Buffalo – Calgary 2:3 (po pr.) | Tampa – St. Louis 3:4 (kon.) | Washington – Florida 4:3 (kon.)
Columbus – Philadelphia 2:3 (kon.) | Pittsburgh – Vancouver 8:6 (kon.) | Ottawa – Boston 1:2 (kon.)
Detroit – Toronto 0:6 (kon.) | NY Rangers – Carolina 3:2 (kon.) | Nashville – Vegas 3:4 (po pr.)
Arizona – Anaheim 4:3 (2:1 po s.n.) | Colorado – Edmonton 4:1 (kon.) | San Jose – Winnipeg 1:5 (kon.)
Los Angeles – NY Islanders 4:1 (kon.)
konec
Tampa Bay Lightning
3:4 (0:0, 2:2, 1:2)
St. Louis Blues
Čtvrtek 28.11.2019, 01:00 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:11
    Vasilevskij už je na střídačce a Lightning útočí v šesti. Střelu Kučerova Binnington vyrazil a poradil si i s bekhendovou dorážoku Cirelliho!
    54:23 Brayden POINT - 3:4
     
    54:23
    Tampa právě vstřelila branku!
    Šance floridského klubu na bodový zisk opět ožívá! Shattenkirk rozdal puk doprava na Kučerova, který si všiml najetého BRAYDENA POINTA, a z jedničky mu poslal přihrávku do mezikruží, odkud šikovný centr Tampy zavěsil k odkryté levé tyči Binnigtonovy klece. Asistence: Nikita Kučerov, Kevin Shattenkirk.
     
    53:12
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Robert Thomas – 2 min., sekání).
    51:07 Brayden SCHENN - 2:4
     
    51:07
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Velký tlak v přesilové hře přeci jen končí hostujícím gólem na 4:2! Ryan O´Reilly naznačil přesun k mezikruží a poslal puk za sebe na BRAYDENA SCHENNA, který trpělivě vyčkal se zakončením. Vasilevskij byl u levé tyče nachystaný, jenže už potřetí v utkání si srazil puk do vlastní sítě. Asistence: Ryan O´Reilly, Jaden Schwartz.
     
    49:18
    Yanni Gourde zabojoval o spoluhráčem vyhozený puk. U mantinelu však podrazil Roberta Thomase a je z toho dlouhatánská přesilovka pět na tři!
     
    49:02
    Až v polovině třetí třetiny čeká na hosty první přesilovka. Za sekání je vyloučen Alex Killorn.
    48:21 Zachary SANFORD - 2:3
     
    48:21
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Vedení se opět překlápí na stranu Blues! Tyler Bozak nechal puk Barbaševovi, který jej z osy hřiště poslal na pravé křídlo. Tam už čekal ZACH SANFORD a střelou z první doslova propálil u bližší tyče zaklekávajícího Vasilevského, jenž trochu pomohl kotouči do branky. Asistence: Ivan Barbašev, Tyler Bozak.
     
    40:20
    David Perron nejprve nezužitkoval O´Reillyho pas z levého mantinelu a za okamžik nešikovně podrazil Hedmana, čímž daroval Tampě třetí přesilovku.
     
    37:18
    Binnington zpoza branky rozehrál na Barbaševa, který nepochopitelnou křižnou přihrávkou namazal Gourdeovi. Ten zakončoval z první a jen o centimetry minul ze svého pohledu levou tyč.
     
    35:29
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Alex Pietrangelo – 2 min., sekání).
    31:39 Anthony CIRELLI - 2:2
     
    31:39
    Tampa právě vstřelila branku!
    Ani náskok Blues nevydržel příliš dlouho! Point během plynulé kombinace přenesl hru na Kučerova, jehož nahození zpoza pravého kruhu tečoval vysunutý obránce McDonagh. Puk zůstal po zásahu gólmana ležet v brankovišti a ANTHONY CIRRELI jej vpádu dorazil do sítě. Asistence: Ryan McDonagh, Nikita Kučečov.
    28:40 Oskar SUNDQVIST - 1:2
     
    28:40
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tak to je další ledová sprcha pro Tampu, která zničehonic inkasuje na 1:2! Tyler Bozak na útočné modré vyhrál souboj s Cirellim. Poblíž stojící Barbašev z pravého mantinelu okamžitě přihrál na OSKARA SUNDQVISTA a ten z vrcholku pravého kruhu golfákem prostřelil Vasilevského, jenž si na puk len lehce sáhl. Asistence: Ivan Barbašev, Tyler Bozak.
    25:31 Oskar SUNDQVIST - 1:1
     
    25:31
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Lightning se ze svého vedení dlouho neradovali, neboť kapitulovali ve vlastní přesilové hře! Barbašev nenápadnou bekhendovou přihrávkou z rohu obranného pásma vysunul rozjetého OSKARA SUNDQVISTA, který si píchl puk kolem Hedmana a pláchl do úniku, jenž vyřešil střelou do levého horního rohu Vasilevského branky. Asistence: Ivan Barbašev, Jay Bouwmeester.
     
    24:24
    Další problém pro Blues na sebe nenechal dlouho čekat. Za seknutí Kučerova míří na trestnou lavici Zach Sanford.
    23:53 Nikita KUČEROV - 1:0
     
    23:53
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí se ve čtyřiadvacáté minutě dostávají do vedení! Brayden Point vyhrál buly nad O´Reillym a dostal puk na NIKITU KUČEROVA, jehož střelu z osy hřiště propustil Binnington mezi nohama až do sítě. Tento moment si hostující gólman asi za rámeček nedá. Asistence: Brayden Point.
     
    22:54
    Cirelli vydoloval puk ze souboje u hrazení a z levého kruhu dobře vystřelil k bližší tyči, kde Binnington se štěstím zasáhl držadlem hole.
     
    01:28
    Obrovská šance domácího týmu! Blues chybovali v rozehrávce. Sergačjov vybojoval puk pro Paláta, který pak dorážel střelu Kučerova, ale Binnington fantasticky zasáhl lapačkou!

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 24. Kučerov (B. Point), 32. Cirelli (McDonagh, Kučerov), 55. B. Point (Kučerov, Shattenkirk) – 26. Sundqvist (Barbašev, Bouwmeester), 29. Sundqvist (Barbašev, Bozak), 49. Sanford (Barbašev, Bozak), 52. B. Schenn (R. O'Reilly, Schwartz)


    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (McElhinney) – Shattenkirk, Hedman (A), L. Schenn, McDonagh (A), Coburn, Sergačjov, Rutta – Kučerov, B. Point, Palát – Joseph, Cirelli, Killorn – Gourde, Paquette, Maroon – Conacher, T. Johnson.
    St. Louis Blues: Binnington (Allen) – Pietrangelo (C), Gunnarsson, Parayko, Bouwmeester, Faulk, Dunn – Thomas, B. Schenn (A), Schwartz – Perron, R. O'Reilly (A), Sanford – Sundqvist, Bozak, Barbašev – Brouwer, J. de La Rose, MacEachern.

    Rozhodčí: Luxmore, O´Rourke – Murray, Racicot

    Diváci: 19 092
    bahis siteleri