Washington – Boston 3:2 (kon.) | Montreal – Ottawa 3:2 (po pr.) | Colorado – Philadelphia 3:1 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
3:1 (1:0, 1:0, 1:1)
Philadelphia Flyers
Čtvrtek 12.12.2019, 03:40 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:48 Claude GIROUX - 3:1
     
    54:48
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Pavel Francouz se čistého konta nedočká! CLAUDE GIROUX nepřesně vystřelil a následně si odražený kotouč od zadního mantinelu našel v předbrankovém prostoru. Hostující kapitán si pak černou gumu stáhl do bekhendu a překonal českého gólmana. Asistence: Jakub Voráček a Sean Couturier.
    42:31 Mikko RANTANEN - 3:0
     
    42:31
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Finský mladík se opět probouzí ke skvělým výkonům! Nazem Kadri přihrál zpoza branky k pravé tyči, kde se nacházel osamocený MIKKO RANTANEN. Jeho pokus pak zamířil do odkryté části branky a zaznamenal druhý zásah ve střetnutí. Asistence: Nazem Kadri a Calle Rosén.
    36:05 Mikko RANTANEN - 2:0
     
    36:05
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Další krásná kombinace domácího mužstva, které navyšuje své vedení! Na levé straně se nacházel Nathan MacKinnon, jenž předal černou gumu na zadní tyč. MIKKO RANTANEN jen nastavil hůl a po ledě zamířil přesně k tyči. Asistence: Nathan MacKinnon a J. T. Compher.
    05:21 Matt CALVERT - 1:0
     
    05:21
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Laviny byly v úvodu zápasu trochu za očekáváním, ovšem ujímají se vedení! Nahození od modré čáry bylo hned dvakrát tečované, čímž puk zamířil do tyče, od které se odrazil do kruhu pro vhazování, odkud se přesným bekhendem pyšnil MATT CALVERT. Asistence: Calle Rosén.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 6. Calvert (Ničuškin, Bellemare), 37. Rantanen (MacKinnon, Compher), 43. Rantanen (Kadri, C. Rosén) – 55. Giroux (Voráček, Couturier)


    Colorado Avalanche: Francouz (Werner) – Zadorov, Girard, Graves, Cole, C. Rosén, Barberio – Landeskog (C), MacKinnon (A), Rantanen – Burakovsky, Kadri, Donskoi – Calvert, Bellemare (A), Ničuškin – Nieto, Compher, Jost.
    Philadelphia Flyers: Hart (Elliott) – Provorov, Niskanen, Sanheim, Braun, Gostisbehere, Hägg – Giroux (C), Couturier (A), Voráček (A) – J. van Riemsdyk, Frost, Pitlick – Laughton, K. Hayes, Farabee – Stewart, M. Vorobjov, Kaše.

    Rozhodčí: Morton, Hanson – Murchison, Smith

    Diváci: 17 905
    bahis siteleri