Anaheim – NY Rangers 4:3 (2:1 po s.n.) | Calgary – Carolina 0:4 (kon.) | Nashville – Dallas 1:4 (kon.)
Edmonton – Toronto 1:4 (kon.) | Minnesota – Philadelphia 4:1 (kon.) | Montreal – Detroit 1:2 (kon.)
Florida – Boston 2:4 (kon.) | Pittsburgh – Los Angeles 5:4 (1:0 po s.n.) | Tampa – Washington 2:5 (kon.)
Arizona – New Jersey 1:2 (kon.) | St. Louis – Chicago 4:3 (kon.) | San Jose – Vancouver 4:2 (kon.)
Winnipeg – Philadelphia 7:3 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
1:4 (0:1, 0:1, 1:2)
Toronto Maple Leafs
Neděle 15.12.2019, 01:00 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:39 Mitchell MARNER - 1:4
     
    58:39
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté trefují odkrytou branku a o dnešním vítězi je rozhodnuto! Mitchell Marner zachytil špatnou přihrávku. Ještě si vyměnil puk se Zachem Hymanem, který mu ho vrátil a hostující hráč měl jednoduchou pozici. Asistence: Zach Hyman.
    53:49 Frédérik GAUTHIER - 1:3
     
    53:49
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté využili střídání domácího celku a berou si zpět dvou brankové vedení! Dmytro Timashov podržel kotouč a parádním pasem našel FRÉDÉRIKA GAUTHIERA, jenž si sjel z druhé vlny a poslal kotouč pod horní tyčku! Asistence: Dmytro Timashov.
    46:08 Alex CHIASSON - 1:2
     
    46:08
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté vcelku rychle využívají přesilovou hru a dramatizují dnešní utkání! Leon Draisaitl poslal šikovně pas do strany, kde byl připravený ALEX CHIASSON. Ten měl dobrou rychlost, a tak pelášil sám na gólmana, kterého překonal mezi betony, přestože byl faulován! Asistence: Leon Draisaitl a Oscar Klefbom.
    25:27 Ilja MICHEJEV - 0:2
     
    25:27
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté se prosazují po zmatkách v obraně domácího celku a vedou už o dvě branky! Pierre Engvall zakončoval bekhendem a jeho pokus vyrazil gólman jen před sebe. Tam byla dvojice hráčů hostí, kdy Alexander Kerfoot posunul puk ještě k tyčce na volného ILJU MICHEJEVA, jenž měl jednoduchou pozici. Asistence: Alexander Kerfoot a Pierre Engvall.
    04:40 Alexander KERFOOT - 0:1
     
    04:40
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Maple Leafs se i nadále drželi v útočném pásmu, a tak vidíme první branku dnešního utkání! ALEXANDER KERFOOT dostal pas zpoza branky a vypálil z první. Jeho rána se nejspíše už odrazila od sítě v brance, přesto se ještě stejný hráč dostal k dorážce a dostal puk do sítě! Asistence: Pierre Engvall a Morgan Rielly.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 47. Chiasson (Draisaitl, Klefbom) – 5. Kerfoot (Engvall, Rielly), 26. I. Michejev (Kerfoot, Engvall), 54. F. Gauthier (Timashov), 59. Marner (Hyman)


    Edmonton Oilers: Koskinen (M. Smith) – Bear, Nurse, A. Larsson, Klefbom, Jones, K. Russell – Kassian, McDavid, Draisaitl – Chiasson, Nugent-Hopkins, M. Granlund – Gagner, Haas, Neal – J. Archibald, Sheahan, Khaira.
    Toronto Maple Leafs: Andersen (Hutchinson) – Barrie, Rielly, Ceci, Dermott, Holl, Muzzin – Marner, Tavares, Hyman – Kapanen, Matthews, W. Nylander – I. Michejev, Kerfoot, Engvall – Spezza, F. Gauthier, Timashov.

    Rozhodčí: Pochmara, O'Rourke – Nansen, Galloway
    bahis siteleri