Pardubice – Sparta 4:3 (kon.)
po prodl.
HC Kobra Praha
3:2 (2:0, 0:1, 0:1 - 1:0)
HC Dukla Jihlava
Sobota 07.12.2019, 11:50 • Zimní stadion Kobra Praha, Praha 4-Braník • Extraliga dorostu - play-down • 4. kolo
Partner:
     
    62:24
    Kobra právě vstřelila branku!
    Přesilovkový tlak Kobře vychází a PATRIK BAUER svou střelou z pravé strany získává pro svůj tým bonusový druhý bod a ukončuje tak dnešní utkání! Asistence: Matěj Půlpán a Tomáš Frydrich
     
    49:13
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tlak Jihlavy nese své ovoce a je srovnáno! Povedenou kombinaci hostujícího týmu zakončil svou dělovkou JAN NEVŠÍMAL a Dukla je tak definitivně zpět ve hře. Asistence: Šimon Zdarsa a Daniel Pavelec.
     
    31:26
    Dukla právě vstřelila branku!
    Následně to ale Jihlavě vyšlo a i oni využívají přesilovku! V levém kruhu si podržel kotouč JAN NEVŠÍMAL, jehož následně zcela přesně poslal mezi tři tyče Peyerlovy svatyně a vrátil Duklu na dostřel. Asistence: Daniel Pavelec a Václav Macek.
     
    15:53
    Kobra právě vstřelila branku!
    Přesto Braničtí nakonec početní výhodu využívají a zvyšují svůj náskok! V chaosu před brankou Pavla Puldy se chopil odraženého kotouče ADAM JIRÁČEK a z první ho z pravé strany poslal do branky. Bez asistence.
     
    10:06
    Kobra právě vstřelila branku!
    První gól ale padl do jihlavské branky! Úspěšnou souhru Branických po levé straně proměnil v gól střelou z kruhu ONDŘEJ NÁPRAVNÍK. Asistence: Lukáš Strnad a Tomáš Bucek.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 11. O.Nápravník (Strnad, Bucek), 16. Jiráček, 63. Bauer (Půlpán, Frydrich) – 32. Nevšímal (Pavelec, Macek), 50. Nevšímal (Zdarsa, Pavelec)


    HC Kobra Praha: Peyerl (Černý) – Jiráček, A. Nápravník, Bucek (A), Kalajev, Frydrich – Král (C), O. Nápravník, Čečetka, Půlpán, Halfar, Procházka, Strnad, Rejna, Svoboda, Bauer, Krásný.
    HC Dukla Jihlava: Pulda (Sigmung) – Vovsík, Sapík, Macek (A), Hrbek, Vranka, Šabatka, Janda – Pavelec, Melenovský (A), Polodna, Zdarsa (C), Juřička, Nevšímal, Sopotník, Valach, Jungwirth, Báťa.

    Rozhodčí: Glanc – Tasch, Raška
    bahis siteleri