Kunlun – Vladivostok 4:0 (kon.) | Jekatěrinburg – Chabarovsk 3:0 (kon.) | Magnitogorsk – Nižněkamsk 4:3 (2:0 po s.n.)
Ufa – Novosibirsk 2:3 (kon.) | Minsk – Jaroslavl 2:3 (po pr.) | Dynamo Moskva – Jokerit 1:2 (po pr.)
Petrohrad – Čerepovec 4:3 (po pr.) | Spartak Moskva – Viťaz 6:0 (kon.) | Riga – CSKA Moskva 1:4 (kon.)
konec
Red Star Kunlun
4:0 (2:0, 2:0, 0:0)
Admiral Vladivostok
Úterý 17.12.2019, 12:30 • Sportoviště univerziády Šen-čen • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (14:52:06)
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 2610 diváků.
     
    Češi a Slováci

    Martin Bakoš (VLD) – 0+0, 2 střely, čas na ledě 18:13
     
    Střely na branku: 42 – 27
     
    Je konec! Domácí Kunlun zvládl dnešní duel a poráží Vladivostok vysoko 4:0. Čínský celek si ve třetí části pouze hlídal své vedení. Hosté se naopak tlačili do útoku, jenže dnes měli špatný pohyb a nedokázali si najít mezírku v obraně soupeře. Domácí brankář Smith si tak připsal čisté konto.
     
    Konec zápasu.
     
    59:27
    Admiral se opět usadil v útočném pásmu, jenže nikdo v bílém dresu se zatím nemůže dostat do zakončení. Duel se jen dohrává.
     
    59:08
    Glazačev se ve velké rychlosti opřel příklepem do odraženého kotouče. Smith měl ale naprosto dokonalý výhled a bez problémů jeho pokus chytil.
     
    58:20
    Martin Bakoš projel do útočného pásma, jenže jeho pokus zápěstím prolétl kolem zadní tyč. Kotouč následně opustil třetinu.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:30
    Kunlun se osvobodil vysokým obloučkem do středního pásma. Pokračuje snaha Vladivostoku o vstřelení čestné branky.
     
    57:10
    Alexej Drobin sice obdržel přihrávku mezi kruhy, ale okamžitě se u něj zjevili dva hokejisté v červeném, kteří jej od puku odstavili čistým způsobem.
     
    56:30
    Jurij Kozlovskij si před napadajícím soupeřem pomohl rozehrávkou o mantinel. Hokejisté domácího celku nechtějí Vladivostok pustit do zakončení.
     
    56:10
    Jurij Kozlovskij dostal přihrávku na modrou čáru, jenže místo zakončení ještě vymyslel přihrávku, kterou domácí obrana bez problémů přečetla.
     
    55:31
    Cory Kane se natahoval po přihrávce na brankoviště. Domácímu útočníkovi teď scházely opravdu jen centimetry.
     
    55:05
    Devante Smith-Pelly projel po levé straně útočného pásma do nebezpečného prostoru a vyslal bekhendovou přihrávku mezi kruhy. Nikdo v červeném se k puku nedostal.
     
    54:25
    Glazačev narýsoval dlouhou přihrávku na útočnou modrou čáru. Rozjetí hráči v bílém se však ke kotouči nedostali. Pokračuje spíše ospalá pasáž hry.
     
    54:05
    Martin Bakoš si vybruslil na modrou čáru, odkud prověřil pozornost domácího brankáře. Smith však pokračuje ve skvělém výkonu a drží čisté konto.
     
    53:35
    Wong se tlačil před branku Admiralu za odraženým kotoučem. Puk mu ale na poslední chvíli přeskočil přes čepel a skončil vedle branky Admiralu.
     
    53:10
    Olli Palola střílel od modré čáry. Před Krasotkinem stál dobře Jake Chelios, jenže pobídku na teč neusměrnil za záda hostujícího brankáře.
     
    52:40
    Murphy dojel nepřesnou rozehrávku Vladivostoku a uklidnil rozehrávku za domácí klecí. Oba trenéři posílají na ledovou plochu čerstvé hráče.
     
    52:20
    Ethan Werek spěchal za nahozením do rohu útočného pásma, ale nesetkal se s podporou svých spoluhráčů a zadáci v bílém jej obrali o puk.
     
    51:45
    Hostující zadáci uklidňují hru v obranném pásmu. Nikdo z hráčů Kunlunu rozehrávku Admiralu neatakuje. Domácí celek už nemusí spěchat.
     
    51:02
    Na druhé straně musel po delší době zasahovat Krasotkin. Hostující brankář si bez problémů poradil s nahozením od modré čáry.
     
    50:45
    Snad první obrovská šance Admiralu v utkání! Aktivní Pilipenko se dostal do zakončení, jenže trefil pouze tyčku, od které se puk odrazil ven z brankoviště!
     
    50:25
    Ljungh se podél hrazení prosmýkl do útočného pásma, kde si puk přehodil na forhend, ale jeho rána trefila jen brusle prvního soupeře.
     
    49:35
    Ethan Werek zavezl puk středem ledové plochy do útočného pásma, jenže neměl moc prostoru pro zakončení a obránci v bílém jej o puk obrali.
     
    48:12
    Butuzov upadl po souboji v útočném pásmu a dožadoval se odpískání nedovoleného zákroku. Rozhodčí však nechávají pokračovat ve hře.
     
    47:44
    Pilipenko se dostal k dorážce v předbrankovém prostoru, ale kotouč se mu na poslední chvíli svezl po čepeli a skončil vedle levé tyčky.
     
    47:23
    Glazačev se před domácí klecí natahoval po přihrávce z levé strany, jenže špičkou čepele nedokázal puk umístit mezi betony připraveného Smithe.
     
    46:55
    Lalonde se za brankou soupeře pustil do potyčky s domácím Wongem, ale rozhodčí oba kohouty stačili včas uklidnit.
     
    45:35
    Kozlovskij vyčkal s rozehrávkou za vlastní brankou a následně nepřesnou pobídkou vyhodil puk přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Vhazuje se před Krasotkinem.
     
    45:10
    Bartley skvěle napadal rozehrávku soupeře v jeho obranném pásmu. Zadáci Admiralu si ale poradili a dostali kotouč za modrou čáru.
     
    44:15
    Denis Vicharev projel do útočného pásma, kde si přehodil kotouč na forhend, ale jeho pokus Smith dobře viděl a ukryl puk do lapačky.
     
    43:15
    Adam Almqvist se na modré čáře natahoval po vyhození Kunlunu, ale špičkou čepele už puk neudržel v útočném pásmu.
     
    42:27
    Ivan Lisin dojel vlastní nahození do rohu útočného pásma, jenže v přetlačované s obráncem neměl nárok a nedostal šanci rozehrát.
     
    42:05
    Domácí si nechtěli přidělávat práci a pomohli si vyhozením puku mimo obranné pásmo. Vladivostok se stále není schopen dostat do ideálního tempa.
     
    41:36
    Další zásah pro domácího brankáře. Smith si tentokrát poradil také s nepříjemnou dorážkou směřující pod horní tyč jeho klece.
     
    41:08
    Glazačev se pokusil překvapit domácího brankáře střelou z ostrého úhlu. Gólman Smith si ale pokryl mezírku u pravé tyčky a nenechal puk projít za svá záda.
     
    40:25
    Brandon Magee poslal přihrávku do středního pásma, jenže k jeho pobídce se nedostal nikdo z hráčů domácího mužstva. Odražený puk získal Admiral.
     
    40:10
    Kunlun uspěl na úvodním vhazování třetí třetiny a vydal se do útoku. Domácí celek bude chtít udržet svůj vypracovaný náskok.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 14:19.
     
    Střely na branku: 33 – 13
     
    Druhá třetina končí! Také prostřední perioda se mnohem lépe povedla domácímu Kunlunu, který přidal další dvě branky a kráčí za vítězstvím. Nejprve se v tvrdou střelou prosadil Andrew Miller, na jehož zásah navázal v oslabení Devante Smith-Pelly. Po čtyřiceti minutách tak platí stav 4:0.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:28
    Lockhart pálil od modré čáry, ale ani jeho pokus nemohl Krasotkina překonat. Hostující brankář si připsal pěkný zákrok.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:17
    Chelios zavezl puk středem ledové plochy do útočného pásma, ale jeho nahození prolétlo kolem levé tyčky.
     
    37:25
    Ivan Zacharčuk uspěl v souboji u hrazení a vyhodil puk bekhendem za modrou čáru. Hokejisté Kunlunu následně uspěli v souboji o volný puk.
     
    37:00
    Krasotkin si dal tentokrát pozor na nahození od modré čáry a vychutnal si zásah lapačkou. Vhazuje se po jeho levé ruce.
     
    36:40
    Hosté v plném počtu.
     
    36:12
    Ryan Sproul střílel od modré čáry. Krasotkin jeho ránu viděl čistě a bez problémů dokázal puk vyrazit do rohu ledové plochy.
     
    35:38
    Olli Palola dojel přihrávku za branku a špičkou čepele prodloužil kotouč na svého spoluhráče. Hráči Vladivostoku teď ale skvěle napadají rozehrávku domácích.
     
    35:10
    Kunlun v úvodu přesilovky sice kombinoval v útočném pásmu, jenže jedna z přihrávek na modrou čáru byla nepřesná a puk propadl do středního pásma.
     
    34:40
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Nikita Bobrjašov – 2 min., vysoká hůl).
     
    34:35
    Chelios nahodil puk od červené čáry do útočného pásma, jenže jeho úmysl byl předem čitelný a hokejisté v bílém se stačili včas srovnat.
     
    33:45
    Lalonde pálil od modré čáry, ale ani jeho pokus nenašel cestičku mezi tři tyče. Následně se k odraženému kotouči opět dostali hráči Kunlunu.
     
    33:15
    Domácí zadáci si nechtěli přidělávat problémy a pomohli si vyhozením kotouče do středního pásma. Kunlun už nikam nemusí spěchat.
     
    32:38
    Olli Palola projel středem ledové plochy do útočného pásma, kde si puk přehodil na bekhend, jenže jeho nahození skončilo za brankou, kde kralovali obránci.
     
    32:04
    Vladivostok v posledních minutách tlačí na pilu, ale hostům dnes prostě není přáno. Hokejisté v bílém se velmi těžce dostávají ke střelbě.
     
    31:35
    Až nyní se hosté dokázali usadit v útočném pásmu, jenže slabou střelu od modré čáry domácí brankář Smith viděl a ukryl puk do lapačky.
     
    31:13
    Domácí v plném počtu.
    30:29 Devante SMITH-PELLY - 4:0
     
    30:25
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Domácí celek se dokázal prosadit také v oslabení! Do úniku se dostal DEVENTE SMITH-PELLY, který si rozhýbal Krasotkina a uklidil puk mezi jeho betony! Asistence: Cory Kane, Victor Bartley.
     
    30:10
    Vladivostoku se v další přesilovce vůbec nedaří. Hosté se nejsou schopni udržet v útočném pásmu a ztrácejí jeden kotouč za druhým.
     
    29:13
    Vyloučení v týmu Red Star Kunlun (Brandon Yip – 2 min., nedovolené bránění).
     
    29:07
    Adam Almqvist obdržel krásnou přihrávku proti hokejce a bez váhání vypálil příklepem. Pozorný obránce Trevor Murphy jeho pokus srazil k hrazení.
     
    28:35
    Lisin si nabruslil do krásné pozice v útočném pásmu, odkud střílel zápěstím, ale jeho ránu ukryl Smith do lapačky.
     
    28:05
    Další přechod čínského klubu do útočného pásma zastavuje postavení mimo hru. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    27:35
    Spencer Foo si udělal prostor na pravém kruhu a vyslal svižnou střelu zápěstím. Jeho pokus trefil jen boční síť.
     
    27:05
    Kunlun se znovu usadil v útočném pásmu. Po krátké kombinaci u hrazení si do střelecké pozice nabruslil Palola, jenže zápěstím trefil jen hráče před sebou.
     
    26:24
    Krasotkin musel znovu zasahovat. Tentokrát jeho pozornost prověřil střelou příklepem Andrew Miller, ale hostující brankář jeho dělovku přizvedl ramenem do ochranné sítě.
     
    26:10
    Kunlun se vydal do útočného pásma středem ledové plochy, jenže Wong poslal z levé strany střelu vysoko nad branku.
     
    25:22
    Ethan Werek dotíral v prostoru před Krasotkinem, jenže hostující brankář přikryl puk lapačkou. Následně se před ním strhla mela, ale rozhodčí vše vyřešili.
     
    25:00
    Domácí fanoušci si užívají výkon svého celku. Kunlun dnes hraje opravdu výborně a prakticky nepouští svého soupeře do hry.
    24:06 Andrew MILLER - 3:0
     
    24:06
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Domácí celek přidává třetí branku! ANDREW MILLER dostal dlouhou přihrávku do úniku, s ničím si nelámal hlavu a tvrdou dělovkou propálil Krasotkina! Asistence: Trevor Murphy, Jeremy Smith.
     
    24:00
    Vladivostok se sice dostal k puku, jenže další špatnou rozehrávkou jej poslal až za branku domácího celku. Hostům se zkrátka nedaří.
     
    23:32
    Hra je přerušena! Domácí obránce Bartley schytal zásah kotoučem do kotníku a zůstává ležet před vlastní brankou. Podle všeho ale bude schopen pokračování ve hře.
     
    23:10
    Miščenko diriguje rozehrávku Vladivostoku za vlastní brankou. Hostující obránce poté přihrál na levou stranu, jenže nikdo v bílém se k jeho pobídce nedostal.
     
    22:25
    Ani domácím se nyní zrovna nepovedla rozehrávka. Spencer Foo sice spěchal za pobídkou do středního pásma, jenže kotouč mu utekl až k zadákům Admiralu.
     
    22:04
    Hosté chtěli překvapit domácí obranu. Alexandr Osipov proto poslal prudkou přihrávku na levé křídlo, ale puk propadl na zakázané uvolnění.
     
    21:25
    Kunlun uklidnil rozehrávku ve středním pásmu. Domácí celek zvládl úvodní minuty druhé třetiny a nenechal Vladivostok vrátit se do hry.
     
    21:03
    Na druhé straně se do střelecké pozice prosmýkl Tyler Wong, jenže jeho slabé nahození brankář Krasotkin viděl a ukryl kotouč do lapačky.
     
    20:29
    Shawn Lalonde dostal přihrávku na modrou čáru, jenže si netroufl na zakončení a raději nahodil puk za branku. Admiral však drží útočné pásmo.
     
    20:10
    Na úvodním vhazování druhé části dnešního utkání uspěli hokejisté Admiralu. Vladivostok bude muset pořádně zlepšit svůj výkon z první části.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 13:23.
     
    Střely na branku: 20 – 5
     
    První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce může být spokojenější čínský celek, který byl mnohem aktivnější a zaslouženě vede. O první branku se po devíti minutách hry postaral důrazný Spencer Foo! Domácí poté hráli přesilovou hru, kterou přesnou střelou zužitkoval Olli Palola. V závěru si v početní převaze zahrál také Vladivostok, ale hosté si šance nepřipravili. Po dvaceti minutách tak platí stav 2:0.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:29
    Kirill Voronin si udělal prostor v útočném pásmu, jenže jeho následné zakončení forhendem prosvištělo kolem levé tyče domácí branky.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    18:33
    Svou první přesilovku si zahraje také Vladivostok. Miller dostává dvě minuty za vysokou hůl.
     
    18:10
    Ljungh se středem ledové plochy tlačil do útočného pásma, jenže si posunul puk daleko před sebe a už jej nedohnal před důrazným zadákem v červeném.
     
    17:35
    Kunlun se usadil v blízkosti branky Vladivostoku, jenže nikdo v červeném se dlouho nemohl dostat do zakončení. Následná střela z ostrého úhlu pro změnu minula branku.
     
    17:02
    Grigorij Želdakov uklidnil rozehrávku Vladivostoku za jeho brankou. Hostující obránce následně poslal přihrávku na pravé křídlo, jenže neoslovil své spoluhráče.
     
    16:28
    Victor Bartley zvládl bruslařský souboj s hostujícím útočníkem a bez problémů odehrál puk bekhendem do bezpečí.
     
    16:02
    Další zakázané uvolnění na straně Vladivostoku. Hostující celek si v úvodní části dnešního utkání není schopen přesně přihrát.
     
    15:24
    Martin Bakoš byl příliš netrpělivý při přechodu do útočného pásma a projel přes modrou čáru ještě před kotoučem. Ofsajd, vhazuje se ve středním pásmu!
     
    15:05
    Kozlovskij si dal pozor na dotírajícího Wonga a raději před ním odpálil puk odrazem o mantinel do středního pásma. Kunlun opět získal kotouč.
     
    14:28
    Olli Palola napadal obránce Vladivostoku za jeho brankou. Domácí hokejisté jsou po druhé vstřelené brance pořádně nabuzení a ženou se do útoku.
     
    14:05
    Vladivostok se po pravé straně dostal do útočného pásma, jenže hostující celek se před brankou Kunlunu moc dlouho neohřál. Wong vypíchl přihrávku za modrou čáru.
     
    13:31
    Smith byl opět pozorný a dokázal vyrazit Mereskinovu ránu od modré čáry. Od betonu domácího brankáře vyletěl puk do ochranné sítě. Vhazuje se po jeho pravé ruce.
    13:10 Olli PALOLA - 2:0
     
    13:10
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Domácí celek využívá přesilovou hru a odskakuje na rozdíl dvou branek! OLLI PALOLA dostal přihrávku zpoza branky na levý kruh a pohotovou střelou propálil Krasotkina! Asistence: Luke Lockhart, Tyler Wong.
     
    12:29
    Znovu se Admiralu podařilo vyhodit puk přes všechny čáry za branku Kunlunu. Domácí celek musí zlepšit přechod přes modrou čáru.
     
    12:05
    Vladivostok vstoupil do oslabení opravdu výborně. Hosté se dostali k odraženému puku u hrazení a bez problémů jej vyhodili směrem do středního pásma.
     
    11:42
    Bude se vylučovat! Dvě minuty za podrážení dostává Lalonde.
     
    11:28
    Sproul vymyslel krásnou přihrávku mezi kruhy, kam si nabruslil Brandon DeFazio, jenže jeho zakončení mířilo jen do míst, kam se stačil přemístit Krasotkin.
     
    11:10
    Wong projel přes modrou čáru, připravil si kotouč na forhend, jenže slabou střelou zápěstím trefil jen prvního obránce před sebou.
     
    10:45
    Chelios uklidnil rozehrávku domácího celku za Smithovou klecí. Oba týmy mezitím stačily poslat na led čerstvé síly.
     
    10:04
    Smith si dal pozor na zakončení od modré čáry a ukryl puk do lapačky. Vhazovat se bude po jeho levé ruce. Admiral začíná stupňovat tempo hry.
     
    09:48
    Nikita Bobrjašov získal volný puk na modré čáře a uklidnil hru za vlastní brankou. Hráčům Admiralu zatím schází lepší pohyb.
     
    09:15
    Vladivostok opět hraje s pukem ve středním pásmu a snaží si najít cestičku do pásma útočného. Snaha hostujícího mužstva je zatím marná.
    08:57 Spencer FOO - 1:0
     
    08:57
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Domácí celek se z první velké šance dnešního duelu dostává do vedení! SPENCER FOO se dostal k volnému puku v mezikruží, posunul si jej kolem bezmocného brankáře a bekhendem z otočky otevřel skóre! Asistence: Tyler Wong.
     
    08:28
    Domácí hráči teď střídali hodně nešťastně a málem pustili Vladivostok do další vyložené šance. Nakonec se ale stačil vrátit Murphy, který puk vypíchl za modrou čáru.
     
    08:03
    Další zakázané uvolnění domácího Kunlunu. Tentokrát se po prudké přihrávce marně natahoval Ethan Werek.
     
    07:32
    Kirill Pilipenko se v útočném pásmu probil k odraženému puku a bez váhání jej poslal směrem na domácí klec. Připravený Smith jeho slabý pokus vyrazil.
     
    07:10
    Ivan Lisin skvěle napadal rozehrávku Kunlunu na jeho polovině. Nikdo v bílém dresu mu ale nepřišel pomoci. Osamocený Lisin tak neměl šanci na úspěch.
     
    06:23
    Luke Lockhart si svou aktivitou v útočném pásmu vytvořil slibnou střeleckou pozici. Jeho zakončení zápěstím však ukryl Krasotkin do lapačky.
     
    06:05
    Vicharev si nabruslil na přihrávku do útočného pásma a bez váhání vyslal tvrdou střelu příklepem. Jeho dělovku však dokázal vykopnout domácí brankář Smith.
     
    05:25
    Ryan Sproul se dostal k odraženému puku v útočném pásmu, jenže jeho zakončení bylo hodně slabé a připravený gólman kotouč s přehledem vykopl.
     
    05:03
    Palola se po pravém křídle probil do útočného pásma, kde si přehodil puk na forhend, jenže jeho zakončení bylo nepřesné a puk jen zaduněl o mantinel za brankou.
     
    04:28
    Krasotkin si dal pozor na nahození ze středního pásma a bez problémů vyrazil puk do rohu ledové plochy. Hokejisté Vladivostoku jej následně poslali za modrou čáru.
     
    04:02
    Ani Vladivostok se nedokázal probít do útočného pásma přesnou rozehrávkou. Prudké nahození skončilo na zakázaném uvolnění.
     
    03:22
    Další zpackaná rozehrávka čínského celku. Odražený kotouč opět prosvištěl až na zakázané uvolnění. Vhazuje se před klecí Kunlunu.
     
    03:06
    Kunlunu se tentokrát vůbec nepovedla rozehrávka. Palola chtěl dlouhou přihrávkou rozjet aktivního Ethana Wereka, jenže jeho pobídka skončila na zakázaném uvolnění.
     
    02:22
    Ethan Werek chtěl nahodit puk do útočného pásma, jenže do jeho pobídky vložil hokejku jeden z obránců soupeře, který puk srazil mimo ledovou plochu.
     
    02:05
    Pilipenko se vydal napadat rozehrávku domácího celku za jeho brankou. Nováček v dresu Admiralu ale kotouč nevybojoval a musí se rychle vrátit.
     
    01:28
    Ivan Miščenko poslal prudké nahození do útočného pásma, jenže za jeho pobídkou se nedostal nikdo v bílém dresu Admiralu. Kunlun zatím brání pozorně.
     
    01:10
    Hosté si nyní pomohli pouze dlouhým vyhozením na polovinu soupeře. Hokejisté Kunlunu se ale stačili vrátit a rozjeli další útočný výpad.
     
    00:35
    Wong projel s pukem do útočného pásma, kde si jej krásně srovnal na forhend, ale Krasotkin jeho pokus zápěstím schoval do lapačky. Vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    00:10
    Vladivostok uspěl na úvodním vhazování dnešního utkání. Hosté se ihned vydali do útoku, jenže přihrávku na modré čáře zastavil dobře postavený Yip.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Ještě před úvodním vhazováním zazní ruská a čínská hymna.
     
    Oba týmy už nastupují na led. Kunlun bude hrát v červeném, zatímco Admiral Vladivostok přijel do Číny v bílé sadě.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Red Star Kunlun: J. Smith (Hrubec) – Sproul, T. Murphy, Chelios, Bartley, G. Reinhart, D. Osipov – Yip, DeFazio, Miller – Foo, Lockhart, Wong – Magee, Smith-Pelly, Kane – Palola, Hunt, Werek.

    Admiral Vladivostok: Krasotkin (Veremčuk) – Lalonde, Almqvist, Ugolnikov, Miščenko, A. Osipov, Bobrjašov, Kozlovskij, Želdakov – Ljungh, Vicharev, Bakoš – J. Petrov, V. Butuzov, Pilipenko – Glazačev, Mereskin, K. Voronin – Lisin, I. Zacharčuk, Drobin..
     
    Češi a Slováci

    Andrej Šustr (KUN) – 37 zápasů, 0 gólů, 5 asistencí
    Dávid Bondra (KUN) – 18 zápasů, 1 gól, 2 asistence
    Šimon Hrubec (KUN) – 18 zápasů, 93,6%
    Martin Bakoš (VLD) – 33 zápasů, 9 gólů, 15 asistencí
     
    Vzájemné zápasy

    Vladivostok – Kunlun 5:4 po nájezdech
    Vladivostok – Kunlun 2:1
     
    Red Star Kunlun

    Domácí Kunlun je na tom velmi podobně. Čínský celek však odehrál třicet sedm zápasů, ve kterých získal čtyřicet bodů a patří mu devátá pozice Východní konference. Zdá se však, že Kunlun bude v letošním ročníku bojovat o umístění v play-off. Naposledy však dokázal zvítězit 3:2 na ledě Amuru Chabarovsk.
     
    Admiral Vladivostok

    Hostující Vladivostok zatím může být s průběhem letošního ročníku KHL spokojen. Admiral totiž ve třiceti čtyřech zápasech vybojoval čtyřicet dva bodů a patří mu šestá pozice Východní konference. Tabulka je však velice vyrovnaná a Admiralu se hodí každý získaný bod. V posledním duelu před reprezentační přestávkou přehrál na svém ledě Kunlun 5:4 po nájezdech.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi Red Star Kunlun a Admiralem Vladivostok. Duel začíná ve 12 hodin.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:30.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 9. Foo (Wong), 14. Palola (Lockhart, Wong), 25. Miller (T. Murphy, J. Smith), 31. Smith-Pelly (Kane, Bartley)


    Red Star Kunlun: J. Smith (Hrubec) – Sproul, T. Murphy, Chelios, Bartley, G. Reinhart, D. Osipov – Yip, DeFazio, Miller – Foo, Lockhart, Wong – Magee, Smith-Pelly, Kane – Palola, Hunt, Werek.
    Admiral Vladivostok: Krasotkin (Veremčuk) – Lalonde, Almqvist, Ugolnikov, Miščenko, A. Osipov, Bobrjašov, Kozlovskij, Želdakov – Ljungh, Vicharev, Bakoš – J. Petrov, V. Butuzov, Pilipenko – Glazačev, Mereskin, K. Voronin – Lisin, I. Zacharčuk, Drobin.

    Rozhodčí: Fraňo, Ščenjov – Zacharenkov, Sivov

    Diváci: 2610
    bahis siteleri