Plzeň – Kometa Brno 4:2 (kon.) | Zlín – Mountfield HK 0:4 (kon.) | K. Vary – Vítkovice 9:1 (kon.)
Liberec – Třinec 5:0 (kon.) | Olomouc – Litvínov 3:1 (kon.) | Kladno – Mladá Boleslav 3:1 (kon.)
konec
HC Kobra Praha
5:4 (1:1, 2:2, 2:1)
Technika Hockey Brno
Pátek 06.12.2019, 15:00 • Zimní stadion Kobra Praha, Praha 4 (Braník) • Extraliga dorostu - play-down • 3. kolo
Partner:
     
    57:24
    Kobra právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla velká paráda z dílny branické Kobry, krásná akce vede k páté brance domácího celku! Rejna projel do pásma po pravém křídle a nabil před brankoviště VIKTORU PROCHÁZKOVI, který následně bez slitování usměrnil puk za Geidlova záda – 5:4! Asistence: Mark Rejna.
     
    52:02
    Kobra právě vstřelila branku!
    Tohle bude bitva až do posledních sekund, Braničtí osm minut před koncem znovu vyrovnávají! Na mezikruží se protáhl LUKÁŠ STRNAD, který následně přesnou střelou do horního rohu rozvlnil síť brněnské klece – 4:4! Asistence: Adam Jiráček, Ondřej Nápravník.
     
    49:08
    Technika právě vstřelila branku!
    Hosté po ubránění oslabení bez váhání vyrazili do útoku a svůj výlet přetavují ve čtvrtý gól! Před brankovištěm se uvolnil LUDVÍK LYSONĚK, který následně Peyerla zaskočil střelou mezi betony! Asistence: Adam Kubový.
     
    31:18
    Kobra právě vstřelila branku!
    Přestřelka pokračuje, Pražané zničehonic opět vyrovnávají! V prostoru pro vhazování se uvolnil VIKTOR PROCHÁZKA, s jehož zakončením si Geidl nevěděl rady. Začínáme zase od začátku – 3:3! Asistence: Matěj Půlpán.
     
    27:33
    Technika právě vstřelila branku!
    Tak tohle je pro Vrzalovy svěřence pořádně studená sprcha, brněnští hráči se znovu prosazují a vše je najednou jinak! Peyerl nedosáhl na zakončení JIŘÍHO MAŠTALÍŘE, Technika tak v průběhu několika desítek sekund kompletně otáčí průběh utkání – 2:3! Asistence: Filip Rajzík, Jan Toman.
     
    26:32
    Technika právě vstřelila branku!
    Náskok Kobře moc dlouho nevydržel, hosté velmi rychle odpovídají a na jihu Prahy tak znovu platí vyrovnaný stav! Jen krátce po vyhraném buly střelou z levé strany Peyerla překvapil JAKUB PLEVKA! Asistence: Ludvík Lysoněk.
     
    25:58
    Kobra právě vstřelila branku!
    Domácí v šestadvacáté minutě otáčí stav utkání a poprvé v zápase jdou do vedení! Rychlý výpad na Geidlovu klec v branku přesnou střelou přetavil PATRIK BAUER! Asistence: Tomáš Frydrich.
     
    13:51
    Kobra právě vstřelila branku!
    Mírný nápor se domácím nakonec daří přetavit v branku, v Braníku začínáme zase od začátku! Král našel před brankovištěm nikým nehlídaného MARKA REJNU, který bez váhání uklidil kotouč za nepřipraveného gólmana sov. Je vyrovnáno – 1:1! Asistence: Daniel Král.
     
    04:28
    Technika právě vstřelila branku!
    Kobra měla po většinu úvodních minut střetnutí na ledě jasnou převahu, kterou se ji ale nepodařilo přetavit v gól – naopak, do vedení jako první nakonec jdou hosté! JAKUB PLEVKA kotouč za Peyerla uklidil z bezprostřední blízkosti brankoviště – 0:1! Asistence: Ludvík Lysoněk.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 14. Rejna (Král), 26. Bauer (Frydrich), 32. Procházka (Půlpán), 53. Strnad (Jiráček, Nápravník O.), 58. Procházka (Rejna) – 5. Plevka (Lysoněk), 27. Plevka (Lysoněk), 28. Maštalíř (Rajzík, Toman), 50. Lysoněk (Kubový)


    HC Kobra Praha: Peyerl (Černý) – Jiráček, Nápravník A., Bucek (A), Kalajev, Frydrich – Král (C), Nápravník O., Čečetka, Půlpán, Halfar, Procházka, Strnad, Rejna, Svoboda Jakub, Bauer, Krásný.
    Technika Hockey Brno: Geild (Běhal) – Zavřel, Šplíchal, Rajzík (A), Smutný, Žák, Šupa, Svoboda Jan – Nerad, Harásek, Kubový, Toman, Lysoněk, Plevka, Maštalíř, Líska, Korbini, Fornál (C), Zavadský (A).

    Rozhodčí: Kraval – Horký, Hradil.
    bahis siteleri