. Weigl (DOR), 84. Hakimí (DOR) – 84. Collins (PDN)


    Držení míče: 67 % : 33 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 9:4. Rohy: 10:2. Ofsajdy: 4:5. Fauly: 8:7.
    Borussia Dortmund: Bürki – Ł. Piszczek, Weigl, Hummels, N. Schulz (46. Hakimí) – Witsel, Dahoud (46. T. Hazard) – Sancho, Reus (C), Guerreiro – Alcácer (45+2. Brandt).
    Náhradníci: Hitz – Zagadou, Schmelzer, Hakimí, Akanji, M. Götze, Brandt, T. Hazard.

    SC Paderborn 07: Zingerle – Jans, Kilian, Schonlau, Collins – Gjasula (C), Vasiliadis (40. Sabiri) – Pröger, Zolinski (77. Michel), Holtmann (62. Antwi-Adjei) – Mamba.
    Náhradníci: J. Huth – Hünemeier, Strohdiek, Cauly, Dräger, Sabiri, Antwi-Adjei, Michel, Shelton.

    Rozhodčí: Christian Dingert – Tobias Christ, Timo Gerach

    Diváci: 81365
    bahis siteleri