Hattrick Brno – Chodov 7:8 (po pr.) | Střešovice – Česká Lípa 11:6 (kon.) | Sparta – Otrokovice 6:4 (kon.)
Ostrava – Liberec 3:7 (kon.) | Královské Vinohrady – Mladá Boleslav 1:7 (kon.)
konec
PSN Tatran Střešovice
11:6 (4:3, 0:1, 7:2)
FBC 4CLEAN Česká Lípa
Neděle 24.11.2019, 17:00 • STODOLA Arena Střešovice • Livesport Superliga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
    59:31 Daniel ŠTĚRBA - 11:6
     
    59:31
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Hosté ještě využívají přesilovou hru, ale ví, že tato branka už neřeší vůbec nic. Milan Tichý posunul míček na DANIEL ŠTĚRBU, jehož bomba z první se zastavila v síti. Asistence: Milan Tichý.
     
    59:02
    Vyloučení v týmu Tatran Teka Střešovice (Martin Pánek – 2 min., Sekání).
     
    59:00
    Minuta do konce zápasu!
    57:38 Adam TLAPÁK - 11:5
     
    57:38
    Tatran právě vstřelil branku!
    Hosté to ještě zkusili bez gólmana a tento risk se jim zrovna dvakrát nevyplatil! ADAM TLAPÁK zachytil míček na polovině hřiště, odkud trefil prázdnou branku. Bez asistence.
    55:44 Milan MELIŠ - 10:5
     
    55:44
    Tatran právě vstřelil branku!
    Neskutečné, to je šílená minuta, ve které inkasují hosté už potřetí! Adam Tlapák znovu křižným pasem našel volného MILANA MELIŠE, jenž ranou z první dal svůj druhý gól v tomto zápase. Asistence: Adam Tlapák.
    55:28 Filip LANGER - 9:5
     
    55:28
    Tatran právě vstřelil branku!
    Severočeši se úplně sesypali, a tak prohrávají už o čtyři góly, to je pro ně doslova třetina hrůzy. Pavel Sládeček vybojoval míček na polovině hřiště. Křižným pasem ho poslal na FILIPA LANGERA, jenž se prosadil krásnou střelou do vzdálenějšího rohu. Asistence: Pavel Sládeček.
    55:14 Milan MELIŠ - 8:5
     
    55:14
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tady už je definitivně rozhodnuto, jelikož domácí přidávají dnešní osmý gól! MILAN MELIŠ dostal parádní křižnou přihrávku a ranou z první nedal brankáři nejmenší šanci na zásah. Asistence: Martin Šindelář.
    49:57 Jakub KOLÍSKO - 7:5
     
    49:57
    Tatran právě vstřelil branku!
    Jenže domácímu týmu stačí jedna akce a zase vede o dvě branky! Pavel Sládeček vybojoval míček na polovině hřiště. Poté ho předložil JAKUBU KOLÍSKOVI, jenž měl před sebou dostatek prostoru. Proto si naběhl do dobré střelecké pozice a prosadil se střelou na zadní tyč! Asistence: Pavel Sládeček.
    46:45 Lukáš MLEJNEK - 6:5
     
    46:45
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    A už je to zase jen o jednu branku. tady uvidíme drama až do samotného konce zápasu! LUKÁŠ MLEJNEK zachytil balónek před velkým brankoviště a rychlou střelou překonal Kříže! Bez asistence.
    41:08 Martin ŠINDELÁŘ - 6:4
     
    41:08
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tak to je úvod do třetiny jako hrom v podání Střešovic, už totiž vede o dva góly! Adam Tlapák poslal přihrávku na střed, kde byl MARTIN ŠINDELÁŘ, jenž se prosadil ranou z otočky a zapisuje hattrick! Asistence: Adam Tlapák.
    40:52 Jan KOLÍSKO - 5:4
     
    40:52
    Tatran právě vstřelil branku!
    Přesně s koncem trestu se domácí prosazují a potřetí v tomto utkání vedou! JAN KOLÍSKO dostal parádní křižnou přihrávku od Filipa Langera a ranou z první trefil odkrytou část branky. Asistence: Filip Langer.
     
    39:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    38:52
    Vyloučení v týmu FBC 4CLEAN Česká Lípa (Jakub Karel – 2 min., Nedovolené vrážení).
     
    37:15
    Další dobrá šance na straně domácího celku! Adam Tlapák dostal přihrávku do velmi dobré pozice, ovšem jeho rána z první těsně minula vzdálenější tyčku!
     
    35:17
    Filip Langer posunul míček na Kreysu, jenž byl postavený na hranici brankovišti. Zkoušel to bekhendem, který Lukáš Chyna vyrazil přesně na hůl domácího hráče, jenž ranou z první minul!
     
    35:00
    Jan Kolísko je na hřišti!
     
    33:00
    Vyloučení v týmu Tatran Teka Střešovice (Jan Kolísko – 2 min., Nedovolené vrážení).
     
    32:10
    Filip Langer je na hřišti!
     
    30:10
    Vyloučení v týmu Tatran Teka Střešovice (Filip Langer – 2 min., Sekání).
     
    29:57
    Jan Hřebřina je na hřišti!
     
    27:57
    Vyloučení v týmu FBC 4CLEAN Česká Lípa (Jan Hřebřina – 2 min., Sekání).
    26:20 Dominik JANSA - 4:4
     
    26:20
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Hosté byli o něco aktivnějším týmem v této třetině a dostává se jim zaslouženého srovnání! Jaromír Ekl našel volného DOMINIKA JANSU, jenž překonal Kříže. Asistence: Jaromír Ekl.
     
    24:15
    Velká šance domácího celku na navýšení skóre, jenže znovu to nedopadlo úspěšně! Josef Novák dostal přihrávku před brankáře, ale toho překonat nedokázal.
     
    21:49
    Martin Šindelář mohl zacílit na hattrick! Šla na něj přihrávka, když byl osamocený na hranici brankovišti, ovšem navýšení domácího skóre jsme neviděli! To byla dobrá šance.
    19:17 Martin ŠINDELÁŘ - 4:3
     
    19:17
    Tatran právě vstřelil branku!
    Velká chyba hostů před koncem první periody znamená opětovné vedení Střešovic! Adam Tlapák zachytil nepřesný pas, který posunul na MARTINA ŠINDELÁŘE, jenž si tváří v tvář před brankářem věděl rady. Asistence: Adam Tlapák.
     
    19:00
    Minuta do konce třetiny!
    17:34 Radek KRAJCIGR - 3:3
     
    17:34
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Ovšem hosté využívají svou početní výhodu, a tak je stav zase srovnaný! tentokrát si hráči prohodili role. Jaromír Ekl z první našel volného RADKA KRAJCIGARA, který srovnal stav zápasu. Asistence: Jaromír Ekl.
    17:20 Filip LANGER - 3:2
     
    17:20
    Tatran právě vstřelil branku!
    Domácí se ještě jednou prosazují a poprvé v tomto utkání se dostávají do vedení, a to navíc hrají ve čtyřech! FILIP LANGER si celou akci odtáhl, dostal se do střelecké pozice a prosadil se ranou nad rameno! Bez asistence.
     
    16:44
    Vyloučení v týmu Tatran Teka Střešovice (Matěj Vavroušek – 2 min., Špatné střídání).
     
    16:36
    Štěpán Slaný je na hřišti!
     
    14:36
    Vyloučení v týmu FBC 4CLEAN Česká Lípa (Štěpán Slaný – 2 min., Sekání).
    10:59 Josef NOVÁK - 2:2
     
    10:59
    Tatran právě vstřelil branku!
    Skóre se nám nyní mění každým okamžikem, ve STODOLA aréně je znovu srovnáno! Jan Kolísko vybojoval míček v osobním souboji, posunul ho na JOSEFA NOVÁKA, který se prosadil střelou na bližší tyč! Asistence: Jan Kolísko.
    09:20 Jaromír EKL - 1:2
     
    09:20
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Hosté však podnikli rychlou protiakci a berou si zpět své ztracené vedení! Radek Krajcigr našel svým pasem JAROMÍRA EKLA, jenž se zapsal do dnešní listiny střelců už podruhé! Asistence: Radek Krajcigr.
     
    08:51
    Velká šance domácícho celku! Ten se dostal do přečíslení tři na jednoho! Štěpán Slaný byl posledním obráncem, který však vystihl přihrávku a srazil ji do rohu hřiště.
     
    06:11
    Lukáš Chyna se musel otáčet ve svém brankovišti na všechny možné strany, k tomu měl ještě velké štěstí! Pavel Sládeček si seběhl na střed hřiště, ale střelou z první přestřelil!
    04:37 Martin ŠINDELÁŘ - 1:1
     
    04:37
    Tatran právě vstřelil branku!
    Domácí měli k dispozici volný úder před brankovištěm, ze kterého srovnali stav! Melišovu střelu sice Lukáš Chyna skvěle vyrazil, ovšem míček se odrazil na Pavla Sládečka. Tomu sice střela nesedla, ale dostala se k MARTINU ŠINDELÁŘOVI, jenž už měl jednoduchou pozici. Asistence: Pavel Sládeček.
    00:52 Jaromír EKL - 0:1
     
    00:52
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Dominik Jansa dlouho držel balónek na své obranné polovině. Následně parádním pasem před branku našel JAROMÍRA EKLA, který bekhendem zády k brance prostřelil gólmana! Asistence: Dominik Jansa.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 5. Šindelář (Sládeček), 11. Josef Novák (Ja. Kolísko), 18. Langer, 20. Šindelář (Tlapák), 41. Ja. Kolísko (Langer), 42. Šindelář (Tlapák), 50. Jak. Kolísko (Sládeček), 56. Meliš (Šindelář), 56. Langer (Sládeček), 56. Meliš (Tlapák), 58. Tlapák – 1. Ekl (Jansa), 10. Ekl (Krajcigr), 18. Krajcigr (Ekl), 27. Jansa (Ekl), 47. Mlejnek, 60. Štěrba (Tichý)


    PSN Tatran Střešovice: Kříž (Frühbauer) – Tlapák, Mühlfait, Ja. Kolísko, Sládeček, Pánek – Kreysa, Papoušek, Jak. Kolísko – Langer, Řezník, Vavroušek – Josef Novák, Meliš, Šindelář – Tomčo.
    FBC 4CLEAN Česká Lípa: Chyna (Ponomarev) – Tichý, Mlejnek, Kadlec, Pastor, Slaný, Štěrba – Dzierža, Spilka, Hřebřina – Karel, Jansa, Novotný – Kněžour, Jirsa, Jireček – Krajcigr, Vlček, Ekl.

    Rozhodčí: Pavel Kačer a Ondřej Vašíček
    bahis siteleri