Třinec – Kometa Brno 1:4 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
5:3 (3:2, 1:0, 1:1)
Bílí Tygři Liberec
Pondělí 16.12.2019, 17:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • turnaj O Pohár DHL • 28. kolo
Partner:
     
    58:28
    Dukla právě vstřelila branku!
    DANIEL PISKAČ si svým napadání ve středním pásmu vybojoval kotouč a do prázdné branky už to měl velice jednoduché – 5:3. Bez asistence.
     
    54:27
    Liberec právě vstřelil branku!
    Po kombinaci na modré čáře mezi Žůrkem a JANEM KŘEPELKOU se právě druhý jmenovaný opřel do střely a trefil se přesně k pravé tyči. Snižuje tak na rozdíl jediné branky – 4:3! Asistence: Jakub Žůrek, Dominik Šeliga.
     
    39:53
    Dukla právě vstřelila branku!
    Za toto vyloučení Charvátovi hosté nepoděkují. Jen co opustil trestnou lavici ho rozhodčí potrestali znovu, tentokrát za podrážení. MIROSLAV JUDA se po vyhraném buly ujal puku na pravém kruhu, vypálil přes bránícího hráče a trefil se přesně k levé tyči. Navyšuje tak vedení svého týmu o dvě branky – 4:2! Asistence: Jakub Krajíček.
     
    19:17
    Dukla právě vstřelila branku!
    MIROSLAV JUDA posílá Duklu do vedení 3:2 necelou minutu před koncem třetiny. Juda si po přihrávce od Veleby vybruslil na levý kruh a přesnou střelou nad rameno Krále vrací svému celku vedení. Asistence: Petr Veleba.
     
    14:44
    Liberec právě vstřelil branku!
    Forčeking ve vlastním oslabení se hostům vyplatil a srovnávají na 2:2! V levém rohu za brankou Chaloupka získal kotouč Nezbeda, posunul ho na mezikruží kam si sjel JAN KŘEPELKA a ten střelou mezi nohy překonal domácího gólmana! Asistence: Lukáš Nezbeda.
     
    05:54
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté snižují na rozdíl jedné branky. Početní výhodu sice nevyužili, ale to je trápit nemusí. Nezbeda si vyměnil kotouč se Strnadem, ten ho posunul na FILIPA JANSU, který ho dokázal z mezikruží propálit za záda Chaloupka – 2:1! Asistence: Vojtěch Strnad, Lukáš Nezbeda.
     
    03:10
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla začala v neuvěřitelném tempu. Od prvního gólu uplynulo 61 vteřin a domácí jdou do vedení 2:0! Po kombinaci Trávníka s Pětníkem se v předbrankovém prostoru ke kotouči dostal MARTIN BARÁK a zvyšuje vedení svého celku. Asistence: Martin Zadražil. Jan Trávník.
     
    02:09
    Dukla právě vstřelila branku!
    První střela na branku v tomto zápase od domácího celku a ihned je z toho gól! Pětník posunul po pravé straně kotouč na JINDŘICHA KARDOŠE, ten nic nevymýšlel, natáhl k tvrdé střele a ta zaplula přesně k levé tyči Krále – 1:0! Asistence: Richard Pětník.

    Milan Horák

    Branky a nahrávky: 3. Kardoš (Pětník), 4. Barák (Zadražil, Trávník), 20. Juda (Veleba), 40. Juda (Krajíček), 59. Piskač – 6. Jansa (Strnad, Nezbeda), 15. Křepelka (Nezbeda), 55. Křepelka (Žůrek, Šeliga)


    HC Dukla Jihlava: Chaloupek (Krejčí) – Rašín, Smolko, Veleba, Křišta, Dvořák, Trávník, Nikolič – Kardoš, Juda, Pětník – Piskač, Čermák, Brož – Barák, Krajíček, Zadražil – Doležal.
    Trenér: Štěpán Moravec

    Bílí Tygři Liberec: Král (Čajan) – Žůrek, Aubrecht, Charvát, Šedivý, Ira, Had – Adamec, Křepelka, Šafarovský – Šeliga, Nezbeda, Jansa – Strnad, Liška, Masař – Rossmy.
    Trenér: Milan Plodek

    Rozhodčí: Luděk – Polák, Kis
    bahis siteleri