Buffalo – Calgary 2:3 (po pr.) | Tampa – St. Louis 3:4 (kon.) | Washington – Florida 4:3 (kon.)
Columbus – Philadelphia 2:3 (kon.) | Pittsburgh – Vancouver 8:6 (kon.) | Ottawa – Boston 1:2 (kon.)
Detroit – Toronto 0:6 (kon.) | NY Rangers – Carolina 3:2 (kon.) | Nashville – Vegas 3:4 (po pr.)
Arizona – Anaheim 4:3 (2:1 po s.n.) | Colorado – Edmonton 4:1 (kon.) | San Jose – Winnipeg 1:5 (kon.)
Los Angeles – NY Islanders 4:1 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
0:6 (0:3, 0:3, 0:0)
Toronto Maple Leafs
Čtvrtek 28.11.2019, 01:10 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    27:07 Andreas JOHNSSON - 0:6
     
    27:07
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Přesilovka je ale nakonec využitá a už je to 0:6. Spezza nahodil na najíždějícího ANDREASE JOHNSSONA, ten si sklepl puk na led a po rychlé bekhendové kličce překonal Berniera. Asistence: Jason Spezza, Kasperi Kapanen.
    23:34 Andreas JOHNSSON - 0:5
     
    23:34
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Demolice domácího týmu pokračuje. Už to vypadalo, že Bernier zvládne zastavit puk u své pravé tyčky, když ale v brankovišti vznikl velký závar a nakonec se svým důrazem prosadil ANDREAS JOHNSSON a dotlačil černý kus gumy za brankovou čáru. Asistence: William Nylander, Morgan Rielly.
    21:03 William NYLANDER - 0:4
     
    21:03
    Toronto právě vstřelilo branku!
    No, tohle už vypadá na slušný nářez. Toronto pokračovalo v útočném výpadu, přihrávka z levého kruhu se sice vznesla do vzduchu, ale WILLIAM NYLANDER ukázal svou šikovnost, zvládl jej zpracovat a prostřelit Berniera mezi betony – 0:4. Asistence: Morgan Rielly, Andreas Johnsson.
    09:48 John TAVARES - 0:3
     
    09:48
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tohle už s domácími nevypadá vůbec dobře. Howard si při jednom ze zákroků přivodil zranění, které mu znemožnilo plný pohyb, čehož následně využil JOHN TAVARES a prudkým švihem se trefil pod horní tyčku – 0:3. Asistence: Tyson Barrie, Ilja Michejev.
    02:24 Tyson BARRIE - 0:2
     
    02:24
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Ou, tohle není pro Detroit dobré. Po další akci v útočném pásmu nahodil od modré čáry TYSON BARRIE a puk přes chumel hráčů prošel až za Howarda, který toho mnoho neviděl – 0:2. Asistence: Fréderik Gauthier, Dmytro Timashov.
    01:04 Travis DERMOTT - 0:1
     
    01:04
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tak to je ze strany hostů velice ostrý začátek. V útočném pásmu přišla bekhendová přihrávka na modrou čáru, kde lehce sjel TRAVIS DERMOTT a i když jeho tvrdá rána neskončila přímo v brance, po odrazu od Nielsenovy brusle se puk odrazil za Howarda. Asistence: Ilja Michejev, John Tavares.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 2. Dermott (I. Michejev, Tavares), 3. Barrie (F. Gauthier, Timashov), 10. Tavares (Barrie, I. Michejev), 22. W. Nylander (Rielly, A. Johnsson), 24. A. Johnsson (W. Nylander, Rielly), 28. A. Johnsson (Spezza, Kapanen)


    Detroit Red Wings: Howard (10. J. Bernier) – Hronek, Nemeth, McIlrath, Cholowski, Bowey, Ericsson – Fabbri, D. Larkin (A), Bertuzzi – Zadina, Filppula, Helm – Athanasiou, Nielsen (A), Glendening (A) – Perlini, Ehn, Hirose.
    Toronto Maple Leafs: Andersen (Hutchinson) – Ceci, Rielly (A), Holl, Muzzin, Barrie, Dermott – W. Nylander, Matthews (A), A. Johnsson – Hyman, Tavares (C), I. Michejev – Kapanen, Spezza, Petan – Timashov, F. Gauthier, Engvall.

    Rozhodčí: Pochmara, O'Halloran – Berg, Marquis

    Diváci: 19 515
    bahis siteleri