Florida – Ottawa 6:1 (kon.) | NY Rangers – Nashville 2:5 (kon.) | Columbus – Washington 3:0 (kon.)
St. Louis – Colorado 5:2 (kon.) | Dallas – Edmonton 1:2 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
3:0 (1:0, 0:0, 2:0)
Washington Capitals
Úterý 17.12.2019, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:46 Oliver BJORKSTRAND - 3:0
     
    48:46
    Columbus právě vstřelil branku!
    Překvapivé vítězství Columbusu je už opravdu blízko! Podruhé utkání se prosazuje OLIVER BJORKSTRAND, který tentokrát obešel Gudase a zasunul puk vedle betonu Holtbyho do branky. Čeští obránci Capitals dnes nemají den. Asistence: Scott Harrington.
    40:32 Oliver BJORKSTRAND - 2:0
     
    40:32
    Columbus právě vstřelil branku!
    Washington byl na začátku třetí třetiny pod tlakem a nakonec je potrestán gólem a prohrává už 0:2. Nyquist našel skvělou přihrávkou před brankou OLIVERA BJORKSTRANDA, kterého nedokázal ubránit Kempný, a tak jedním dotykem puku překonal Holtbyho. Asistence: Gustav Nyquist, Boone Jenner.
    11:32 Eric ROBINSON - 1:0
     
    11:32
    Columbus právě vstřelil branku!
    Přesilovku sice nevyužili, ale krátce poté jdou Blue Jackets do vedení! Velkou zásluhu na této brance má Texier, který se dostal do útočného pásma, okolo pravého mantinelu obešel Gudase a pak našel před brankou ERICA ROBINSONA, kterému stačila nastavit hokejka, aby překonal Holtbyho. Asistence: Alexandre Texier, David Savard.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 12. Robinson (Texier, D. Savard), 41. Bjorkstrand (Nyquist, Jenner), 49. Bjorkstrand (Harrington)


    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Merzlikins) – Kukan, S. Jones, Gavrikov, D. Savard, Harrington, Peeke – Nyquist, Jenner (A), Bjorkstrand – Robinson, Dubois, Texier – N. Foligno (C), Wennberg, Atkinson (A) – Daňo, Riley Nash, Stenlund.
    Washington Capitals: Holtby (Samsonov) – Kempný, Carlson (A), Orlov, Jensen, Siegenthaler, Gudas – Ovečkin (C), Bäckström (A), T. Wilson – J. Vrána, Kuzněcov, Oshie – Hagelin, Eller, Pánik – Leipsic, Boyd, Hathaway.

    Rozhodčí: Kozari, Hanson – Murchison, MacPherson

    Diváci: 16 602
    bahis siteleri