Buffalo – Calgary 2:3 (po pr.) | Tampa – St. Louis 3:4 (kon.) | Washington – Florida 4:3 (kon.)
Columbus – Philadelphia 2:3 (kon.) | Pittsburgh – Vancouver 8:6 (kon.) | Ottawa – Boston 1:2 (kon.)
Detroit – Toronto 0:6 (kon.) | NY Rangers – Carolina 3:2 (kon.) | Nashville – Vegas 3:4 (po pr.)
Arizona – Anaheim 4:3 (2:1 po s.n.) | Colorado – Edmonton 4:1 (kon.) | San Jose – Winnipeg 1:5 (kon.)
Los Angeles – NY Islanders 4:1 (kon.)
konec
San Jose Sharks
1:5 (1:2, 0:2, 0:1)
Winnipeg Jets
Čtvrtek 28.11.2019, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:47 Kyle CONNOR - 1:5
     
    54:47
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Autorem branky je KYLE CONNOR, který trefil prázdnou branku domácích a zvyšuje náskok svého celku. Asistence: Patrik Laine.
    34:01 Jack ROSLOVIC - 1:4
     
    34:01
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Nejdříve se do dobré střelecké pozice dostal Wheeler, který si puk krásně stáhnul před ležícího obránce hostí, ale následně netrefil puk a tak přihrál. Autorem branky je JACK ROSLOVIC, který z bezprostřední blízkosti trefil prostor mezi tyčí a betonem Della. Asistence: Blake Wheeler.
    23:28 Mark SCHEIFELE - 1:3
     
    23:28
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Connor se výborně zorientoval za brankou hostí a pohotově nahrál svému spoluhráči před branku. Autorem branky je MARK SCHEIFELE, který střelou z první nedal Dellovi šanci a zakončil do levého růžku. Asistence: Kyle Connor a Patrik Laine.
    18:09 David GUSTAFSSON - 1:2
     
    18:09
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Autorem branky je DAVID GUSTAFSSON, který předvedl skvělou individuální akci! S pukem se mu povedlo projet celé hřiště a nenašel se jediný hráč San Jose, který by mu v tom dokázal zabránit. Jeho střela šla pod břevno, Dell o ni pouze zavadil lapačkou. Asistence: Anthony Bitetto a Luca Sbisa.
    13:15 Patrik LAINE - 1:1
     
    13:15
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté využili přesilovku a srovnali! Autorem branky je PATRIK LAINE. Ten si výborně najel před branku a přihrávku svého spoluhráče usměrnil do odkryté branky. Dell se nestihl přesunout. Asistence: Mark Scheifele a Neal Pionk.
    09:28 Melker KARLSSON - 1:0
     
    09:28
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je MELKER KARLSSON, který dokázal projet mezi obránci a vytvořit si tak samostatný nájezd na branku soupeře. Ten proměnil skvělou střelou do pravé šibenice. Asistence: Mario Ferraro.

    Vojtěch Plášil

    Branky a nahrávky: 10. M. Karlsson (Ferraro) – 14. Laine (Scheifele, Pionk), 19. Gustafsson (Bitetto, Sbisa), 24. Scheifele (Connor, Laine), 35. Roslovic (Wheeler), 55. Connor (Laine)


    San Jose Sharks: Dell (M. Jones) – E. Karlsson (A), Vlasic, Burns, R. Šimek, Ferraro, Dillon, Heed – Marleau, Couture (C), E. Kane – Labanc, Goodrow, Meier – M. Karlsson, J. Thornton (A), Sörensen – Gambrell, Suomela.
    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Poolman, Morrissey (A), Pionk, D. Kulikov, Sbisa, Bitetto – Laine, Scheifele (A), Connor – Roslovic, Wheeler (C), Ehlers – Perreault, Lowry, Copp – L. Shaw, Gustafsson, Luoto.

    Rozhodčí: Hanson, Markovic – Murchison, Gawryletz

    Diváci: 16 008
    bahis siteleri