Zlín – Kladno 7:2 (kon.) | Pardubice – HC Litvínov 2:7 (kon.) | Kladno – Pardubice 6:1 (kon.)
Zlín – HC Litvínov 2:4 (kon.) | HC Litvínov – Kladno 7:0 (kon.) | Zlín – Pardubice 4:3 (3:2 po s.n.)
konec
Rytíři Kladno
6:1 (0:1, 2:0, 4:0)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 15.12.2019, 13:00 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Sev.en Hockey Cup
Partner:
     
    42:10
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Pardubice schytají další debakl! MARTIN LEV navíc kompletuje hattrick, po špatné rozehrávce hostů se trefil k levé tyči. Bez asistence.
     
    41:47
    Antoš si nebyl vůbec jistý dalším zákrokem, kotouč totiž vyrazil za sebe, naštěstí pro něj kus gumy skončil jen vedle pravé tyče.
     
    38:45
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Dynamo má velkou smůlu, branka vša platí a prohrává o čtyři góly! Marcinek totiž od modré čáry trefil svého spoluhráče MARTINA LEVA do ruky, od které se puk odrazil do protipohybu Antoše, a pak zamířil do nehlídané sítě. Asistence: Vojta Marcinek.
     
    37:42
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno má první výhru dnešního dne na dosah! JOSEF VRÁNA ukořistil puk při napadání a zakončil přesně do levé šibenice, Antoš opravdu nemohl reagovat. Bez asistence.
     
    36:36
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Alex Sabata – 2 min., držení).
     
    35:32
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři odskakují na rozdíl dvou branek a jdou si pro vítězství! MARTIN LEV se opět rozjel na levé straně, tentokrát se dostal až před pardubického brankáře, kterého překonal přízemní střelou k tyči. Pro Antoše je to určitě frustrující, protože si dlouho nic nechytil. Asistence: Matěj Sátek.
     
    25:27
    V další tutové šanci byl Vrba, ten skvěle zamířil ke vzdálenější tyči, ale Hrabák srazil puk mimo svou rukavicí!
     
    23:48
    Další neuvěřitelný zákrok Hrabáka! Fiala už se radoval z gólu, ale nakonec se ukázalo, že kladenský gólman vyrazil puk jen na horní síťku!
     
    22:14
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou během necelé minuty do vedení! Střelu Sátka nedokázal Antoš udržet ve výstroji, puk se tak odrazil před prázdnou branku, kde ho jako první našel ALEX SOJKA, který ho okamžitě uklidil do sítě. Asistence: Matěj Sátek.
     
    21:36
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři srovnávají stav utkání! JAKUB TŮMA skvěle nahodil od modré čáry puk na bránu, Antoš měl navíc zakrytý výhled, takže si proti střele ani nestihl kleknout. Asistence: Martin Novák.
     
    20:46
    Lev si velmi dobře řekl o přihrávku na modrou čáru, následně se dostal až před Antoše, kterého chtěl překonat bekhendovým blafákem, ale neúspěšně.
     
    18:47
    Sopoušek se dostal do samostatného úniku, Hrabáka chtěl překonat střelou nad lapačku, ale to mu nevyšlo!
     
    11:35
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Josef Vrána – 2 min., hákování).
     
    08:17
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice jsou stejně jako v předchozím zápase do vedení! Hemský nachystal střeleckou pozici pro ADAMA FIALU, který tvrdě vypálil k pravé tyči. Hrabák nestihl zareagovat úspěšně, protože mu puk propadl za brankovou čáru. Asistence: David Hemský.
     
    03:25
    Chvojka po přihrávce zakončoval takřka do prázdné klece, ale Hrabák se skvěle přesunul a doslova mu ukradl gól!
     
    01:07
    Obrovská šance Kladna! Antošovi propadl puk až na brankou čáru, tam ho jako první našel Sabada, který ho však zastavil, takže se nakonec nedoklouzal do brány!

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 22. J. Tůma (Novák), 23. Sojka (Sátek), 36. Lev (Sátek), 38. Vrána, 39. Lev (Marcinek), 43. Lev – 9. Fiala (Hemský)


    Rytíři Kladno: Hrabák (Obolenski) – Černý, Novák, Marcinek, Schejbal, Simon, Lev, Rájek, Sojka, Sabada, Sátek, J. Tůma, Štajnc, Vrána.
    HC Dynamo Pardubice: Antoš (Červinka) – Maštalíř, Straka, Šmerda, Pecina, Zdeněk, Oliva, Fiala, Hemský, Vrba, Pirner, Novák, Dvořák, Chvojka, Dostál, Sopoušek.

    Rozhodčí: Kovařčík – Babulík, Řezníček
    bahis siteleri