Vítkovice – Mladá Boleslav 3:7 (kon.) | Liberec – Kometa Brno 3:2 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
2:4 (0:1, 0:2, 2:1)
Bílí Tygři Liberec
Čtvrtek 28.11.2019, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 1. kolo
Partner:
     
    Konec zápasu. (19:30:31)
     
    59:31
    Piráti to ještě zkouší, ale i po dobrém výkonu dneska nakonec padnou. Tadeáš Svoboda nadvakrát bekhenově nevstřelil branku.
     
    59:02
    Definitivně rozhodnout tak mohl Bennet Rossmy, jenž dostal přihrávku mezi kruhy. Jeho rána ale šla jen do připraveného Lukáše Malanta.
     
    58:16
    Jiří Kulich a Tomáš Skrutek se dostali do úniku sami na brankáře, ale první jmenovaný jíž mohl dávat branku. Místo toho ale přihrál do prázdné branky, kdy to spoluhráč nečekal a ten branku přestřelil!
     
    57:05
    Piráti jsou sice na kotouči, ale směrem dopředu to akutálně není ono. Liberec hraje aktivně a nechce nechat hrát chomutovského soupeře.
     
    56:02
    Hosté v plném počtu.
     
    55:15
    Piráti tak opět vykřesali naděj a navíc hrají přesilovku. Zatím se jim ale nepodařilo nic vymyslet.
     
    54:01
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Mikuláš Jenčovský – 2 min., sekání).
     
    54:01
    Piráti právě vstřelili branku!
    S nástupem vracejícího se hráče se Piráti prosadili a využili tak první přesilovou hru! Střela z levé strany byla Krátkým vyražena před sebe, kde se opět do odkryté klece trefil JIŘÍ KULICH. Asistence: Tadeáš Svoboda a Dominik Pavlák.
     
    53:03
    Piráti se ve dvojnásobné výhodě drží v útoku. Dvakrát to od modré čáry zkoušel Lukáš Novotný, ale ani jedna rána se do branky nedostala.
     
    52:30
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Jakub Masař – 2 min., nedovolené bránění).
     
    51:56
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Lukáš Plos – 2 min., podrážení).
     
    50:37
    Liberec právě vstřelil branku!
    Jenže hosté nenechali nic náhodě a přesně minutu na to si berou své tříbrankové vedení zpátky! Lukáš Malant vyrazil nahození od modré jen před sebe a LUKA VODLAN jej z otočky překonal. Asistence:
     
    49:37
    Piráti právě vstřelili branku!
    Až nyní Piráti zlomili kletbu hostujícího brankáře a dostávají se zpátky do utkání. Jiří Kulich se dostal ke střele z levé strany a JAN SPUDICH jej do branky docpal u pravé tyčky. Asistence: Dominik Pavlák a Jiří Kulich.
     
    48:41
    Hosté v plném počtu.
     
    48:30
    Čeněk Krátký si poté připsal další povedený zákrok a pomohla mu také branková konstrukce. Piráti stále ne a ne dát kontaktní branku.
     
    47:52
    Krátký chytá luxusně a Piráti jej nemohou překonat! Nyní hostující jednička chytila nájezd z levé strany i následnou dorážku Pavláka, to byly stoprocentní šance a luxusní zákroky!
     
    47:25
    Pirátská přesilovka je zatím špatná. Domácí se ještě nedostali do pásma a Liberci se daří vyhazovat.
     
    46:40
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Jakub Masař – 2 min., napadení).
     
    46:20
    Kříž nyní hledal před brankou úplně volného Plose, který ale jeho přihrávku trestuhodně nezpracoval a nemohl tak zakončovat.
     
    45:10
    Luka Vodlan se dostal do útočné třetiny a z levé strany zakončoval po ledě. Lukáš Malant si jej ale dobře vybruslil a zakončení po ledě ukryl na betonech.
     
    44:20
    Domácí v plném počtu.
     
    43:49
    V oslabení se podél levého mantinelu dostal do zakončení Ondřej Čech. Jeho zakončení z úhlu se ale do branky nedostalo, Krátký nadále drží čisté konto.
     
    42:50
    Liberec již hraje v pěti proti třem. Pirátům se ale povedlo vyhodit a brzy na led naskočí čtvrtý hráč.
     
    42:20
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Lukáš Koblížek – 2 min., sekání).
     
    41:16
    Bennet Rossmy se dostal po pravé straně do pásma a chtěl dostat puk před branku. Do dráhy mu ale lehl bránící hráč a u kotouče jsou Piráti.
     
    40:54
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Dominik Perný – 2 min., sekání).
     
    40:29
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Martin Pöschl – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Jakub Hladík – 2 min., hrubost).
     
    40:29
    Do útoku se dostal Kulich, ale nevyšla jeho rána ani následná dorážka v brankovišti. Následně došlo k menší šarvátce.
     
    40:10
    Hosté se hned dostali do útoku a Jenčovský dostal přihrávku na pravý kruh. Jeho rán z první ale skončila na připraveném Malantovi.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina skončila výsledkově lépe pro Liberec, který díky slepeným brankám vede již o tři branky. Po této situaci byli hodně aktivní domácí, ale těm se nepovedlo využít ani jednu z mnoha šancí.

    Třetí třetina začne v 19:00.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:32
    Stav mohl být klidně vyrovnaný, ale Piráti své šance pálí mohutně. Lukáš Novotný jel sám na branku, ale ani jeho střela neskončila v liberecké síti!
     
    38:58
    Milan Jobek nyní z ničeho nic dostal nahrávku k levé tyčce, ale u té se mu nepovedlo vstřelit branku ani ze dvou zakončení!
     
    38:09
    Jan Spudich měl dnes tolik šancí, ale branka ne a ne padnout. Opět jej našel Jiří Kulich, ale tomu se u pravé tyčky nepovedlo přehodit beton zatím skvělého Krátkého.
     
    36:45
    Jakub Dvořák se na levém kruhu připravil na střelu a poslal puk na Malanta. Chomutovská jednička ustála i následné dorážky v brankovišti a drží nadále Piráty.
     
    35:39
    Mikuláš Jenčovský se na levém kruhu dostal k bekhendovému zakončení, ale pokus na zadní tyčku se nakonec do branky nedostal.
     
    34:32
    V útoku po delší době hosté. Filip Kříž dostal přihrávku na levý kruh, ale jeho rána skončila jen na prsou připraveného Lukáše Malanta.
     
    33:36
    Spudich byl nadále aktivní na ledě. Dostal se do další šance, ale netrefil branku. Poté už ji trefil, ale bylo to z úhlu a Krátký pokus pohodově chytil.
     
    32:58
    Jiří Kulich se nyní elegantně dostal do pásma a předložil stoprocentní šanci pro Spudicha. Ten u pravé tyčky ovšem netrefil odkrytý prostor!
     
    32:24
    Odražený kotouč se nyní pokoušel zachytit Lukáš Koblížek, ale jako první u něj byl brankář Čeněk Krátký, jenž celou situaci zachránil.
     
    31:45
    Piráti se poté pokoušeli zatlačit svého soupeře, ale to se jim moc nepovedlo. Nakonec se ale tým z Podještědí osvobodil jen za cenu icingu.
     
    30:56
    Z první to zkoušel také Tomáš Šilar, ale jeho rána neměla dostatečnou razanci a kotouč skončil vedle branky. Liberec je kompletní.
     
    29:58
    V dobré pozici byl také Jiří Kulich, ale jeho rána z pravého kruhu do bližší šibenice neskončila v brance. Čeněk Krátký je nadále stoprocentní.
     
    29:36
    Domácí hrají v plném počtu a mají další přesilovku. Od modré čáry to zkoušel Martin Pöschl, ale ten zakončoval jen do připravených betonů.
     
    29:03
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Richard Patzelt – 2 min., nedovolené bránění).
     
    28:41
    U pravé tyčky byl vzápětí také Jakub Masař, který šel v zakončení do pokleku. Jeho rána ale skončila jen na boční síti a Piráti se musí nadále bránit.
     
    28:31
    Mikuláš Jenčovský se u pravé tyčky dostal do zakončení bekhendem, ale připraveného Malanta se mu takovým spíše nahozením překonat nepovedlo.
     
    27:40
    Ani početní výhoda hostujícího celku není nyní bůhvíjak zajímavá. Domácím hráčům se povedlo již dvakrát vyhodit a zatím se dobře brání.
     
    27:07
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Filip Döring – 2 min., nedovolené bránění).
     
    26:55
    Hosté v plném počtu.
     
    26:32
    Domácí hrají opravdu bídnou početní výhodu. Filip Kříž vybojoval kotouč a zakončoval od levého mantinelu, pro Malanta to byla ovšem snadná situace.
     
    25:49
    Piráti se ale nedokáží nabudit ani v přesilových hrách. Nyní šla přihrávka na pravé křídlo, ale jeden z hráčů puk nezpracoval a ten skončil na icingu.
     
    25:21
    Přihrávka šla před branku, kde si kotouč málem srazil do vlastní branky bránící Tygr. Krátký ale puk má v lapačce a Liberec hraje ve čtyřech.
     
    24:54
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Martin Böhm – 2 min., krosček).
     
    24:20
    První nadějnou akci vymyslel v přesilovce Pavlák, který od levého mantinelu zakončoval do betonu. Jiří Kulich se už k dorážce nedostal.
     
    23:13
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Lukáš Plos – 2 min., nedovolené bránění).
     
    23:08
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberečtí se hned dostali do pásma a přidali další branku. LUKA VODLAN dobře tečoval nahození od modré čáry, kotouč skončil u levé tyčky a Bílí Tygři jdou již do velkého vedení. Asistence: Martin Böhm a Matěj Leden.
     
    22:32
    Liberec právě vstřelil branku!
    Následně ovšem udeřili opět hosté, jenž využili další díry v domácí obraně! BENNET ROSSMY šel sám na Malanta, kterého překonal po bekhendové kličce a zakončení mezi betony. Bez asistence.
     
    22:19
    Do rychlé akce se pak dostal Jan Vostiňák, který zakončoval bekhendově před brankou. Brankáře Krátkého se mu ovšem překonat nepovedlo!
     
    22:08
    Hosté se dostali do protiakce, ale tu na sebe vzal Jakub Dvořák. Ten z levého kruhu zakončoval jen do betonu připraveného Malanta.
     
    21:06
    Hosté se následně prokličkovali do útoku, ale zastavil je ofsajd. Pokračovat se tak bude hrou ve středu ledové plochy.
     
    20:28
    Po levé straně se až do zakončení dostal Jiří Kulich, ale jeho rána v těsném bránění šla jen do připraveného brankáře.
     
    20:10
    Hosté v plném počtu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Je za námi první třetina prvního kola nadstavby dorostu, ve kterém hostující Liberec zatím vede o jednu branku. V úniku se prosadil Lukáš Plos, který byl do té doby dvakrát na lavici hanby. Oba celky navíc hrály dost přesilovek a ve vyrovananém počtu se téměř nehrálo.

    Druhá třetina začne v 18:14.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:25
    Ani nyní domácí celek nic nevymyslel, Liberec vše pohodlně kontroluje a vyhozením ze branku Malanta se připravuje na poslední domácí útok.
     
    18:40
    Domácímu celku se zatím ovšem nepovedlo udržet se v útočné třetině a něco vymyslet. Bílí Tygři mezitím již dvakrát poslali kotouč ze své obranné třetiny.
     
    18:09
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Luka Vodlan – 2 min., podrážení).
     
    17:55
    Nyní sledujeme lehce nazáživnou část, snad úplně první v utkání. Oba celky se pokouší cokoliv vymyslet, ale moc se jim nedaří.
     
    16:16
    Domácí v plném počtu.
     
    15:29
    Přesilovky Liberce vypadají precizně a hosté jsou nebezpeční. Luka Voldan nyní dostal nahrávku na pravý kruh, podruhé ale zakončoval jen do bližší spojnice!
     
    15:05
    Dobrou střelu vyslal na branku Chomutova Luka Voldan. Ten z pravého kruhu mířil na vzdálenější tyčku, ale Malant nakonec kotouč skryl u svého těla!
     
    14:49
    Jako moderní bek se nyní na modré čáře zbavil hráče Martin Böhm, který následně vypálil. Lukáš Malant ale jeho zakončení skryl ve výstroji.
     
    14:15
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Dominik Perný – 2 min., sekání).
     
    13:47
    Lukáš Meisel chtěl navýšit vedení svého mužstva nahozením od modré, ale jeho pokus se do branky nakonec nedostal.
     
    13:19
    Liberec právě vstřelil branku!
    Dvakrát v řadě svůj celek oslabil, nyní jej ale posílá do vedení! LUKÁŠ PLOS dostal přihrávku do jízdy a unikal sám na Malanta, kterého nakonec střelou prostřelil. Domácí jednička kotouč neudržela v rukavici. Asistence: Petr Gajda.
     
    13:10
    Hosté v plném počtu.
     
    12:27
    Ani nyní ovšem domácí celek nic nevymyslel, Liberec je ve čtyřech a dokonce se mu povedlo vyhodit a prostřídat bránící hráče.
     
    11:20
    Hned po vhazování zakončoval v roli falešného beka útočník Svoboda. Krátký jeho ránu pod víko ovšem dokázal schovat v lapačce.
     
    11:09
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Lukáš Plos – 2 min., podrážení). Další dvojnásobná výhoda pro Piráty!
     
    10:47
    V závěru dvojnásobné výhody zakončoval od levého mantinelu Novotný, jeho pokus šel ale jen do lapačky brankáře. Po vhazování bude Liberec ve čtyřech.
     
    10:37
    Jiří Kulich našel mezi kruhy najíždějícího Jana Spudicha, ale jeho svižná rána skončila na vyrážečce pozorného Krátkého!
     
    10:03
    Na konci přesilovky čtyř proti třem zakončoval obránce Pöschl, ale rána šla jen do lapačky Krátkého. Nyní mají domácí dvojnásobnou výhodu, která bude trvat necelou minutu.
     
    09:46
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Luka Vodlan – 2 min., podrážení).
     
    09:33
    Hostující brankář nyní chtěl rozjet útočnou akci, ale jeho vyhození nakonec skončilo icingem. Pokračovat se tak bude po jeho levici.
     
    08:50
    Ondřej Čech šel sám na branku a nakonec šel do kličky na delší tyčku. Byl ale faulován a síly na ledě se srovnají. Potrestán je Lukáš Plos.
     
    08:06
    Na začátku kratičké dvojnásobné přesilovky dostával nabito Rossmy, ale jeho dělovka z první skončila jen nad brankou. Piráti jsou ve čtyřech.
     
    08:02
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Tadeáš Svoboda – 2 min., podrážení).
     
    07:38
    Nejdříve se pokoušel z levé strany prosadit David Putz, ale i jeho Malant vychytal. V protiakci dostal přihrávku před branku Döring, který ovšem zblízka neskóroval.
     
    06:36
    Kotouč se odrazil na levou stranu, kde Petr Gajda zakončoval. Jeho rána šla už do branky, ale Lukáš Malant naprosto famózním zákrokem znemožnil vstřelení branky!
     
    06:08
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Ondřej Čech – 2 min., sekání).
     
    05:52
    Za Piráty útočil Pavel Šugár, jenž si sjel zpoza branky až k pravému kruhu a zakončoval. Jeho pokus ale skončil nad brankou, domácí v akci ovšem pokračují.
     
    05:08
    Opět musel být pozorný Malant v brance, z pravé strany z brankářova pohledu jej po zemi ohrožoval Rossmy. Ani on ale skóre duelu neotevírá.
     
    04:15
    Jakub Dvořák se proháčkoval od pravého mantinelu až do zakončení. Mezi kruhy se mu ale pozorného Malanta v brance překonat nepovedlo.
     
    03:37
    Hosté v plném počtu.
     
    02:57
    Dlouho se o kotouč bojovalo za brankou Liberce a nakonec se k němu dostali hosté. Ti po ušetřeném čase vyhodili puk mimo svou třetinu.
     
    02:05
    Následně se domácí celek nedomluvil a je z toho icing. Hra bude pokračovat vhazováním po levici Lukáše Malanta.
     
    01:45
    V dobré šanci byli také domácí. Tadeáše Svoboda dostal přihrávku na levý kruh, ale z první se mu povedlo trefit pouze beton přesouvajícího se Krátkého!
     
    01:36
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Jakub Masař – 2 min., držení hole).
     
    01:27
    Skrumáž před chomutovskou brankou byla zakončena pokusem Vodlana. Tomu se ale zblízka nepovedlo vsítit brzký úspěch libereckého mužstva!
     
    00:45
    Do první akce se dostávali také Piráti, ale ti jen nahodili. Na druhé straně musel Lukáš Malant řešit první střelu od levého mantinelu.
     
    00:05
    Hosté se po vyhraném vhazování hned hnali po levé straně do útoku, ale přihrávka do pásma byla sražena do publika. Vhazovat se bude ve střední třetině.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: Malant (Ciple) – Poch, Frollo, Perný, Kovár, Pöschl, Döring – Spudich, Koblížek, Šugár, Šilar, Kulich, Svoboda, Vostiňák, Čech, Novotný, Pavlák, Skrutek, Rindoš.

    Bílí Tygři Liberec: Krátký (Leško) – Böhm, Hladík, Meisel, Dvořák, Patzelt, Culek, Tůma – Putz, Vodlan, Jenčovský, Kříž, Leden, Plos, Masař, Jobek, Rossmy, Gajda.

    Rozhodčí: Domský – Bláha, Pěkný.
     
    PIRÁTI CHOMUTOV

    Podkrušnohorský celek se dostal do nadstavby také z pátého fleku své skupiny a zaznamenal podobné výsledky jako Liberec. Piráti nasbírali pouze o jeden bod méně jako Tygři (33) a také vyhráli desetkrát za tři body, jedna výhra přišla v prodloužení či nájezdech. Šestkrát Piráti na svého soupeře nestačili v základní hrací době. Chomutovští v posledním kole padli na ledě PZ Kladna 1:2 v prodloužení, kde už šetřili opory.

    Nejproduktivnější hráči týmu
    Jiří Kulich – 14 utkání, 31 bodů (19+12)
    Tadeáš Svoboda – 12 utkání, 19 bodů (8+11)
    Tomáš Šilar – 17 utkání, 15 bodů (7+8)
     
    BÍLÍ TYGŘI LIBEREC

    Celek z Podještědí se dostal do nadstavbové části z pátého fleku tabulky střed. Liberečtí během osmnácti duelů nasbírali deset výher v základní hrací době, dvě v prodloužení či nájezdech a šest proher. Na pátém místě získali 34 bodů se skórem 81:48. V posledním kole Tygři porazili v nájezdech Slavii 4:3.

    Nejproduktivnější hráči týmu
    Tomáš Trunda – 18 utkání, 28 bodů (11+17)
    Jakub Hujer – 14 utkání, 20 bodů (10+10)
    Filip Kříž – 18 utkání, 18 bodů (9+9)
     
    Krásný den všem fanouškům mládežnického hokeje! V ELIOD extralize budeme sledovat první utkání nadstavbové části o play-off. Piráti Chomutov na svém ledě přivítají Bílé Tygry z Liberce. Utkání na severu Čech startuje v klasických 17:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 50. Spudich (Pavlák, Kulich), 55. Kulich (Svoboda, Pavlák) – 14. Plos (Gajda), 23. Rossmy, 24. Vodlan (Böhm, Leden), 51. Vodlan


    Piráti Chomutov: Malant (Ciple) – Poch, Frollo, Perný, Kovár, Pöschl, Döring – Spudich, Koblížek, Šugár, Šilar, Kulich, Svoboda, Vostiňák, Čech, Novotný, Pavlák, Skrutek, Rindoš.
    Bílí Tygři Liberec: Krátký (Leško) – Böhm, Hladík, Meisel, Dvořák, Patzelt, Culek, Tůma – Putz, Vodlan, Jenčovský, Kříž, Leden, Plos, Masař, Jobek, Rossmy, Gajda.

    Rozhodčí: Domský – Bláha, Pěkný
    bahis siteleri