Příbram – Tábor 1:5 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Nová Paka 1:2 (kon.) | Mor. Budějovice – Kopřivnice 3:6 (kon.)
Nový Jičín – SHK Hodonín 3:1 (kon.) | Val. Meziříčí – Šumperk 3:5 (kon.) | Klatovy – David Servis 2:1 (po pr.)
Bílina – Mostečtí Lvi 3:8 (kon.) | Kobra – Písek 4:8 (kon.) | China Golden Dragon – Kolín 3:7 (kon.)
Děčín – Trutnov 5:6 (po pr.) | Vrchlabí – Jablonec n/N 9:1 (kon.) | Opava – Žďár n/S 4:1 (kon.)
po prodl.
HC Děčín
5:6 (1:2, 3:2, 1:1 - 0:1)
HC Trutnov
Sobota 07.12.2019, 18:00 • Zimní stadion Děčín • 2. liga skupina Sever (ČR) • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Hezký sobotní večer přeji všem příznivcům hokeje. Druhá hokejová liga má dnes ve skupině Sever na programu čtyřiadvacáté kolo a v jeho rámci se prostřednictvím tohoto textového online přenosu zaměříme na duel mezi týmy HC DĚČÍN a HC BAK Trutnov.
     
    HC Děčín

    Děčínští hokejisté se v tabulce ve skupině Sever nacházejí na čtvrtém místě se ziskem třiatřiceti bodů. Skvělý start do sezóny, kdy Medvědi sbírali výhru za výhrou, vystřídaly kolísavé výkony a přišla i série pěti zápasů v řadě za sebou, kdy Děčín se svými soupeři prohrál. Tuto černou bilanci zastavili hráči Děčína na ledě v Nové Pace, kde brali tři body po výhře 6:4. Jenže na domácím ledě s Mostem na tuto výhru nenavázali a padli nakonec těsně 6:7. Naposledy se v regionálním derby utkali s Vlky z Jablonce nad Nisou, kde na jejich ledě neudrželi vedení 4:1 a Vlci naopak srovnali a dostali se do vedení. Jedenáct vteřin před koncem základní hrací doby pak Medvědi vyrovnali na 6:6 a vynutili si prodloužení. Vlci ho ale rozhodli pět sekund před jeho vypršením a po výhře 7:6 pak zapsali bonusový bod navíc. V sobotu by Medvědi rádi ve svém teritoriu brali další výhru, proti Trutnovu to však snadné nebude.

    Nejproduktivnější hráči

    Zdeněk Petráš – 40 bodů (18+22)
    Ondřej Sýkora – 34 bodů (15+19)
    Michal Oliverius – 22 bodů (6+16)
     
    HC BAK Trutnov

    Hosté z Trutnova jsou v tabulce na osmém místě a dosud zapsali dvaadvacet bodů na své bodové konto. Sedmkrát se radovali z vítězství, třináctkrát pak z ledu odešli jako poražený tým. Trutnovští by se chtěli probojovat do vyřazovacích bojů, na elitní šestku ztrácejí tři body, konkrétně na osmé Řisuty. Hosté naposledy bodovali ke konci listopadu, kdy v derby porazili Novou Paku na jejím ledě 6:4. Pak přišly dva neúspěchy, nejprve v Jablonci prohráli 3:6 a naposledy ve svém teritoriu padli s Řisuty 1:5. Stejně jako Děčín tak mají dvě prohry v řadě za sebou a na děčínský let jedou tyto odčinit. Čeká nás zajímavé utkání, tak si ho nenechte ujít.

    Nejproduktivnější hráči

    Daniel Svoboda – 26 bodů (11+15)
    Vojtěch Kubinčák – 18 bodů (6+12)
    Pavel Fedulov – 11 bodů (3+8)
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky se v rámci sezóny utkaly už dvakrát. Nejprve Děčínští doma vyhráli po přestřelce 9:6, Trutnov pak taktéž na svém území zvítězil, a sice 4:3 po samostatných nájezdech. Bude i dnes platit pořekadlo můj dům, můj hrad? To se nechme překvapit.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Děčín: Lavinger (Kácha) – Mareš, Kaltenböck, Loukota, Balcar, Tůma – Petráš, Dörner, Smola, Chovanec, Ineman, Zajan (A), Sýkora, Volráb (C), Kuchynka, Faigl, Hruška

    HC BAK Trutnov: Ašenbrenner (Krofta) – Jirásek, Leder, Junek, Vácha (A), Suk, Kynčl, Višňák – Kubinčák (C), Janoušek, Bucek, Krsek, Poul, Tatar, Planý, Fedulov, Kozák

    Rozhodčí: Battěk – Ovsík, Dědek.
     
    Oba celky jsou už na ledové ploše. Jelikož je polovina soutěže za námi, dochází na střídání dresů. Nyní budou Medvědi nastupovat ve světlé variantě svých trikotů, hostující týmy pak v té tmavé. Děčín je tedy dnes v bílém a hosté v tmavě modré kombinaci.
     
    Jako hlavní rozhodčí bude utkání řídit pan Battěk, na čarách mu budou asistovat pánové Ovsík a Dědek.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:07
    Hned v úvodu je hra přerušena pro hru vysokou holí v domácím pásmu a bude se vhazovat po levé ruce Lukáše Lavingera.
     
    00:27
    Hosté se sice vykázali z útočného teritoria, ale hned se tam zase vrátili. Nicméně před Lavingerem nic nevymysleli a na druhé straně se do střely opřel Tomáš Faigl a vyprášil betony Patrika Ašenbrennera.
     
    01:01
    Vyloučení v týmu HC BAK Trutnov (Pavel Fedulov – 2 min., sekání).
     
    01:01
    Jako první si přesilovou hru zahrají Medvědi, na dvě minuty šel na lavici hanby Pavel Fedulov za sekání. Děčín je v pásmu soupeře a vhazuje se po levé ruce Ašenbrennera.
     
    01:21
    Patrik Balcar dostal přihrávku na modrou čáru a z první pálil. Ašenbrenner jeho pokus mířící k jeho levé tyči vytěsnil holí do rohu pásma.
     
    01:54
    Hned na to pálil z vrcholu pravého kruhu Zdeněk Petráš, jeho střelu pak těsně před brankářem Trutnova tečoval nadvakrát Pavel Zajan, ale znovu byl Ašenbrenner pozorný.
     
    02:11
    Domácí se stále drží v útočném pásmu a tlačí svého soupeře. Hosté se zatím velmi dobře brání, ale ještě se nestihli osvobodit vyhozením puku ven.
     
    02:47
    Až nyní se to povedlo a kotouč letí až před Lukáše Lavingera. Hosté už tohle oslabení zcela jistě zvládnou.
     
    03:01
    Trutnov je v plném počtu.
     
    03:31
    Agilně hrající Děčín byl v dalším obléhání branky hostů a ti znovu faulovali. Medvědi tak mají ponechanou výhodu. Pokud nevstřelí branku, budou hrát další přesilovou hru.
     
    03:51
    Vyloučení v týmu HC BAK Trutnov (Jakub Kynčl – 2 min., držení).
     
    04:17
    Hosté se dostali k odraženému kotouči a bez čekání ho poslali dlouhým výhozem až před domácí branku. Pošetřili tak cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    04:47
    Trutnovští zachytili rozehrávku Děčína a znovu se dostali ke kotouči, jenž opět vyhazují daleko od branky Patrika Ašenbrennera.
     
    5:45
    Děčín právě vstřelil branku!
    Šest vteřin před koncem přesilové hry ji domácí využívají. Balcar nabil ZDEŇKU PETRÁŠOVI na pravý kruh a děčínský útočník pak krásnou střelou vymetl pravý horní růžek Ašenbrennerovy branky – 1:0. Asistence: Patrik Balcar.
     
    06:46
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Medvědi se z vedoucí branky radovali pouze minutu a kousek. Hosté totiž srovnávají stav a začíná se znovu od začátku. JIŘÍ BUCEK zužitkoval přihrávku Kozáka a zblízka pak překonal Lavingera – 1:1. Asistence: Martin Kozák a Jakub Planý.
     
    07:52
    O chvilku později čelili domácí hráči další akci a nebezpečnou střelu hostů z pravé strany kryl Lavinger efektním semaforem.
     
    08:11
    Hosté notně ožili a nyní je jich plné kluziště. Znovu se natlačili před branku Děčína, kde však obrana dokázala rodící se nebezpečí zažehnat.
     
    08:20
    Zakázané uvolnění Medvědů stěhuje hru před branku Lavingera a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    09:08
    Štěpán Kuchynka po přihrávce Volrába pálil z pravého kruhu a kotouč prosvištěl jen těsně kolem pravé tyče Ašenbrennera!
     
    09:54
    Hostující brankář si musel povyjet z branky a dostal puk u mantinelu k sobě. Poté ho rozehrával svým spoluhráčům, ti o něj ale záhy přišli.
     
    10:06
    Nakonec pak musel Ašenbrenner jistit puk znovu a tentokráte ho ukryl pod lapačku a přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    10:52
    Lukáš Lavinger vytasil další semafor a dostal k sobě další střelu hostů. Hned na to nechal hru plynout a puk poslal svým spoluhráčům, kteří míří před hostující branku.
     
    11:13
    Na druhé straně pak provětral betony Ašenbrennera Daniel Volráb, který vyslal z prostoru mezi kruhy štiplavou střelu. Znovu je hra pozastavena.
     
    12:22
    Vyloučení v týmu HC BAK Trutnov (Pavel Fedulov – 2+2 min, vysoká hůl).
     
    12:22
    Fedulov zahrál vysokou holí na domácího hráče a dostává větší trest. Medvědi tak mají před sebou dlouhou přesilovou hru.
     
    12:54
    Hosté získali ve svém pásmu puk a poslali ho až před domácí klec. Medvědi tak další akci zakládají z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    13:24
    Erik Mareš vypálil z levé strany a Ašenbrenner jeho pokus zastavil pravým betonem. Posléze se hosté znovu osvobozují.
     
    14:31
    Ašenbrenner kryl další domácí střelu a podržel tak svůj tým. Hra je přerušena a puk bude vhozen po jeho pravé ruce.
     
    14:50
    Další vyhození kotouče hosty až před domácí branku a ti tak pošetřili další cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    15:22
    Velká skrumáž před Ašenbrennerovou brankou. Medvědi nadvakrát doráželi kotouč před ním, ale nakonec se v této mele nejlépe zorientoval Ašenbrenner a kotouč tak získal a ukryl pod lapačkou. Znovu tak svůj tým hodně podržel.
     
    16:10
    Hosté své dlouhé oslabení zatím zvládají velmi dobře a nepouštějí Medvědy ke střele, která by mohla znamenat znovu vedoucí branku. A přichází další osvobození.
     
    16:22
    Trutnov vše zvládl na jedničku a nyní je už v plném počtu.
     
    16:50
    A hned na to museli Děčínští čelit menšímu tlaku soupeře, jenž se natlačil před branku Lukáše Lavingera.
     
    17:33
    Petráš poslal puk před branku, kam si sjížděl Ondřej Sýkora a před Ašenbrennerem sklepl kotouč. Ale pouze do jeho betonu.
     
    17:39
    Zakázané uvolnění Draků stěhuje hru před Ašenbrennera a vhazovat se tak bude před jeho brankou.
     
    17:58
    Další pokus Ondřeje Sýkory kryje hostující brankář a okamžitě přerušuje hru.
     
    18:15
    Bohdan Višňák pálil od modré čáry a jeho pumelice orazítkovala beton Lukáše Lavingera. Ten poté kotouč posunul na obranu Medvědů a ta zakládá další akci.
     
    18:42
    Po dalším zákroku Ašenbrennera musela být hra pozastavena z jeho strany, neboť si před něho sjížděli domácí.
     
    18:56
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Hned po vhazování se hosté dostali z obranného pásma a Bucek posunul kotouč na JAKUBA PLANÉHO, který se ocitl sám před Lavingerem. Zamíchal kotoučem a poté ho bez větších problémů prostřelil kolem jeho levého betonu – 1:2. Trutnov tak strhává vedení na svou stranu a poprvé vede. Asistence: Jiří Bucek.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:46
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Vojtěch Tůma – 2 min., hákování).
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je za námi. V ní se do vedení dostali domácí Medvědi, ovšem hosté dokázali velmi rychle srovnat. Poté se ubránili čtyřminutovému oslabení a v závěru první části hry pak udeřili a strhli vedení na svoji stranu. Poprvé do kabin se jim tak jde lépe. Uvidíme, co nám přinese další třetina, která začne přibližně v 18:53.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:22
    Ašenbrenner jistil nenápadnou střelu Děčína a poté se už hosté vydali před Lavingera, kde se pokusí využít svou početní výhodu.
     
    21:03
    Vojtěch Kubinčák napřáhl z pravého kruhu a jeho dělovka pak skončila na Lavingerově betonu, který jen zaduněl.
     
    21:16
    Záhy se hosté dopustili postavení mimo hru a ta se stěhuje do středního pásma, kde se bude za malý okamžik vhazovat.
     
    21:46
    Medvědi jsou v plném počtu.
     
    22:09
    Děčín právě vstřelil branku!
    Jen po tom, co se domácí ubránili v oslabení, je vyrovnáno. Zdeněk Petráš našel volného PAVLA ZAJANA, který se pak v blízkosti Ašenbrennera nemýlil – 2:2. Opět se tak začíná znovu od začátku. Asistence: Zdeněk Petráš a Jan Kaltenböck.
     
    24:00
    Medvědi ožili a znovu se natlačili před branku soupeře, avšak brankář Trutnova v pádu zachytil puk a poté si ho převzala obrana Trutnova.
     
    25:03
    Ve středním pásmu sebrali puk domácí hostům a směřovali před branku Patrika Ašenbrennera, ale obrana Draků dostala kotouč znovu pod kontrolu a otáčí hru.
     
    25:58
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Jakub Loukota – 2 min., hákování).
     
    25:58
    Fedulov se dostával do blízkosti Lavingera a Loukota zatáhl za záchrannou brzdu a hákoval ho. Odsedí si tak dvě minuty na trestné lavici.
     
    26:22
    Lukáš Lavinger přitiskl pravý beton k ledu a zastavil tak další nebezpečnou střelu hostů. Nicméně Trutnov stále drží útočné pásmo a kombinuje před jeho brankou.
     
    26:52
    Nyní předvedl domácí brankář další zákrok a hra je přerušena. Vhazuje se po jeho levé ruce.
     
    27:04
    Po zisku puku se Medvědi okamžitě osvobozují a posílají puk až před Ašenbrennera.
     
    27:40
    Nepřesná střela hostů, kotouč získali děčínští hokejisté a hned ho znovu posílají až před trutnovskou klec.
     
    27:51
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Pavel Zajan – 2 min., hákování).
     
    27:51
    Medvědi jdou na sedm vteřin do tří, Zajan je vyloučen za hákování.
     
    27:58
    Děčín je ve čtyřech hráčích.
     
    27:58
    Trutnov právě vstřelil branku!
    A přesně po sedmi vteřinách, kdy už naskakoval na led první děčínský vyloučený hráč, využívá už klasickou početní výhodu VOJTĚCH KUBINČÁK, který Lavingera prostřelil v prostoru mezi kruhy svižnou ranou, která zaplula za jeho záda – 2:3. Asistence: Bohdan Višňák a Roman Janoušek.
     
    29:50
    Děčínští se dostali před Ašenbrennera a zblízka na něho vyslal jedovatou střelu Sebastian Dörner. Brankář Trutnova však vytasil další přesný zákrok.
     
    30:10
    Nahození od modré čáry z hole Jana Kaltenböcka vykryl Ašenbrenner betonem a puk nyní mají na hokejkách hosté, kteří směřují před Lavingera.
     
    31:04
    Zakázané uvolnění Medvědů a hra se přesouvá před branku Lukáše Lavingera. Vhazování proběhne po jeho pravé ruce. Hosté tak zadarmo získali útočné pásmo.
     
    31:25
    Štěpán Kuchynka si nabruslil do prostoru mezi kruhy a svižnou přízemní střelou nechal vyniknout brankáře Ašenbrennera, jenž zapisuje další důležitý zákrok.
     
    32:08
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Jakub Loukota – 2 min., vysoká hůl).
     
    32:13
    Domácí nyní doplácejí na nedisciplinovanost a po dalším zákroku je na trestné lavici Jakub Loukota. Medvědi se tak budou bránit zase ve čtyřech.
     
    32:51
    Lukáš Vácha napřáhl ke střele na pravém kruhu a efektní semafor vytasil jeho jmenovec Lavinger. Hra je pozastavena a vhazuje se před jeho brankou.
     
    33:01
    Vojtěch Tůma zvedl kotouč v obranném pásmu a poslal ho až před hostující branku. Děčín tak šetří cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    33:54
    Zdeněk Petráš to nyní udělal velmi dobře. Nejprve dostal puk do středního pásma, následně se otočil a zavezl ho zpět před domácí branku. Poté s obránci posílá puk do útočné třetiny, kde ho zachytil Ašenbrenner. Medvědům tak ušetřil dost času z oslabení.
     
    34:08
    Děčín je v plném počtu.
     
    34:21
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Hosté odskakují Děčínu na rozdíl dvou branek. Matěj Poul nahodil puk před branku, kde ho sklepl Jirásek a za Lavingerova záda pak doklepl ještě MATĚJ SUK – 2:4. Asistence: David Jirásek a Jakub Tatar.
     
    35:09
    Vyloučení v týmu HC BAK Trutnov (Jakub Kynčl – 2 min., hákování).
     
    35:41
    Erik Mareš vyslal z pravého kruhu nebezpečnou střelu, se kterou si poradila obrana Trutnova a poslala puk až před Lavingera.
     
    36:22
    Sraženou střelu poslala obrana Trutnova do středního pásma a znovu se ubránila menšímu domácímu tlaku.
     
    36:49
    Děčín právě vstřelil branku!
    Využitá přesilovka a Děčínští jsou svému soupeři na dostřel jediné branky. Zdeněk Petráš poslal rychlou přihrávku na levou stranu, kde před ONDŘEJEM SÝKOROU zívala odkrytá Ašenbrennerova branka, do které pak děčínský útočník kotouč bez problémů zasunul – 3:4. Asistence: Zdeněk Petráš a Jakub Loukota.
     
    37:58
    Nyní jsou domácí na koni a prahnou po vyrovnání. Natlačili se před hostující branku, ale beci Trutnova dostali puk do bezpečí.
     
    38:38
    Děčín právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Domácí hráči velmi rychle smazali svou dvoubrankovou ztrátu a začíná se opět od nuly. Petráš naslepo našel znovu ONDŘEJE SÝKORU, který zblízka doslova pověsil puk pod víko hostující klece a má zaděláno na hattrick – 4:4. Asistence: Zdeněk Petráš.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:45
    Nyní se dobrým zákrokem zaskvěl Lukáš Lavinger, který ukryl do lapačky nebezpečnou střelu Vojtěcha Kubinčáka.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také druhá třetina je minulostí. V ní hosté srovnali a následně pak se dostali do dvoubrankového vedení. Avšak Medvědi dokázali snížit a v závěru prostřední části hry pak i vyrovnat. Před třetí třetinou tak na ukazateli skóre svítí nerozhodný stav. Čeká nás tak ještě zajímavá třetí třetina, která začne přibližně v 19:42.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:33
    Hosté se hned v úvodu třetí třetiny dostali před Lavingera, ale jejich pokus skončil na jeho zákroku lapačkou.
     
    41:17
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Poté už se ale musel znovu sklonit před soupeřem, který jde do vedení. JAKUB PLANÝ uháněl sám na jeho branku a poté ho kolem jeho pravého betonu překonal k bližší tyči – 4:5. Medvědi tak musí znovu dohánět ztrátu. Bez asistence.
     
    41:59
    Po dalším zákroku domácího brankáře se vhazovalo po jeho pravé ruce. Hosté se dostali zblízka ke střele, kterou Lavinger pokryl a zastavil hru.
     
    42:52
    Další tlak před děčínskou brankou a nebezpečí musel hasit Lavinger. Hra je přerušena a vhazuje se po jeho levé ruce.
     
    43:18
    Vácha střílel od modré čáry a kotouč se ocitl u Lavingera. Tam ho sebrala obrana Děčína a dostala ho do bezpečí.
     
    43:51
    Medvědi se nemohou dostat ve vlastním obranném pásmu na kotouč a čelí dalšímu tlaku Trutnova, který je nyní znovu hodně aktivní.
     
    44:22
    Vyloučení v týmu HC BAK Trutnov (Jakub Tatar – 2 min., držení).
     
    44:45
    Děčínští rozehrávají přesilovou hru od své branky a jdou do postupného útoku.
     
    45:01
    Jen co ale dostali puk do útočné třetiny, hned o něj přišli a hosté ho vyhazují až před branku Lavingera. Pošetřili tak cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    45:49
    Po nepřesné střele Ondřeje Sýkory dostal puk do bezpečí Jirásek a odpálil ho až před děčínskou branku.
     
    46:22
    Trutnov je už v plném počtu.
     
    46:53
    Hosté se dopustili zakázaného uvolnění a hra se stěhuje před Ašenbrennera.
     
    47:21
    Zpoza hostující klece dostal nabito do prostoru mezi kruhy Štěpán Kuchynka, ale jeho přízemní pokus srazila obrana Trutnova mimo tři tyče.
     
    49:02
    Děčín právě vstřelil branku!
    Vyrovnaný souboj pokračuje. Na hattrick má zaděláno i PAVEL ZAJAN, jenž po Petrášově střele nadvakrát dorazil kotouč za brankovou čáru a srovnává tak stav na 5:5. Asistence: Zdeněk Petráš a Jan Kaltenböck.
     
    49:22
    Hosté se nesmířili s tím, že přišli o své těsné vedení a hned se natlačili před Lavingera. Kubinčákovu střelu pak domácí brankář zastavil dalším pozorným zákrokem.
     
    50:10
    A hned na to zatáhli puk do útočného pásma Medvědi, kteří dalším pokusem nechali zakročit Ašenbrennera a ten raději hru pozastavil.
     
    50:59
    Hosté se dopustili ofsajdové pasti, svou akci tak nedotáhli do konce a hra se stěhuje do středního pásma, kde se bude vhazovat.
     
    51:15
    Postavení mimo hru také na straně Děčína a i Medvědi tak slibně se rodící akci nedovedli do zdárného konce. Vše se stěhuje do středního pásma.
     
    51:59
    Matěj Poul zavezl puk do útočného pásma, poslal ho do mezikruží, ale jeho spoluhráč ho nevyslyšel. Puk získali domácí a otáčejí hru.
     
    53:10
    Vyloučení v týmu HC BAK Trutnov (Jakub Kynčl – 2 min., nedovolené bránění).
     
    53:28
    Medvědi chvíli obléhali branku soupeře, ale hosté se dokázali dostat na puk a poslali ho až před jejich branku.
     
    53:58
    Petráš nahodil puk před branku, kde ho chtěl sklepnout Tomáš Faigl, ale to se mu nepovedlo. Záhy se hosté opět osvobozují.
     
    54:35
    Zajanův pokus neskončil v síti, hosté jeho pokus odvrátili do bezpečí a nedovolili mu docílit hattricku.
     
    54:55
    Vyloučení v týmu HC BAK Trutnov (Lukáš Vácha – 2 min. + 10 min. osobní trest, zásah do hlavy nebo krku). Trest odpyká Václav Leder.
     
    54:55
    Domácí lavička si bere oddechový čas.
     
    55:10
    Hosté jsou ve čtyřech hráčích.
     
    55:54
    Domácí zatlačili svého soupeře v přesilové hře, Ašenbrenner musel krýt další pokus Medvědů a poté přerušil hru.
     
    56:00
    Hosté vyvezli puk z obranného pásma a dostali ho před branku Děčína. Tam se sice nedostali ke střele, ale pošetřili cenné vteřiny ze své početní nevýhody.
     
    56:55
    Trutnov je v plném počtu.
     
    57:22
    Obrana hostů dostala puk opět pod svoji kontrolu a vyváží ho pryč z obranné třetiny.
     
    57:39
    Jenže děčínští hráči se vrátili zpět před hostující klec a dalším pokusem nechali vyniknout Patrika Ašenbrennera. Ten nechal hru zastavit.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:20
    Pavel Zajan se dostal tváří v tvář Ašenbrennerovi, ovšem jeho pokus hostující brankář zastavil a znovu se tak děčínský hráč nedostal k hattricku.
     
    59:04
    Z levé strany nebezpečně vystřelil David Jirásek a pohotovou lapačku nastavil domácí brankář a ukryl do ní kotouč. Hra je posléze pozastavena.
     
    59:54
    Kotouč je v pásmu hostů, domácí to ještě zkoušejí před brankou soupeře, ale už to vypadá, že se spíše nic nestane.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Základní hrací doba vítěze neurčila a na řadu tak přijde pětiminutové prodloužení ve třech hráčích na obou stranách. Pokud ani v něm se nerozhodne, dojde na samostatné nájezdy.
     
    Hokejový večer v Děčíně tak pokračuje ještě dále.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:34
    Vyloučení v týmu HC BAK Trutnov (Roman Janoušek – 2 min., hákování).
     
    60:34
    Petráš nastavoval hůl po přihrávce Sýkory a následně byl faulován. Medvědi si tak zahrají přesilovku čtyři na tři.
     
    61:09
    Pavel Zajan znovu nedosáhl na hattrick. V těsné blízkosti střílel na branku Ašenbrennera a ten tak pohotovým zákrokem zakročil!
     
    61:13
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Zdeněk Petráš – 2 min., napadení).
     
    61:30
    Síly na ledě se srovnaly, hraje se tak zase ve třech hráčích na každé straně.
     
    62:03
    Loukota se neproháčkoval kolem obrany hostů a ti mu nedovolili žádné zakončení.
     
    62:34
    Hosté jsou ve čtyřech.
     
    62:58
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Je hotovo. Hosté využívají svou početní výhodu a rozhodují toto prodloužení. VOJTĚCH KUBINČÁK napřáhl na pravém kruhu a jeho svižná rána končí za Lavingerovými zády. Hosté tak zapisují bonusový bod navíc. Asistence: Bohdan Višňák.
     
    Konec zápasu. (20:31:24)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 6. Petráš (Balcar), 23. Zajan (Petráš, Kaltenböck), 37. Sýkora (Petráš, Loukota), 39. Sýkora (Petráš), 50. Zajan (Petráš, Kaltenböck) – 7. Bucek (Kozák, Planý), 19. Planý (Bucek), 28. Kubinčák (Višňák, Janoušek), 35. Suk (Jirásek, Poul), 42. Planý, 63. Kubinčák (Višňák)


    HC Děčín: Lavinger (Kácha) – Mareš, Kaltenböck, Loukota, Balcar, Tůma – Petráš, Dörner, Smola, Chovanec, Ineman, Zajan (A), Sýkora, Volráb (C), Kuchynka, Faigl, Hruška
    HC Trutnov: Ašenbrenner (Krofta) – Jirásek, Leder, Junek, Vácha (A), Suk, Kynčl, Višňák – Kubinčák (C), Janoušek, Bucek, Krsek, Poul, Tatar, Planý, Fedulov, Kozák

    Rozhodčí: Battěk – Ovsík, Dědek

    Diváci: 248
    bahis siteleri