Střešovice – Vítkovice 6:9 (kon.) | Bohemians – Česká Lípa 7:3 (kon.) | Otrokovice – Ostrava 8:3 (kon.)
konec
FbŠ Bohemians
7:3 (2:1, 1:2, 4:0)
FBC 4CLEAN Česká Lípa
Neděle 01.12.2019, 17:00 • SH Děkanka, Praha • Livesport Superliga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    56:46
    Radek Krajcigr (Česká Lípa) tvrdě sestřelil na polovině hřiště Jakuba Šárku, za což ho rozhodčí po právu posílá na dvě minuty na trestnou lavici. Tohle možná bude jeden z klíčových okamžiků dnešního zápasu.
     
    45:44
    Kryštof Krbec (FbŠ Bohemians) byl na polovině hřiště pozdě a tvrdě sestřelil jednoho z unikajících českolipských útočníků. rozhodčí tento zákrok posoudil jako bránění ve hře a poslal pražského kapitána na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    36:53
    Vyloučení v týmu FBC 4CLEAN Česká Lípa (Milan Tichý – 2 min., Bránění ve hře).
     
    31:48
    Pavel Čihák (Bohemians) se teď na dvě minuty podívá na trestnou lavici za bránění ve hře.
     
    07:58
    Daniel Kněžour (Česká Lípa) to přehnal v rohu hřiště s hrubostí, když tvrdě strčil svého protihráče přes mantinely. Rozhodčí ho za to zaslouženě poslal na dvě minuty na trestnou lavici.

    Libor Kokoška

    Branky a nahrávky: 10. Buršík (Krebner), 17. Čihák (Šebek), 37. Forman (Šebek), 47. Forman (Šebek), 59. Šárka (Šebek), 60. Buršík (Forman), 60. Cabejšek (Kotouček) – 11. Štěrba (Hřebřina), 27. Tichý (TS), 40. Karel (Novotný)


    FbŠ Bohemians: Kotouček (Hyršl) – Zezulka, Dobisík, Forman, Kuncman, Čihák, Ďopan, Krbec, Vojtíšek – Šebek, Krebner, Cabejšek – Forman, Šárka, Kopecký – Buršík, Rannanjärvi, Folauf – Myöhänen.
    FBC 4CLEAN Česká Lípa: Dvořák (Ponomarev) – Mlejnek, Kadlec, Pastor, Slaný, Štěrba, Tichý – Dzierža, Spilka, Hřebřina – Karel, Jansa, Novotný – Kněžour, Jirsa, Krajcigr – Vlček, Ekl.

    Rozhodčí: Furmánek, Šolc
    bahis siteleri