Florida – Ottawa 6:1 (kon.) | NY Rangers – Nashville 2:5 (kon.) | Columbus – Washington 3:0 (kon.)
St. Louis – Colorado 5:2 (kon.) | Dallas – Edmonton 1:2 (kon.)
konec
New York Rangers
2:5 (1:1, 0:2, 1:2)
Nashville Predators
Úterý 17.12.2019, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:55 Ryan ELLIS - 2:5
     
    59:55
    Nashville právě vstřelil branku!
    RYAN ELLIS se ocitl v pravém rohu obranného pásma proti dvojnásobné přesile, mezi dvěma hráči Rangers ale přes celou délku ledové plochy zamířil do prázdné brány! Predators vedou nad Rangers vysoko 5:2. Asistence: Austin Watson.
    58:11 Roman JOSI - 2:4
     
    58:11
    Nashville právě vstřelil branku!
    ROMAN JOSI zamířil z levého rohu obranného pásma do prázdné brány NY Rangers a osudu dnešního zápasu je s největší pravděpodobností rozhodnuto! Preds vedou 4:2. Bez asistence.
    57:18 Artěmij PANARIN - 2:3
     
    57:18
    Rangers právě vstřelili branku!
    ARTĚMIJ PANARIN si zpracoval puk na vrcholu mezikruží a nádhernou střelou zápěstím zamířil pod horní tyč brány! Rangers vykřesali naději a je to 2:3. Asistence: Mika Zibanejad a Adam Fox.
    35:23 Mattias EKHOLM - 1:3
     
    35:23
    Nashville právě vstřelil branku!
    MATTIAS EKHOLM se řítil z pravého křídla sám na bránu a rychlou střelou zápěstím pak z blízkosti zamířil nad vyrážečkou Alexandara Georgijeva do vzdálenějšího levého horního rohu brány krátce poté, co se vrátil na led z trestné lavice! Rangers ve druhé třetině inkasovali dva góly a oba dva pár sekund poté, co nedokázali využít přesilovou hru. Preds vedou 3:1. Asistence: Nick Bonino.
    30:16 Roman JOSI - 1:2
     
    30:16
    Nashville právě vstřelil branku!
    ROMAN JOSI vyrazil podél střídaček do rychlého protiútoku a poté využil clony před sebou, když na bodu pravého kruhu pro vhazování vystřelil zápěstím a jeho střela poté prošla mezi nohama jednoho z hráčů NY Rangers do bližšího horního rohu sítě! Asistence: Dan Hamhuis a Kyle Turris.
    11:10 Chris KREIDER - 1:1
     
    11:10
    Rangers právě vstřelili branku!
    Útočník Mika Zibanejad teď ve středovém kruhu skvěle vybojoval puk a po vyražení do rychlého protiútoku přihrál na CHRISE KREIDERA, který se poté v rychlosti prosadil v blízkosti levé tyče! Rangers vyrovnali. Asistence: Mika Zibanejad.
    10:36 Rocco GRIMALDI - 0:1
     
    10:36
    Nashville právě vstřelil branku!
    ROCCO GRIMALDI vyrazil podél střídaček do rychlého protiútoku a na vrcholu levého kruhu pro vhazování napřáhl ke střele zápěstím, která se od brusle jednoho z hráčů Rangers odrazila mezi betony Alexandara Georgijeva a poté k levé tyči – 0:1! Asistence: Roman Josi a Ryan Ellis.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 12. Kreider (Zibanejad), 58. Panarin (Zibanejad, Fox) – 11. Grimaldi (Josi, Ellis), 31. Josi (Hamhuis, Turris), 36. Ekholm (Bonino), 59. Josi, 60. Ellis (Watson)


    New York Rangers: Georgijev (H. Lundqvist) – Skjei, Trouba, R. Lindgren, Fox, M. Staal (A), DeAngelo – Panarin, R. Strome, Kakko – Kreider, Zibanejad (A), Bučněvič – McKegg, Chytil, Fast (A) – Lemieux, B. Howden, Br. Smith. Hlavní trenér: David Quinn.
    Nashville Predators: Saros (Rinne) – Josi (C), Ellis (A), Hamhuis, Fabbro, Ekholm, Y. Weber – F. Forsberg, Johansen (A), Järnkrok – Turris, Duchene, Sissons – Grimaldi, Bonino, C. Smith – Trenin, Blackwell, Watson. Hlavní trenér: Peter Laviolette.

    Rozhodčí: Jean Hebert, Kelly Sutherland. Čároví: Kyle Flemington, Tony Sericolo

    Diváci: 17286
    bahis siteleri