Florida – Ottawa 6:1 (kon.) | NY Rangers – Nashville 2:5 (kon.) | Columbus – Washington 3:0 (kon.)
St. Louis – Colorado 5:2 (kon.) | Dallas – Edmonton 1:2 (kon.)
konec
Dallas Stars
1:2 (0:2, 0:0, 1:0)
Edmonton Oilers
Úterý 17.12.2019, 02:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:23 Tyler SEGUIN - 1:2
     
    57:23
    Dallas právě vstřelil branku!
    Koskinen se vychytané nuly nedočká a naopak bude čelit ještě velkému závěrečnému náporu! Pavelski si vzal puk od pokrytého Radulova a zleva jej poslal směrem k TYLERU SEGUINOVI, který si s velkou porcí štěstí narazil s rukavicí bránícího Nurse a nechytatelnou střelou švihem dal domácím naději na bodový zisk! Asistence: Joe Pavelski, Alexandr Radulov.
    14:13 Leon DRAISAITL - 0:2
     
    14:13
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Oilers využívají přesilovou hru a utíkají svému soupeři na 2:0! Klefbom nahrál do levého křídla McDavidovi, jehož pas u brankoviště stojící Chiasson ještě prodloužil za sebe a LEON DRAISAITL neměl problém trefit prázdnou branku, u které Bishop bezmocně ležel. Asistence: Alex Chiasson, Connor McDavid.
    08:07 Zack KASSIAN - 0:1
     
    08:07
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hosté se v deváté minutě dostávají do vedení! Darnell Nurse po nevydařeném vyhození Perryho křižným pasem předal puk na McDavida, který zprava ještě nahrával na osu hřiště a tam ZACK KASSIAN vsítiln svůj dvanáctý gól v sezóně. Asistence: Connor McDavid, Darnell Nurse.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 58. Seguin (Pavelski, Radulov) – 9. Kassian (McDavid, Nurse), 15. Draisaitl (Chiasson, McDavid)


    Dallas Stars: Bishop (Chudobin) – J. Klingberg, Lindell (A), Heiskanen, Oleksiak, R. Polák, Sekera – Radulov, Seguin (A), Ja. Benn (C) – Pavelski, Hintz, Janmark – Comeau, Faksa, Cogliano – Perry, Dickinson, Gurjanov.
    Edmonton Oilers: Koskinen (M. Smith) – A. Larsson, Klefbom, Bear, Nurse (A), Jones, K. Russell – Kassian, McDavid (C), Nygård – Gagner, Draisaitl (A), Neal – Chiasson, Nugent-Hopkins, Khaira – J. Archibald, Sheahan, Haas.

    Rozhodčí: Luxmore, Brenk – Berg, Nagy

    Diváci: 18 096
    bahis siteleri