NY Rangers – Montreal 1:2 (kon.) | New Jersey – Chicago 1:2 (2:3 po s.n.) | Pittsburgh – Arizona 2:0 (kon.)
Edmonton – Los Angeles 2:1 (kon.) | Anaheim – Washington 2:3 (kon.) | Philadelphia – Ottawa 4:3 (kon.)
Vancouver – Buffalo 6:5 (po pr.)
konec
Philadelphia Flyers
4:3 (2:1, 0:1, 2:1)
Ottawa Senators
Sobota 07.12.2019, 19:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:11 Scott LAUGHTON - 4:3
     
    55:11
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tohle byla blesková odpověď, vyrovnaný stav vydržel jen 11 sekund. Ve středním pásmu totiž vzniklo přečíslení dva na jednoho. Zakončoval ho Hayes, jenže Anderson vyrazil puk jen na hůl SCOTTA LAUGHTONA, který dorazil kotouč do prázdné branky! Asistence: Kevin Hayes a James van Riemsdyk.
    55:00 Anthony DUCLAIR - 3:3
     
    55:00
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Tak se nám to chýlí k prodloužení. Velmi dobře zavezl kotouč do pásma Chabot, který ho poté předal před brankoviště, kde byl nehlídaný ANTHONY DUCLAIR a ten z první prostřelil Harta. Asistence: Thomas Chabot a Dylan DeMelo.
    43:17 Ivan PROVOROV - 3:2
     
    43:17
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Velkou rychlost nabral ve středním pásmu IVAN PROVOROV, který si narazil puk na modré čáře s Farabeem. Díry v obraně se domácímu obránci povedlo využít náramně, měl před sebou už jen Andersona a střelou nad beton poslal Flyers znovu do vedení. Asistence: Joel Farabee a Scott Laughton.
    33:19 Anthony DUCLAIR - 2:2
     
    33:19
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Vyhozený kotouč zpracoval u vlastní branky Hart, jenže si dával přednost s Gostisbeherem, čehož využil rychlý ANTHONY DUCLAIR, obral o kotouč domácího brankáře, objel branku a zasunul puk za vzdálenější tyč! Bez asistence.
    06:16 Shayne GOSTISBEHERE - 2:1
     
    06:16
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí přesilovku odmítají, protože se jim podařilo udeřit ještě před jejím začátkem! V signalizovaném vyloučení dostal na modré čáře nabito SHAYNE GOSTISBEHERE, jehož dělovka s drobnou tečí proplula k pravé tyčce – 2:1! Asistence: Tyler Pitlick, James van Riemsdyk.
    04:27 Brady TKACHUK - 1:1
     
    04:27
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Vyrovnáno! Ottawa dobře zapracovala v útočném pásmu, kde se Jean-Gabriel Pageau dostal ke kotouči a chytrou přihrávkou zpoza branky našel volného BRADA TKACHUCKA, jenž šťastnou trefou dává vyrovnávací trefu. Asistence: Jean-Gabriel Pageau, Logan Brown.
    01:45 Travis KONECNY - 1:0
     
    01:45
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    O několik vteřin později už to neplatí. Od modré čáry střílel Claude Giroux, jehož pokus se šťastně odrazil od kalhot Morgana Frosta až na hůl TRAVISE KONECNYHO, který pohodlně doklepl puk do odkryté branky – 1:0! Asistence: Morgan Frost, Claude Giroux.

    Daniel Ryl

    Ondřej Krásný

    Branky a nahrávky: 2. Konecny (Frost, Giroux), 7. Gostisbehere (Pitlick, J. van Riemsdyk), 44. Provorov (Farabee, Laughton), 56. Laughton (K. Hayes, J. van Riemsdyk) – 5. B. Tkachuk (Pageau, L. Brown), 34. Duclair, 55. Duclair (Chabot, DeMelo)


    Philadelphia Flyers: Hart – Niskanen, Provorov, Braun, Sanheim, P. Myers, Gostisbehere – Konecny, Frost, Giroux (C) – Voráček (A), Couturier (A), Lindblom – Farabee, K. Hayes, Laughton – Pitlick, M. Vorobjov, J. van Riemsdyk.
    Ottawa Senators: C. Anderson (A. Nilsson (A)) – Hainsey, Chabot, N. Zajcev (A), Borowiecki (A), DeMelo, Goloubef – Co. Brown (A), Pageau, B. Tkachuk – Ennis, Tierney, Naměstnikov – White, Anisimov, Duclair – Davidsson, L. Brown, N. Paul.
    bahis siteleri