Plzeň – Kometa Brno 4:2 (kon.) | Zlín – Mountfield HK 0:4 (kon.) | K. Vary – Vítkovice 9:1 (kon.)
Liberec – Třinec 5:0 (kon.) | Olomouc – Litvínov 3:1 (kon.) | Kladno – Mladá Boleslav 3:1 (kon.)
konec
Mountfield HK
6:4 (2:2, 3:0, 1:2)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 06.12.2019, 16:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 3. kolo
Partner:
     
    59:26
    A výhoda Karlových Varů bude ještě zesílena o přesilovku, Petr Moravec jde pykat za podrážení!
     
    59:10
    Matěj Kubát zůstal na střídačce, Vary hrají v power-play!
     
    59:10
    Do třetí sirény zbývá přesně 50 vteřin, Karlovy Vary si ještě berou oddechový čas a zkusí ještě manko stáhnout!
     
    58:55
    Hradec právě vstřelil branku!
    Co se nepovedlo Pajerovi, povedlo se nyní MATYÁŠI BUDINOVI! Hradecký forvard obral soupeře na útočné modré o puk, vyrazil sám na bránu a uklidil touš k pravé tyči – 6:4! Asistence: Matěj Novotný.
     
    58:12
    A Lukáš Pajer podruhé! Teď nedokázal procpat z dorážky puk za ležícího gólmana, kterému ještě pomáhal spoluhráč z obrany.
     
    54:02
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tak tohle bude ještě hodně zajímavý zápas! Hradečtí totiž polevili v aktivitě a Karlovy Vary jejich zaváhání využívají v kontaktní branku! DOMINIK RYMON vypálil jedovku z pravého kruhu a chvíli to vypadalo, že trefil jen vzdálenější spojnici, puk ale skončil v síti – 5:4!. Asistence: Robin Sapoušek.
     
    52:16
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Západočeši se nevzdávají a necelých osm minut před třetí sirénou snižují na rozdíl dvou gólů! Pohlednou střelu měl na svědomí ROBERT ŠLECHTA, který využil svou pozici na levé straně ke krásné ráně pod víko – 5:3. Asistence: Ondřej Dorot.
     
    51:08
    Michal Beneš našel při rychlé akci na brankovišti stojícího Marka Peldu, jenž tečoval letící kotouč. Matěj Kubát stihl zasáhnout!
     
    47:37
    Západočeši mají možnost snížit z početní výhody, jelikož Marek Pelda na útočné modré podrážel.
     
    44:52
    Ondrej Príhoda se ocitl sám před brankou, jeho střelu ale vybruslil Tichý. A odklonil také dorážku z úhlu.
     
    40:30
    Karlovarští se dopustili v útočném pásmu faulu a Ondřej Příhoda si odpyká dvě minuty za podrážení. Přesilovka pro domácí.
     
    40:01
    Je to tak, jak jsem avizovala o přestávce. Štěpán Maleček zůstává na střídačce, mezi tři tyče Karlových Varů se nově postavil Matěj Kubát.
     
    37:36
    Hradec právě vstřelil branku!
    A už je rozdíl ve skóre třígólový! LUKÁŠ SOUČEK ukázal, jak je důležité se tlačit před bránu. V souboji jeden na jednoho totiž na brankovišti šťouchl do kotouče a poslal ho až za brankovou lajnu – 5:2. Asistence: Lukáš Pajer.
     
    36:52
    Lubomír Kupčo se ocitl sám před brankářem a mohl snížit, Jakub Tichý ho ale se svou vyrážečkou vychytal!
     
    36:21
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočechy ale minulá neproměněná šance zatím mrzet nemusí, hned z následného útoku totiž přeci jen odskakují o dva góly! Lukáš Pajer posunul puk na levou stranu PETRU MORAVCOVI, který si kotouč přehodil do bekhendové kličky a mezi betony přesouvajícího se gólmana jej procedil mezi betony – 4:2. Asistence: Lukáš Pajer, Matěj Havlíček.
     
    35:29
    Matyáš Budina krásně obešel protihráče a uvolnil Šimona Táborského tak, že mohl střílet do prázdné brány, hradecký bek ale v rychlosti místo volného prostoru trefil nataženého brankáře!
     
    30:23
    Teď se karlovarský gólman vytáhl! Petr Moravec na něj totiž najížděl úplně sám a zakončoval bekhendovým blafákem, ten však Maleček dokázal vytáhnout lapačkou.
     
    28:48
    Petr Moravec s Matyášem Budinou získali puk a ujížděli do přečíslení. První jmenovaný obdržel od Budiny pěknou žabku, zakončil ale pouze do brankáře!
     
    28:00
    Vary ale našly cestu do pásma a Lubomír Kupčo po vyjetí zpoza brány zakončoval na delší tyč, tam se však stihl dostat Tichého beton!
     
    27:13
    Vary ale mají vzápětí možnost srovnat z početní výhody, kterou jim sudí přiznal poté, co se Lukáš Pajer provinil nedovoleným bráněním.
     
    26:27
    Hradec právě vstřelil branku!
    Po dlouhých minutách rozkouskované hry je tu okořenění zápasu v podobě další branky, domácí jdou dnes poprvé do vedení! LUKÁŠ SOUČEK si v mezikruží všiml, že brankář zůstal ve svém brankovišti poměrně hluboko, a tak zvolil svižnou ránu, která zaplula přesně pod břevno – 3:2. Asistence: David Brožek.
     
    24:49
    Lukáš Pajer mohl v přečíslení nahrávat spoluhráči, zvolil ale střelu. A tu si Maleček u bližší tyče pohlídal!
     
    19:39
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši hráli kvůli karlovarskému faulu v ponechané výhodě, kterou využili, a 21 vteřin před první sirénou tak máme srovnáno! Lukáš Pajer poslal rychlou nahrávku od modré čáry, do které mezi kruhy vložil hůl MICHAL BENEŠ, jenž si puk svižně zpracoval a poslal jej mezi gólmanovy betony – 2:2. Asistence: Lukáš Pajer, Jan Boukal.
     
    16:13
    Hradec právě vstřelil branku!
    Teď už se ale Lvi dostali do pásma s pukem pod kontrolou a je z toho kontaktní branka! JAKUB JERMAN napřáhl ke střele na modré lajně a pokus jím vyslaný mířil k pravé tyči tak, že na něj hostující brankář nedosáhl – 1:2. Asistence: Lukáš Pajer, Michal Beneš.
     
    10:38
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Před chvílí to byl ofsajd, teď už se ale hosté radují z další trefy! Hradecká obrana si nepohlídala SAMUELA ŠMAJDU, který byl s kotoučem na pravé straně sice už v poměrně velkém úhlu, i tak ale dokázal najít skulinku kolem bližší tyčky – 0:2. Asistence: Lukáš März.
     
    09:12
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Východočeši nastřelili tyčku, podobná situace na druhé straně ale už skončila gólem! ROBIN SAPOUŠEK dostal průnikovou nahrávku a stanul tváří v tvář brankáři, přičemž se s ničím nemazal a poslal puk přesně do levého horního růžku – 0:1. Asistence: Robert Šlechta.
     
    08:39
    David Brožek pronikl až za hostující obranu a měl prostor k ke střele švihem, jeho pokus zazvonil o tyčku!
     
    06:22
    Karlovarským se nepovedl přechod do útočného pásma a na druhou stranu zamířila hradecká dvojice. Matyáš Budina nahrál k druhé tyči Petru Moravcovi, ten ale uklidit puk jen do přesunujícího se Malečka!

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 17. Jerman (Pajer, Michal Beneš), 20. Michal Beneš (Pajer, Boukal), 27. Souček (Brožek), 37. Moravec (Pajer, Havlíček), 38. Souček (Pajer), 59. Budina (Novotný) – 10. Sapoušek (Šlechta), 11. Šmajda (März), 53. Šlechta (Dorot), 55. Rymon (Sapoušek)


    Mountfield HK: Tichý (Žalčík) – Táborský, Beran, Boukal, Havlíček (C), Pelda, Jerman – Klíma, Budina (A), Pajer, Jirků, Novotný, Souček, Brožek, Moravec, Michal Beneš (A).
    HC Energie Karlovy Vary: Maleček (41. Kubát) – Bulka, Dorot, Hohl, Anton, Vogel, Houdek (C) – Šmajda, Rymon, Šlechta, Kupčo, Botoš (A), Príhoda, Matas, Sapoušek, März (A).

    Rozhodčí: Mejzlík – Hájková, Klouda
    bahis siteleri