Hattrick Brno – Chodov 7:8 (po pr.) | Střešovice – Česká Lípa 11:6 (kon.) | Sparta – Otrokovice 6:4 (kon.)
Ostrava – Liberec 3:7 (kon.) | Královské Vinohrady – Mladá Boleslav 1:7 (kon.)
konec
PSN Tatran Střešovice
11:6 (4:3, 0:1, 7:2)
FBC 4CLEAN Česká Lípa
Neděle 24.11.2019, 17:00 • STODOLA Arena Střešovice • Livesport Superliga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (19:03:45)
     
    Nejlepší hráči utkání:

    Střešovice – Martin Šindelář (3+1)
    Česká Lípa – Jaromír Ekl 2+2
     
    Střely po třetí části: 12 – 10
     
    Je konec! Zápas nakonec končí naprosto jasným vítězstvím domácího týmu, který vyhrál o pět branek. První dvě třetiny tohoto duelu však byly vyrovnané, vždyť po nich byl stav 4:4. V poslední části však Střešovice rozjely svůj brankostroj a nasázely parádních sedm branek. Česká Lípa nakonec sice dala branky dvě, jenže to na výhru nestačilo. Hosté v poslední třetině absolutně vypadli z tempa a zaslouženě prohráli.
     
    Konec zápasu.
    59:31 Daniel ŠTĚRBA - 11:6
     
    59:31
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Hosté ještě využívají přesilovou hru, ale ví, že tato branka už neřeší vůbec nic. Milan Tichý posunul míček na DANIEL ŠTĚRBU, jehož bomba z první se zastavila v síti. Asistence: Milan Tichý.
     
    59:02
    Vyloučení v týmu Tatran Teka Střešovice (Martin Pánek – 2 min., Sekání).
     
    59:00
    Minuta do konce zápasu!
     
    58:07
    Česká Lípa naprosto prokaučovala poslední periodu. První dvě byla rozhodně vyrovnaným soupeře Střešovicím, ale nyní je jen v roli diváka.
    57:38 Adam TLAPÁK - 11:5
     
    57:38
    Tatran právě vstřelil branku!
    Hosté to ještě zkusili bez gólmana a tento risk se jim zrovna dvakrát nevyplatil! ADAM TLAPÁK zachytil míček na polovině hřiště, odkud trefil prázdnou branku. Bez asistence.
     
    57:00
    Domácím byl odpískán faul, ale už jim to moc vadit nemusí. V této třetině vstřelili šest branek a rozebrali obranu svého soupeře do posledního šroubku.
    55:44 Milan MELIŠ - 10:5
     
    55:44
    Tatran právě vstřelil branku!
    Neskutečné, to je šílená minuta, ve které inkasují hosté už potřetí! Adam Tlapák znovu křižným pasem našel volného MILANA MELIŠE, jenž ranou z první dal svůj druhý gól v tomto zápase. Asistence: Adam Tlapák.
     
    55:29
    Oddechový čas pro hosty.
    55:28 Filip LANGER - 9:5
     
    55:28
    Tatran právě vstřelil branku!
    Severočeši se úplně sesypali, a tak prohrávají už o čtyři góly, to je pro ně doslova třetina hrůzy. Pavel Sládeček vybojoval míček na polovině hřiště. Křižným pasem ho poslal na FILIPA LANGERA, jenž se prosadil krásnou střelou do vzdálenějšího rohu. Asistence: Pavel Sládeček.
    55:14 Milan MELIŠ - 8:5
     
    55:14
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tady už je definitivně rozhodnuto, jelikož domácí přidávají dnešní osmý gól! MILAN MELIŠ dostal parádní křižnou přihrávku a ranou z první nedal brankáři nejmenší šanci na zásah. Asistence: Martin Šindelář.
     
    54:44
    Tady už to na srovnání či dokonce nějaký obrat vůbec nevypadá. Česká Lípa úplně vypadla z tempa. Střešovice si na hřišti dělají, co chtějí.
     
    54:08
    Konečně se hosté dostali na útočnou polovinu, kde však nemají potřebný klid na zakončení. Domácí se naopak dostali do protiútoku, ze kterého mířili vedle.
     
    53:33
    Což dokázala i tato útočná akce. Což je vlastně poněkud silné pojmenování. Vždyť Severočeši sotva přelezli polovinu hřiště, než narazili.
     
    52:51
    Florbalisté v červeném nadále pokračují s balónkem na své holi. Hostí jsou nyní především v roli diváků a nedaří se jim vůbec nic.
     
    52:00
    Střešovice navíc hrají v posledních okamžicích jako opravdu zkušené mužstvo. Drží míček na svých hokejkách a hostům se nedaří aktivní presink.
     
    51:21
    Pavel Sládeček to chtěl vzít na sebe, ale narazil u mantinelu. Česká Lípa toho však nedokázal nijak využít. Pomalu se jí začíná zkracovat čas.
     
    50:50
    Celkem riskantní rozehrávku zvolil domácí obránce, ovšem ta mu vyšla. Proto přišla střela z první, jenže ta střešovickému hráči vůbec nesedla.
    49:57 Jakub KOLÍSKO - 7:5
     
    49:57
    Tatran právě vstřelil branku!
    Jenže domácímu týmu stačí jedna akce a zase vede o dvě branky! Pavel Sládeček vybojoval míček na polovině hřiště. Poté ho předložil JAKUBU KOLÍSKOVI, jenž měl před sebou dostatek prostoru. Proto si naběhl do dobré střelecké pozice a prosadil se střelou na zadní tyč! Asistence: Pavel Sládeček.
     
    49:12
    Tady se opravdu schyluje k velkému dramatu! Domácí florbalisté se soustředí hlavně na obranu, a tak se mohou útočné prezentovat hosté.
     
    48:13
    Jakub Kolísko vystihl rozehrávku soupeře, ale balónek se o jeho hokejky odrazil až k obránci hostí. Lípa toho využila jen k nepřesné střele.
     
    47:35
    Severočeši se dostali celkem rychle k míčku a mají ještě dostatek času na srovnání zápasu. Přece jen studenou sprchu už zažehnali a jsou zase aktivní.
    46:45 Lukáš MLEJNEK - 6:5
     
    46:45
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    A už je to zase jen o jednu branku. tady uvidíme drama až do samotného konce zápasu! LUKÁŠ MLEJNEK zachytil balónek před velkým brankoviště a rychlou střelou překonal Kříže! Bez asistence.
     
    46:00
    Střešovice drží míček na svých hokejkách a nebudou se chtít jen tak vzdát. Česká Lípa se snaží aktivně napadat, ale zatím není úspěšná.
     
    45:08
    Hosté pokračovali v ataku i nadále. Jejich střela však nenašla prostor mezi třemi tyčemi, a tak budou muset o míček zase zabojovat.
     
    44:44
    Tomáš Kadlec se z pozice obránce dostal až před gólmana. Byl však už ve velké blízkosti, takže ho nedokázal překonat. Lukáš Kříž drží svůj tým.
     
    43:21
    Pavel Sládeček se dostal ke střele od mantinelu a jen těsně minul vzdálenější tyč. Každopádně právě po jeho střele míček doskákal až mimo mantinely.
     
    42:50
    Dobře to nyní ustál hostující obránce, který se ubránil proti dvojité přesile soupeře. Poté byl navíc faulován, a tak může hru trochu uklidnit.
     
    42:10
    Pro hostující tým je to studená sprcha. Zatím hrál velmi dobře, de facto ubránil všechna svá oslabení. Přesto po minutě třetí části o dvě branky prohrává.
    41:08 Martin ŠINDELÁŘ - 6:4
     
    41:08
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tak to je úvod do třetiny jako hrom v podání Střešovic, už totiž vede o dva góly! Adam Tlapák poslal přihrávku na střed, kde byl MARTIN ŠINDELÁŘ, jenž se prosadil ranou z otočky a zapisuje hattrick! Asistence: Adam Tlapák.
    40:52 Jan KOLÍSKO - 5:4
     
    40:52
    Tatran právě vstřelil branku!
    Přesně s koncem trestu se domácí prosazují a potřetí v tomto utkání vedou! JAN KOLÍSKO dostal parádní křižnou přihrávku od Filipa Langera a ranou z první trefil odkrytou část branky. Asistence: Filip Langer.
     
    40:12
    Domácí pokračují v početní výhodě, ale byl to domácí gólman, který musel vytáhnout důležitý zákrok. Lípa dnes hraje opravdu velmi dobře.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely ve druhé části: 10 – 9
     
    V závěru třetiny měli ještě host velkou šanci, ale Martin Pánek zastavil střelu, která už šla do prázdné sítě. Po druhé části je tak stav vyrovnaný, a to 4:4. V této třetině jsme viděli jen jednu branku, když se prosadil hostující Dominik Jansa. Poté jsme viděli několik početních výhod, ovšem branku ani jednu.

    Další třetina začne přibližně v 18:23.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:25
    To byla povedená střela v podání domácího hráč z poloviny hřiště. Hráč Tatranu mířil pod horní tyčku, jenže o kousek ji nakonec přestřelil!
     
    39:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    38:52
    Vyloučení v týmu FBC 4CLEAN Česká Lípa (Jakub Karel – 2 min., Nedovolené vrážení).
     
    38:24
    Petr Novotný byl hodně nespokojený se zákrokem soupeře, což hlasitě okomentoval. Sudí nakonec faul na jeho osobu odpískal, takže zase hrají hosté.
     
    37:55
    Do konce druhé části nám chybí nějaké dvě minutky. Hosté se sice provinili nepřesným pasem, ale Střešovice toho nedokázaly nijak využít.
     
    37:15
    Další dobrá šance na straně domácího celku! Adam Tlapák dostal přihrávku do velmi dobré pozice, ovšem jeho rána z první těsně minula vzdálenější tyčku!
     
    36:34
    Tatran se po krátké kombinaci dostal ke střele, ale ta neměla gólové parametry. Vůbec totiž netrefila branku a tak může zase hrát Česká Lípa.
     
    35:58
    Tomáš Kadlec to chtěl vzít na sebe jako správný kapitán. Vypálil střelu švihem od mantinelu, ovšem ta jen trefila střešovického hráče před ním.
     
    35:17
    Filip Langer posunul míček na Kreysu, jenž byl postavený na hranici brankovišti. Zkoušel to bekhendem, který Lukáš Chyna vyrazil přesně na hůl domácího hráče, jenž ranou z první minul!
     
    35:00
    Jan Kolísko je na hřišti!
     
    34:29
    Martin Šindelář získal balónek na útočné polovině. Sice si položil gólmana, ale už nemohl zakončit, jelikož byl ve velkém úhlu.
     
    33:55
    Jaromír Ekl se snaží rozdávat jeden pas za druhým. Po tom posledním vypálil Milan Tichý, ale jeho dobrá rána z poloviny hřiště minula těsně tyčku.
     
    33:20
    Hosté tak hrají další přesilovou hru, a to druhou během několika málo minut. Míček je však po chvilce přiřknut po faulu domácímu týmu.
     
    33:00
    Vyloučení v týmu Tatran Teka Střešovice (Jan Kolísko – 2 min., Nedovolené vrážení).
     
    32:10
    Filip Langer je na hřišti!
     
    31:33
    Milan Tichý kombinuje většinu početní výhody se spoluhráčem na levě straně. Tato spolupráce ještě nevedla vůbec k ničemu zajímavému.
     
    30:57
    Pěkná akce na jeden dotek neskončila ani střelou. Vše směřovalo na hráče, který si sběhl na střed hřiště, ale byl velmi dobře bráněn.
     
    30:40
    Česká Lípa by se klidně mohla dostat v tomto zápase znovu do vedení. Jendu přesilovou hru už dne využila, na druhou stranu v ní předtím inkasovala.
     
    30:10
    Vyloučení v týmu Tatran Teka Střešovice (Filip Langer – 2 min., Sekání).
     
    29:57
    Jan Hřebřina je na hřišti!
     
    29:30
    Domácím se početní výhoda pomalu ale jistě krátí. Vypadá to, že ani druhou přesilovou hru v tomto utkání nevyužijí. Česká Lípa si vede dobře.
     
    28:10
    Domácí hráč se dostal s balónkem až před gólmana, kde mu nebyl kladen nikde odpor. Lukáš Chyna si s jeho pokusem nad nohu poradil a střelu vyrazil.
     
    27:57
    Vyloučení v týmu FBC 4CLEAN Česká Lípa (Jan Hřebřina – 2 min., Sekání).
     
    27:43
    Střešovice mají problém dostat se do tempa ve druhé části. Budou muset zabrat, jinak jim hrozí další inkasování. Nyní si však zahrají přesilovou hru.
    26:20 Dominik JANSA - 4:4
     
    26:20
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Hosté byli o něco aktivnějším týmem v této třetině a dostává se jim zaslouženého srovnání! Jaromír Ekl našel volného DOMINIKA JANSU, jenž překonal Kříže. Asistence: Jaromír Ekl.
     
    25:15
    Jan Spilka vybojoval odražený míček od mantinelu, a tak se jeho mužstvo drží na balónku. Zatím ale jen na své obranné polovině, potřebuje útočit.
     
    24:15
    Velká šance domácího celku na navýšení skóre, jenže znovu to nedopadlo úspěšně! Josef Novák dostal přihrávku před brankáře, ale toho překonat nedokázal.
     
    23:57
    Florbalisté v bílém jsou s balónkem na útočné polovině. Nakonec jsme viděli střelu z poloviny hřiště, jenže ta byla sražena do rohu hřiště.
     
    23:04
    Střešovice to zkusily dlouhým pasem, ale ten se zrovna nepovedl. Proto mohou hosté něco vymyslet směrem dopředu, tak uvidíme s čím přijdou.
     
    22:25
    Vidíme hodně aktivní hru, kdy se míček přesouvá ze strany na stranu. Oba gólmani už mají za sebou důležité zákroky a drží své týmy nad vodou.
     
    21:49
    Martin Šindelář mohl zacílit na hattrick! Šla na něj přihrávka, když byl osamocený na hranici brankovišti, ovšem navýšení domácího skóre jsme neviděli! To byla dobrá šance.
     
    20:54
    Lukáš Kříž má za sebou první zákrok v této části. Nicméně na ránu dobře viděl, navíc přišla z celkem velké vzdálenosti. Nic těžkého pro gólmana domácích.
     
    20:27
    Už se zase hraje! Uvidíme podobnou přestřelku jako v první periodě? Diváci doufají, že ano. Aktivně se snaží začít hlavně Česká Lípa.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely po první části: 14 – 6.
     
    Tak to byla solidní přestřelka, kterou jsme viděli na domácí stadionu! Česká Lípa sice dvakrát vedla, přesto po první části prohrává o jednu branku! Zatím se bodově daří domácímu Martinu Šindelářovi, který má na svém kontě dva góly, a hostujícímu Jaromíru Eklovi, jenž byl u všech branek svého týmu (2+1).

    Další třetina začne přibližně v 17:45.
     
    20:00
    První třetina skončila.
    19:17 Martin ŠINDELÁŘ - 4:3
     
    19:17
    Tatran právě vstřelil branku!
    Velká chyba hostů před koncem první periody znamená opětovné vedení Střešovic! Adam Tlapák zachytil nepřesný pas, který posunul na MARTINA ŠINDELÁŘE, jenž si tváří v tvář před brankářem věděl rady. Asistence: Adam Tlapák.
     
    19:00
    Minuta do konce třetiny!
    17:34 Radek KRAJCIGR - 3:3
     
    17:34
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Ovšem hosté využívají svou početní výhodu, a tak je stav zase srovnaný! tentokrát si hráči prohodili role. Jaromír Ekl z první našel volného RADKA KRAJCIGARA, který srovnal stav zápasu. Asistence: Jaromír Ekl.
    17:20 Filip LANGER - 3:2
     
    17:20
    Tatran právě vstřelil branku!
    Domácí se ještě jednou prosazují a poprvé v tomto utkání se dostávají do vedení, a to navíc hrají ve čtyřech! FILIP LANGER si celou akci odtáhl, dostal se do střelecké pozice a prosadil se ranou nad rameno! Bez asistence.
     
    16:44
    Vyloučení v týmu Tatran Teka Střešovice (Matěj Vavroušek – 2 min., Špatné střídání).
     
    16:36
    Štěpán Slaný je na hřišti!
     
    16:23
    Střešovická přesilovková lajna má své působení pomalu ale jistě u konce. Viděli jsme další sraženou střelu a do hry se dostává normální formace.
     
    15:50
    Domácí už za sebou mají více jak polovinu přesilové hry. Sice si připsal nějaké střely na branku, ale gólovou šanci jsme ještě neviděli.
     
    15:31
    Filip Langer dlouho držel míček. Nakonec našel Milana Meliše, ovšem jeho dobrá rána z první byla jen sražena mimo mantinely.
     
    14:55
    Střešovice se ihned rozestavěly do přesilovkového vzorce. Jakub Kolísko nakonec pálil švihem, ovšem jeho pokus Lukáš Chyna vykopl.
     
    14:36
    Vyloučení v týmu FBC 4CLEAN Česká Lípa (Štěpán Slaný – 2 min., Sekání).
     
    14:22
    Jenže hráčům v červených dresech zatím jejich napadání žádnou výhodu nepřineslo. Hosté zatím kombinují bez větších problémů.
     
    13:49
    Česká Lípa se poněkud snaží uklidnit hru, a tak trojice hráčů kombinuje především na své obranné polovině. Domácí se snaží aktivně napadat.
     
    13:11
    Domácí florbalisté jsou zatím lepším týmem, přesto je stav vyrovnaný. Navíc právě Střešovice musely už dvakrát dotahovat náskok soupeře.
     
    12:43
    Lukáš Chyna nyní předvedl těžký zákrok, ale uchránil svůj tým od další inkasované branky. když se po jeho zákroku snesl míček těsně vedle tyčky!
     
    11:41
    Jakub Kolísko se dostal ke střele po přihrávce svého spoluhráče. Míček mu však sjel po hokejce, takže rána mu vůbec nesedla a byla zastavena.
    10:59 Josef NOVÁK - 2:2
     
    10:59
    Tatran právě vstřelil branku!
    Skóre se nám nyní mění každým okamžikem, ve STODOLA aréně je znovu srovnáno! Jan Kolísko vybojoval míček v osobním souboji, posunul ho na JOSEFA NOVÁKA, který se prosadil střelou na bližší tyč! Asistence: Jan Kolísko.
     
    10:12
    Martin Pánek musel hodně zabrat, ale nakonec byl u míčku o něco dříve než soupeř. To se mu nakonec také povedlo, takže může něco vymyslet.
    09:20 Jaromír EKL - 1:2
     
    09:20
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Hosté však podnikli rychlou protiakci a berou si zpět své ztracené vedení! Radek Krajcigr našel svým pasem JAROMÍRA EKLA, jenž se zapsal do dnešní listiny střelců už podruhé! Asistence: Radek Krajcigr.
     
    08:51
    Velká šance domácícho celku! Ten se dostal do přečíslení tři na jednoho! Štěpán Slaný byl posledním obráncem, který však vystihl přihrávku a srazil ji do rohu hřiště.
     
    08:05
    Velký závar vznikl před brankou gólmana České Lípy, Střešovice začínají hrát mnohem aktivněji. Nikdo z domácích nedostal míček až do branky.
     
    07:30
    Přesto mají hostující florbalisté znovu balónek na svých hokejkách. Lukáš Mlejnek byl napadán na své obranné polovině, ale celou situaci ustál.
     
    06:55
    Jakub Karel si chtěl počkat na přihrávku na útočnou polovinu. Míček se sice dostal až k němu, ovšem právě od něj se nakonec odrazil mimo mantinely.
     
    06:11
    Lukáš Chyna se musel otáčet ve svém brankovišti na všechny možné strany, k tomu měl ještě velké štěstí! Pavel Sládeček si seběhl na střed hřiště, ale střelou z první přestřelil!
     
    05:25
    Jan Kolísko si doběhl jako první pro odražený balónek, ovšem ihned poté nastal souboj. Po něm se míček dorazil za mantinely a je přisouzen hostům.
    04:37 Martin ŠINDELÁŘ - 1:1
     
    04:37
    Tatran právě vstřelil branku!
    Domácí měli k dispozici volný úder před brankovištěm, ze kterého srovnali stav! Melišovu střelu sice Lukáš Chyna skvěle vyrazil, ovšem míček se odrazil na Pavla Sládečka. Tomu sice střela nesedla, ale dostala se k MARTINU ŠINDELÁŘOVI, jenž už měl jednoduchou pozici. Asistence: Pavel Sládeček.
     
    04:30
    Hostující gólman se ale musel mít na pozoru. Přišla totiž zajímavá křižná přihrávka před brankoviště, ovšem tam nikdo z domácích nebyl.
     
    03:52
    Zatím nevidíme nějaké ofenzivní hody. K vidění byla snad jen jedna střela, která navíc skončila brankou. Lukáš Kříž ani Lukáš Chyna se ještě nezapotili.
     
    03:11
    Česká Lípa se pokusila o rychlou akci na jeden dotek, ale nebyla úspěšná. Na druhé straně zastavila Střešovice nepřesná přihrávka.
     
    02:24
    Zatím hrají s míčkem už nějakou dobu Střešovice, ale zatím nejsou nijak úspěšné. Dlouhá přihrávka skončila jen mimo mantinely.
     
    01:52
    To je celkem zajímavý úvod dnešního utkání. Favoritem jsou totiž domácí florbalisté, ale ti už celkem rychle musí dotahovat náskok soupeře.
    00:52 Jaromír EKL - 0:1
     
    00:52
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Dominik Jansa dlouho držel balónek na své obranné polovině. Následně parádním pasem před branku našel JAROMÍRA EKLA, který bekhendem zády k brance prostřelil gólmana! Asistence: Dominik Jansa.
     
    00:12
    A Souboj mezi Střešovicemi a Českou Lípou právě začal! Hosté, kteří nastupují v bílých dresech vyhráli úvodní buly. Domácí nastupují v červené.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Tatran Teka Střešovice: Kříž (Frühbauer) – Tlapák, Mühlfait, Ja. Kolísko, Sládeček, Pánek – Kreysa, Papoušek, Jak. Kolísko – Langer, Řezník, Vavroušek – Josef Novák, Meliš, Šindelář – Tomčo.

    FBC 4CLEAN Česká Lípa: Chyna (Ponomarev) – Tichý, Mlejnek, Kadlec, Pastor, Slaný, Štěrba – Dzierža, Spilka, Hřebřina – Karel, Jansa, Novotný – Kněžour, Jirsa, Jireček – Krajcigr, Vlček, Ekl.

    Rozhodčí: Pavel Kačer a Ondřej Vašíček.
     
    Dobrý den, chtěla bych Vás přivítat u dnešního utkání mezi Střešovicemi a Českou Lípou. Favoritem zápasu by měli být domácí, přestože neprožívají zrovna skvělé období. Jestli roli favorita potvrdí, se dozvíme zítra. Utkání začíná v 17:00.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 5. Šindelář (Sládeček), 11. Josef Novák (Ja. Kolísko), 18. Langer, 20. Šindelář (Tlapák), 41. Ja. Kolísko (Langer), 42. Šindelář (Tlapák), 50. Jak. Kolísko (Sládeček), 56. Meliš (Šindelář), 56. Langer (Sládeček), 56. Meliš (Tlapák), 58. Tlapák – 1. Ekl (Jansa), 10. Ekl (Krajcigr), 18. Krajcigr (Ekl), 27. Jansa (Ekl), 47. Mlejnek, 60. Štěrba (Tichý)


    PSN Tatran Střešovice: Kříž (Frühbauer) – Tlapák, Mühlfait, Ja. Kolísko, Sládeček, Pánek – Kreysa, Papoušek, Jak. Kolísko – Langer, Řezník, Vavroušek – Josef Novák, Meliš, Šindelář – Tomčo.
    FBC 4CLEAN Česká Lípa: Chyna (Ponomarev) – Tichý, Mlejnek, Kadlec, Pastor, Slaný, Štěrba – Dzierža, Spilka, Hřebřina – Karel, Jansa, Novotný – Kněžour, Jirsa, Jireček – Krajcigr, Vlček, Ekl.

    Rozhodčí: Pavel Kačer a Ondřej Vašíček
    bahis siteleri