Kopřivnice – SHK Hodonín 2:3 (po pr.) | Příbram – David Servis 4:2 (kon.) | Val. Meziříčí – Havlíčkův Brod 4:0 (kon.)
Šumperk – Mor. Budějovice 3:1 (kon.) | Nový Jičín – Opava 4:3 (kon.) | Klatovy – Kolín 6:2 (kon.)
Písek – Tábor 2:9 (kon.) | Kobra – China Golden Dragon 14:0 (kon.) | Trutnov – Mostečtí Lvi 1:10 (kon.)
Děčín – Dvůr Králové n. L. 2:5 (kon.) | Vrchlabí – Bílina 10:6 (kon.)
konec
HC Trutnov
1:10 (0:3, 1:4, 0:3)
Mostečtí Lvi
Sobota 23.11.2019, 18:002. liga skupina Sever (ČR) • 20. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:00
    Vyloučení v týmu HC BAK Trutnov (Klust – 5 min., hrubost + osobní trest do konce utkání, hrubost).
    Vyloučení v týmu MOSTEČTÍ LVI (Mical – 5 min., hrubost + osobní trest do konce utkání, hrubost).
     
    60:00
    Pozor! Máme tu ještě závěrečnou bitku Michala Micala s Matějem Klustem. Ta už na výsledku dnešního utkání nic nezmění.
     
    55:45
    Po dlouhé době tu máme další vyloučení. Vítězslav Nedrda (MOL) u hrazení tvrdě srazil jednoho z Trutnovských a míří na trestnou lavici za napadení.
     
    54:24
    Tak teď si Michal Krofta zvedl sebevědomí. Vladimír Kýhos měl před sebou odkrytou branku, ale mladý gólman po kotouči skočil a ukryl ho ve své lapačce.
     
    51:16
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Máme tu desítku. MARTIN MICAL kompletuje hattrick poté, co v podobné situaci jako před chvíli Nedrda, prostřelil bezmocného Kroftu mezi betony. Asistence: Vladimír Kýhos.
     
    50:22
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Domácí jsou už v pořádné dece a Mostečtí přidávají devátý gól. VÍTĚZSLAV NEDRDA zajel po pravé straně do útočného pásma a ačkoliv byl atakován jedním z domácích, dokázal svou střelu bekhendem umístit přesně k bližší tyči. Asistence: Jakub Čmolík.
     
    46:08
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Mostečtí přidávají další gól. Tentokrát krásnou ťukanou hostů trefou do branky zakončil DAVID DRAŠAR. Asistence: František Mála.
     
    45:54
    Další obrovská šance domácích! Tentokrát nedokázal úspěšně zakončit svůj únik Filip Krsek.
     
    44:32
    Jiří Bucek nahrával Dominiku Chárovi přímo před odkrytou bránu, druhý jmenovaný však promáchl a kotouč se odklouzal do rohu hřiště,
     
    43:15
    Daniel Svoboda zachytil kotouč v obranném pásmu a sám ujížděl na Hosnedla. Ten trutnovského útočníka vychytal svým levým betonem a skóre se nemění.
     
    39:04
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Hosté si berou zpět šestigólový náskok. MARTIN MICAL vypálil z vrcholu kruhů a jeho střela zapadla přesně k pravé tyčce trutnovské branky. Asistence: Vladimír Kýhos.
     
    37:18
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Trutnovští překonávají Lukáše Hosnedla a snižují na rozdíl pěti gólů. DANIEL SVOBODA střílel z mezikruží v otočce a navíc ještě bekhendem, nebyl tak jediným, kdo byl překvapen, když kotouč propadl za záda mosteckého gólmana. Asistence: Jakub Planý, David Jirásek.
     
    36:46
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Mostečtí přidávají další gól a je to již 6:0 pro hosty. Po chybě domácích v obraně se na Kroftu rozjeli hosté v přečíslení dva na jednoho. Jan Bečvář si k sobě stáhl bránícího hráče a nahrál MARTINU MICALOVI před odkrytou bránu. Ten bez problémů dostal kotouč až do sítě. Asistence: Jan Bečvář, František Bakrlík.
     
    33:06
    Jiří Bucek dojel nahozený kotouč a chtěl si obhodit Hosnedlův beton. Chvíli to vypadalo, že puk v brance skončil, rozhodčí ale nakonec rozpřahuje.
     
    30:40
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Pro domácí to už začíná vypadat kriticky. FRANTIŠEK BAKRLÍK si připisuje čistý průstřel trutnovského brankáře a v domácí brance končí už pátá branka. Asistence: Aleš Havlůj.
     
    28:31
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Rychlý protiútok hosté využívají a vedou už o čtyři branky. Vladimír Kýhos si sám sjížděl k brance a byl faulován, v následné výhodě však dokázal nahrát JANU BEČVÁŘI do druhé vlny. Mostecký útočník pak neomylně zakončoval do odkryté klece Trutnova. Asistence: Vladimír Kýhos, Martin Mical.
     
    19:46
    Vítězslav Nedrda (MOL) podrážel v obranném pásmu a Trutnov si zahraje další přesilovku.
     
    15:04
    Vylučuje se i na hostující straně. Na trestnou lavici za sekání usedá Miroslav Kuncl (MOL).
     
    14:13
    Střídání v týmu HC BAK Trutnov: ze hřiště odchází Ašenbrenner, přichází Krofta.
     
    14:13
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Most jde do tříbrankového trháku a vyhání Ašenbrennera z branky. V závěru přesilovky si do mezikruží nabruslil FRANTIŠEK MÁLA a bekhendem se trefil přesně do růžku trutnovské svatyně. Asistence: Ivan Řehoř, David Drašar.
     
    12:10
    Máme tu první vyloučení zápasu. Menší trest za hákování si odpyká Jiří Bucek (TRU)
     
    09:32
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Hosté vedou už o dvě branky. Nedrda obkroužil branku a snažil se zasunout kotouč až za brankovou čáru. To se mu sice nepovedlo, k puku se však záhy dostal MILAN BÖHM, který zakončoval do odkryté klece. Asistence: Vítězslav Nedrda, Jakub Čmolík.
     
    06:31
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Most jde za skvělou aktivitu v útočné třetině do vedení! DAVID DRAŠAR si po pravé straně sjel až k brance a střelou zápěstím prostřelil Ašenbrennera. Asistence: Ivan Řehoř, František Mála.

    Anna Marie Kokrhounová

    Branky a nahrávky: 38. Svoboda (Planý, Jirásek) – 7. Drašar (Řehoř, Mála), 10. Böhm (Nedrda, Čmolík), 15. Mála (Řehoř, Drašar), 29. Bečvář (Kýhos, Mical), 31. Bakrlík (Havlůj), 37. Mical (Bečvář, Bakrlík), 40. Mical (Kýhos), 47. Drašar (Mála), 51. Nedrda (Čmolík), 52. Mical (Kýhos)


    HC Trutnov: Ašenbrenner (Krofta) – Jirásek, Junek, Suk, Pražák, Vácha (A), Klust, Višňák – Krsek, Janoušek, Kubinčák (C), Svoboda, Bucek, Chára, Planý, Poul, Fedulov, Tatar.
    Mostečtí Lvi: Hosnedl (Kovařík) – Havlík, Kuncl, Urbánek, Havlůj (C), Fučík, Polák – Bakrlík, Čmolík, Nedrda (A), Kýhos (A), Böhm, Mical, Řehoř, Mála, Bečvář, Drašar.

    Rozhodčí: Kraval – Pechánek, Hradil
    bahis siteleri