Washington – Boston 3:2 (kon.) | Montreal – Ottawa 3:2 (po pr.) | Colorado – Philadelphia 3:1 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
3:1 (1:0, 1:0, 1:1)
Philadelphia Flyers
Čtvrtek 12.12.2019, 03:40 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:32
    Pierre-Édouard Bellemare nevyhodil, a tak Ivan Provorov přihrál do pravého kruhu, odkud se napřáhl Claude Giroux. Jeho pokus z jedné ale zlikvidoval Pavel Francouz, který se skvěle přesunul.
     
    57:02
    Carter Hart zamířil na střídačku, a tak to Philadelphia Flyers zkusí se šesti bruslaři v poli. Podaří se hostujícímu celku ještě zdramatizovat zápas?
    54:48 Claude GIROUX - 3:1
     
    54:48
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Pavel Francouz se čistého konta nedočká! CLAUDE GIROUX nepřesně vystřelil a následně si odražený kotouč od zadního mantinelu našel v předbrankovém prostoru. Hostující kapitán si pak černou gumu stáhl do bekhendu a překonal českého gólmana. Asistence: Jakub Voráček a Sean Couturier.
     
    49:41
    Za hostující obranu si najel Matt Nieto, který ale neměl klid při koncovce. Pokus tak zamířil jen těsně nad horní tyčku branky Letců.
     
    48:51
    Claude Giroux počkal až celou akci doplní Shayne Gostisbehere. Jeho pokus z osy hrací plochy mířil k levé tyči, ovšem Pavel Francouz znovu zasáhl betonem.
     
    46:18
    Kotouč od modré čáry proskákal k zadní tyči, kam si najížděl Kevin Hayes. Hostující útočník se pokusil o zakončení do horní části branky, jenomže Pavel Francouz je dnes znovu fantastický.
     
    46:07
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (Nathan MacKinnon – 2 min., podrážení).
     
    44:58
    Ve středním pásmu propadl Kevin Hayes, a tak dva domácí útočníci uháněli na jediného obránce. Přihrávka zamířila k zadní tyči, odkud Gabriel Landeskog netrefil odkrytou branku.
    42:31 Mikko RANTANEN - 3:0
     
    42:31
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Finský mladík se opět probouzí ke skvělým výkonům! Nazem Kadri přihrál zpoza branky k pravé tyči, kde se nacházel osamocený MIKKO RANTANEN. Jeho pokus pak zamířil do odkryté části branky a zaznamenal druhý zásah ve střetnutí. Asistence: Nazem Kadri a Calle Rosén.
     
    37:08
    Kevin Hayes se proháčkoval až před branku, odkud také zakončil. Český brankář puk vyrazil před sebe, a tak s dorážkou přispěchal Joel Farabee, který trefil tyčku z venkovní strany.
    36:05 Mikko RANTANEN - 2:0
     
    36:05
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Další krásná kombinace domácího mužstva, které navyšuje své vedení! Na levé straně se nacházel Nathan MacKinnon, jenž předal černou gumu na zadní tyč. MIKKO RANTANEN jen nastavil hůl a po ledě zamířil přesně k tyči. Asistence: Nathan MacKinnon a J. T. Compher.
     
    33:38
    Neuvěřitelný zákrok Cartera Harta! Colorado uhánělo ve třech na jediného obránce. Gabriel Landeskog našel Mikka Rantanena, který mířil pod horní tyčku. Ovšem hostující brankář se skvěle přemístil a už padal na led, ovšem ještě máchl lapačkou a stal se hrdinou okamžiku.
     
    32:52
    Hodně času měl na pravém kruhu pro vhazování Jakub Voráček, který ale bez přípravy vystřelil. Jeho pokus zamířil jen těsně nad horní tyčku Francouzovy branky.
     
    30:42
    Z levého kruhu pro vhazování znovu vystřelil Ivan Provorov, jehož pokus mířil k první tyči. Pavel Francouz se musel rychle otáčet, aby mu kotouč nevypadl.
     
    28:20
    Střely na branku ve druhé třetině: 0:11.
     
    27:54
    Tvrdou ránou od modré čáry se prezentoval Matt Niskanen. K dorážce se pak dostal Chris Stewart, jenž trefil Francouzův položený bekhend. Český brankář pak jen ležel v brankovišti, ovšem znovu nebyl překonán.
     
    24:10
    David Kaše mohl zažít premiéru jako hrom! Bývalý hráč Pirátů z Chomutova si nabruslil zpoza branky do střelecké pozice. Ovšem musel volit střelu z bekhendu, kterou nepropustil za svá záda Pavel Francouz.
     
    19:44
    V krátkém sledu nastřelilo Colorado brankovou konstrukci. Nejprve z levé strany zamířil až příliš přesně Nathan MacKinnon. Akce chvíli pokračovala dále, když nahození od modré čáry vyrazil Carter Hart před sebe, kam dojel Tyson Jost. Jeho pokus pak zacinkal na pravou tyčku.
     
    19:14
    Krásnou individuální akci se prezentoval Nikita Zadorov, jenž si z modré čáry nabruslil až mezi kruhy, kde si černou gumu přehodil na bekhend. Gólman Flyers vytáhl zákrok ramenem.
     
    15:19
    Kotouč si v brankovišti našel Matt Nieto, jemuž se zakončení nepovedlo. Celou situaci vyřešil hostujícího gólman, kterému výrazně dopomohl Matt Niskanen.
     
    11:54
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Robert Hägg – 2 min., krosček).
     
    07:40
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (Gabriel Landeskog – 2 min., hákování).
     
    07:02
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Matt Niskanen – 2 min., nedovolené bránění).
     
    06:51
    Na pravé straně byl rozjetý Justin Braun, jehož zakončení mířilo na zadní tyč. Pavel Francouz se štěstím černou gumu vyrazil těsně vedle branky, tentokrát si musel hodně oddechnout.
    05:21 Matt CALVERT - 1:0
     
    05:21
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Laviny byly v úvodu zápasu trochu za očekáváním, ovšem ujímají se vedení! Nahození od modré čáry bylo hned dvakrát tečované, čímž puk zamířil do tyče, od které se odrazil do kruhu pro vhazování, odkud se přesným bekhendem pyšnil MATT CALVERT. Asistence: Calle Rosén.
     
    03:40
    Kotouč z pravé strany letěl do levého kruhu, kde se nacházel Gabriel Landeskog, jenž chtěl celou situaci vyšperkovat přihrávkou na zadní tyč, kam si najížděl Nazem Kadri. Celou akci překazil Carter Hart, jenž trochu šťastně schoval kotouč pod betonem.
     
    02:27
    Pokus od modré čáry se odrazil od mantinelu vedle branky, kde se nacházel Matt Nieto. Jeho bekhendový pokus mířil mezi tři tyče, ale Carter Hart se skvěle přesunul.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 6. Calvert (Ničuškin, Bellemare), 37. Rantanen (MacKinnon, Compher), 43. Rantanen (Kadri, C. Rosén) – 55. Giroux (Voráček, Couturier)


    Colorado Avalanche: Francouz (Werner) – Zadorov, Girard, Graves, Cole, C. Rosén, Barberio – Landeskog (C), MacKinnon (A), Rantanen – Burakovsky, Kadri, Donskoi – Calvert, Bellemare (A), Ničuškin – Nieto, Compher, Jost.
    Philadelphia Flyers: Hart (Elliott) – Provorov, Niskanen, Sanheim, Braun, Gostisbehere, Hägg – Giroux (C), Couturier (A), Voráček (A) – J. van Riemsdyk, Frost, Pitlick – Laughton, K. Hayes, Farabee – Stewart, M. Vorobjov, Kaše.

    Rozhodčí: Morton, Hanson – Murchison, Smith

    Diváci: 17 905
    bahis siteleri