Kladno – Boca Chotěboř 3:2 (kon.) | Jablonec n/N – Jerigo Plzeň 5:3 (kon.)
konec
FK Kladno
3:2 (2:1)
FK Boca Chotěboř
Pátek 22.11.2019, 20:00 • MSH Kladno • 2. Futsal liga západ • 9. kolo
     
    39:21
    Šestý akumulovaný faul hostujícího mužstva znamenal šanci na skórování pro Vašáka. Ale ten svou střelou nedokázal překonat brankáře Bence, jenž zasáhl svou nohou.
     
    39:04
    Žlutou kartu dostává Marek Vašák (FK Kladno). Zdržování hry je bezpochyby přestupek, za který se kartovat může. A rozhodčí tuhle situaci vyřešili přesně takto.
     
    38:58
    Rozhodnout mohl Vašák! Ocitl se sám před Bencem, jenže vyběhnuvšího soupeře nepřekonal. Chotěboř tak má pořád šanci srovnat.
     
    35:46
    Bělovský se prodral díky svému důrazu do parádní pozice! Snad ani tři jeho protihráči tenhle tank nezastavili. Nakonec tečovaný pokus skončil mimo hrací plochu. Kladno se o průběžnou výhru ještě určitě hodně strachuje.
     
    34:22
    Chotěboř právě vstřelila branku!
    Tak je tu přece jenom dramatický moment, který by nemusel misky vah převážit na stranu kladenského mužstva. Neboť k bližší tyčce se trefil přízemní střelou JIŘÍ KRATOCHVÍL, který se nyní se svými spoluhráči hecuje. Dojde ještě k vyrovnání? Uvidíme. Asistence: Jan Novotný.
     
    33:05
    Žlutou kartu dostává Miloš Moravec (FK Boca Chotěboř). Hostující kapitán na pravé straně zabránil slibně se rozvíjející akci svou rukou a byl potrestaný osobním trestem.
     
    32:53
    Šnídl zahrál standardkou přímou střelou na bránu. Tlačil svůj pokus na zadní tyčku, nicméně ten skončil o kousek vedle kýženého prostoru brány. Benc by na tuhle ránu zřejmě nestačil, kdyby směřovala do branky.
     
    29:16
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Možná že tohle může být klíčový okamžik celého duelu. Byť pochopitelně do konce utkání zbývá ještě mnoho času. Šnídl z rohu hřiště našel na zadní tyčce zcela volného MICHALA JARÁBA, který ve skluzu dopravil míč do sítě. Asistence: Petr Šnídl.
     
    26:09
    Žlutou kartu dostává Ondřej Bělovský (FK Boca Chotěboř). Nesouhlasil totiž s výrokem jednoho rozhodčích a ten mu tímto osobním trestem jasně naznačil, že mluvit tímto způsobem s muži v černém nebude.
     
    23:35
    Staněk se dostal k nebezpečnému zakončení ze středu hrací plochy! Avšak nemířil přesně, bohužel pro Chotěboř. K vyrovnání tak nakonec nedošlo.
     
    19:39
    Mohl na řadu přijít ještě jeden přesný zásah! Stejskal poslal vysoký oblouček na Šnídla, jenž zvládl zakončení z těžké pozice slušně, nicméně o kousek Bencovu bránu minul.
     
    18:49
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A další gól v krátkém sledu zaznamenali domácí hráči. PETR ŠNÍDL, střelecky dosud velmi aktivní, konečně zamířil tam, kam potřeboval. Tedy ke vzdálenější tyčce Bencovy svatyně. Hostující gólman se po tomhle zakončení jenom ohlédl. Asistence: Pavel Stejskal.
     
    18:06
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak už se domácí přece jenom dočkali svého kýženého úspěchu. Do bezprostřední blízkosti brány se dostal PAVEL STEJSKAL, a ač atakovaný, nakonec podél vyběhnuvšího Bence zamířil do sítě, přičemž míč se od tyče odrazil za brankovou čáru. Asistence: Michal Jaráb.
     
    16:10
    Další tutovku spálil kladenský Jaráb! Parádně se uvolnil na pravé straně, jenže nezamířil do kýženého a chtěného prostoru brány. Benc měl i kousek štěstí. Nicméně nutno podotknout, že soupeřovým střelcům kolikrát skvěle kryje úhel.
     
    12:42
    Dokonce se už dopředu vydal domácí brankář Kučera, aby pomohl rozbít soupeřovu pevnou a urputnou defenzívu. Vystřelil z levé strany, Bence ale na bližší tyčce nepřekonal. Každopádně sympatická akce kladenského mužstva.
     
    12:19
    A další rána Šnídla! Objevil se ve středu pole trestuhodně sám, avšak svůj přízemní pokus zase nenasměroval přesně. Na tribunách kladenské haly to jenom zahučelo.
     
    12:14
    Kladenští diváci už tlačili střelu Šnídla do brány! A mířila dobře k tyčce Bencovy svatyně. Nakonec ale hostující obrana zasáhla a jeho zakončení zablokovala.
     
    08:42
    Hosté mohli znovu udeřit! Díky svému důrazu se do dobré střelecké pozice dostal Staněk, jenže na Kučeru nevyzrál. ten ještě musel o pár chvil později boxovat balón pryč do bezpečí kvůli možným dorážkám svého soka.
     
    06:16
    Vyrovnání bylo málem na světě! Na zadní tyči se před prázdnou bránou objevil Šnídl, jenže z blízkosti trestuhodně přestřelil. Sprostě si ulevil, není se čemu divit. Tohle proměnit rozhodně měl, bezpochyby ano.
     
    04:23
    Kladno působí po inkasovaném gólu poměrně rozpačitě! Teď navíc mohl druhý gól hostů přidat Novotný, jenž se elegantně uvolnil, jenže následně zamířil kousek vedle Kučerovy brány.
     
    03:12
    V obrovské možnosti se objevil domácí Šafář! Poté, co Benc trochu nejistě vykopl míč od své branky, se dostal právě k jeho protihráče, jehož střela nakonec po odrazu skončila v zámezí.
     
    01:53
    Chotěboř právě vstřelila branku!
    Hosté dosud neměli moc míč na svých sálovkách, přesto se ujali vedení. Za Kučerou skončila střela z trochu krkolomné pozice a tu si navíc do vlastní sítě srazil nešťastník MICHAL JARÁB. Opravdu smolný moment pro domácí.
     
    01:42
    Z ničeho nic mohli hosté udeřit! Novotný si seběhl do středu pole, na Kučeru ale nevyzrál. Následně se k dorážce propracoval Tůma, z těžkého úhlu ale neuspěl ani on.

    Patrik Sandev


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Boca Chotěboř. Více informací zde.

    Branky: 19. Stejskal (Jaráb), 19. Šnídl (Stejskal), 30. Jaráb (Šnídl) – 2. Jaráb (vla.), 35. Kratochvíl (Novotný)

    Karty:   40. Vašák (KLA) – 27. Bělovský (CHO), 34. Moravec (CHO)


    FK Kladno: Kučera (Tetour) – Stejskal, Vašák, Šnídl, Čurda, Jaráb, Caizl, Šafář, Verner
    FK Boca Chotěboř: Benc – Moravec, Novotný, Staněk, Tůma, Bělovský, Čapek, Vymetal, Kratochvíl

    Rozhodčí: Vrtal, Čurda
    bahis siteleri